مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

صابر حیدری

حقوقی

نامه صادره به شماره.....با موضوع(رفع اثر ازتامین خواسته/دستور موقت)و گیرنده اجرای احکام این به چه معنی تواین پرونده آزمون شکایت شده بوده و خودروی بنده توقیف بوده به دلیل تامین خواسته

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

10 ماه پیش

نامه‌ای که به شماره مشخصی صادر شده و موضوع آن "رفع اثر از تأمین خواسته/دستور موقت" است، به این معناست که دادگاه تصمیم گرفته است تا اثرات قانونی ناشی از تأمین خواسته یا دستور موقت را لغو کند.


در زمینه پرونده شما که خودروی شما به دلیل تأمین خواسته توقیف شده بود، این نامه نشان می‌دهد که دادگاه تصمیم گرفته است تا توقیف خودرو را لغو کند و شما می‌توانید خودرو را پس بگیرید.


تأمین خواسته یک اقدام احتیاطی است که به درخواست خواهان و به منظور حفظ حقوق احتمالی او در پرونده، توسط دادگاه صادر می‌شود. اما اگر دلایل یا شرایطی که منجر به صدور تأمین خواسته شده‌اند، دیگر وجود نداشته باشند یا دادگاه به دلایل قانونی دیگری تصمیم بگیرد، می‌تواند دستور به رفع اثر از آن بدهد.


برای اطمینان از جزئیات و مراحل بعدی، بهتر است با وکیل خود یا دایره اجرای احکام دادگاه مشورت کنید. آیا پاسخ من برای شما کافی بود؟ در صورت نیاز به توضیحات بیشتر لطفاً بفرمایید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

عقیل نظری

خیانت همسر

بنده زندان بودم الان آزاد شدم خانمم دراین مدت بایکی دیگه رابطه داشته وحامله شده وبچه رابه دنیااورده واقدام به فروش بچه کرده ولی بهزیستی بچه رومیگیره الان من برا شکایت چه مدرکی لازمه؟

پروفایل کاربر

ایوب مددی

انتقال سند

با سلام و خسته نباشید
بنده متاسفانه به دلیل اینکه یک واحد آپارتمان از نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده بودم و مدتی بعد مبلغی پول بدستم آمد و توانستم یک واحد آپارتمان بخرم. لذا به دلیل اینکه اگر سند به نام خودم میزدم دیگر امکان دریافت آن ملک از نهضت ملی را نداشتم، مجبور به انتقال سند به نام پدر زن و مادر زنم شدم ولی الان دبه کردند . آیا با توجه به اینکه مبلغ منزل را خودم پرداخت کردم، پول خرید اوراق ، کارمزد های بانک، دفترخانه و الان سه سال پرداخت اقساط و همچنین سه سال سکونت دارم آیا میتوانم نسبت به گرفتن حقم اقدام کنم؟ با تشکر

پروفایل کاربر

محمد حسین هاشمی

حق مالکیت جوی اب

باسلام و عرض احترام

همسایه ما چون جوی اب و درختانی که شهرداری جلوی خانه او کاشتند را حق مالکیت خود میداند ،ایا جوی اب و درختان منطقه استحفاظی او محسوب میشوند؟