
حامد شفقت
نصب دوربین مداربسته
سلام بنده برای امنیت خودم و اموالم میخواستم در پارکینگ آپارتمان 4 طبقه که ما ساکن طبقه دوم هستیم دوربین مداربسته نصب کنم آیا میشود در صورتی که ساکنین ساختمان راضی نباشند به نصب دوربین بنده با مجوز از نیروی انتظامی و مراجع قضایی اقدام به نصب دوربین کنم؟؟؟؟؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
نصب دوربین مداربسته در مکانهای مشترک مانند پارکینگ آپارتمان، نیازمند رعایت قوانین و مقررات خاصی است. در ایران، نصب دوربین مداربسته باید با توجه به حقوق حریم خصوصی افراد و قوانین مربوطه انجام شود. به طور کلی، نکات زیر باید مد نظر قرار گیرد:
رضایت ساکنین: نصب دوربین مداربسته در فضاهای مشترک مانند پارکینگ معمولاً نیازمند رضایت تمامی ساکنین یا اکثریت آنها است. این امر به دلیل حفظ حریم خصوصی و جلوگیری از بروز اختلافات احتمالی میان ساکنین صورت میگیرد.
مجوزهای قانونی: در صورتی که ساکنین ساختمان با نصب دوربین موافق نباشند، شما میتوانید از مراجع قانونی مانند نیروی انتظامی یا مراجع قضایی درخواست مجوز کنید. اما این امر نیازمند ارائه دلایل موجه و مستندات کافی به این مراجع است.
رعایت قوانین حریم خصوصی: حتی با داشتن مجوز، باید اطمینان حاصل کنید که دوربینها به گونهای نصب شوند که فقط مناطق عمومی و مشترک را پوشش دهند و به حریم خصوصی افراد تجاوز نکنند.
توصیه میشود قبل از اقدام به نصب دوربین، با یک وکیل مشورت کنید تا از تمامی جنبههای قانونی و حقوقی این موضوع آگاه شوید و مشکلات احتمالی را کاهش دهید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

محمد امینی
حادث شدن اجازه مالک در معامله فضولی
با سلام و عرض اداب و احترام .
خودرویی در سال 96 خریداری نموده ام ، خودرو توسط پدر مالک اصلی به اینجانب فروخته شدو فضول قولنامه را به اسم خود تنظیم کرده است، اما مالک اصلی اطلاع خود از وقوع معامله را انکار می نمود وحدود 4 سال بعد در سال 1400 شکوائیه ای مبنی بر تائید معامله فضولی تقدیم دادگاه عمومی حقوقی نموده و دادگاه نیز خودرو را از بنده گرفته و به مالک اصلی تحویل دادند ، علی ایحال در بررسی پرونده های طرح شده مالک اصلی در یکی از پرونده ها و در تجدید نظر خواهی از رای شورای حل اختلاف در تاریخ 1397/11/08 کتبا اعلام نموده . عین جمله ی مالک :
« ... اینجانب هیچگونه نقشی بابت سفته ها ندارم و نه اثر انگشت زده ام که تعهدی بابت سفته ها داشته باشم سفته ها بنام پدر اینجانب می باشد و اینجانب هیچگونه نقشی بابت معامله صورت گرفته و سفته ها ندارم ... »
سئوال :
1 - آیا این متن که اعتراضی هم در آن که دلالت به مخالفت مالک اصلی به معامله صورت گرفته مشهود نیست خود به منزله تنفیذ معامله به فضول تلقی می شود؟
2- متن فوق مطابق با ماده 248 قانون مدنی بوده و تنفیذ یا اجازه مالک اصلی حادث شده است ؟
3 - رای صادره از شعبه عمومی حقوقی در سال 1401 مبنی بر الزام بنده به استرداد خودرو به مالک اصلی نافذ است یا منسوخ ؟
4 - آیا آنچه که این پدر و پسر انجام داده اند به نوعی کلاهبرداری محسوب می شود؟
5 - تنظیم شکایت نامه و لایحه ی دفاعیه از طرف شما در این مورد چقدر هزینه داره ؟؟
با تشکر مجدد

عماد رستمی
مطالبه وجه
با سلام یکی از شرکت های تاکسی اینترنتی با ارسال پیام طرح تشویقی برای راننده که به تعداد انجام سفری مشخص مبلغی را به عنوان پاداش به راننده میدهد راننده را تحریک به انجام تعداد زیادی سفر با کرایه پایین کرده و در چند مرحله بدون دلیل موجه پاداش مذکور را جمعا به ارزش دو ملیون تومان واریز نکرده و نه از طریق پشتیبانی تلفونی و حضوری پاسخگو نمیباشد .
سوال :
1- آیا ارگان یا سازمان تحت نظارت برای شکایت حضوری وجود دارد یا باید از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری نمود
2- مورد شکایت باید الزام به تامین وجه باشد یا گزینه دیگر ماننده مطالبه وجه؟

علرضا باقری
شکایت از کارفرما
سلام وادب..من ب مدت تقریبی 8 سال در شرکت قطعات خودرو کار میکردم که به اجبار از طرف کارفرما بمدت 4 سال مداوم شبکار بودم که الان چشمهام فواصل نزدیک رو نمیبینه و گاها اشک از چشمهام بیرون میاد .چطور طرح دعوی رو انجام بدم و چگونه و ب کجا شکایت کنم؟