وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

ریحانه بابایی

عفو ضرب وجرح

سلام و وقت بخیر

9 ماه پیش از همسرم شکایت کردم برای ضرب و جرح الان برای همسرم ابلاغیه آمده برای شرکت در حل اختلاف.. الان من نمیخوام ادامه پیدا کنه میخوام ببخشم اما پرونده هم بسته نشه در اینجا میتونم از قرار ترک تعقیب استفاده کنم هنوز که حکمی صادر نشده

واینکه به نفعم اگه بتونم به جای بخشش از این قرار استفاده کنم ؟

و آیا همسرم متوجه می‌شه که من این پرونده رو ترک تعقیب زدم یا خیر؟ ممنون از شما

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 هفته پیش

با توجه به قوانین آیین دادرسی کیفری ایران، شما می‌توانید از قرار ترک تعقیب استفاده کنید، اما باید به نکات زیر توجه داشته باشید:



  1. قرار ترک تعقیب: طبق ماده 79 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392، در جرایم قابل گذشت، شاکی می‌تواند تا قبل از صدور کیفرخواست درخواست ترک تعقیب کند. در این صورت، دادستان قرار ترک تعقیب صادر می‌کند. بنابراین، در مورد شما که هنوز حکمی صادر نشده، می‌توانید از این امکان استفاده کنید.



  2. پیامدهای ترک تعقیب: ترک تعقیب به معنای بستن موقت پرونده است و شما می‌توانید تا یک‌سال از تاریخ صدور قرار ترک تعقیب، تعقیب مجدد متهم را فقط برای یک‌بار درخواست کنید. این به شما این امکان را می‌دهد که در صورت تغییر نظر، دوباره پرونده را به جریان بیندازید.



  3. اطلاع همسر: در صورتی که قرار ترک تعقیب صادر شود، همسر شما از این موضوع مطلع خواهد شد، زیرا این قرار به او نیز ابلاغ می‌شود.




تصمیم‌گیری درباره استفاده از قرار ترک تعقیب یا بخشش کامل به شرایط شخصی و تصمیم شما بستگی دارد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی شیشه بر

وکالت نامه

سلام من حدودا ۲۰سال پیش یک وکالت تام الاختیار بلاعزل به یک نفر داده ام حال اگر بر فرض امسال صاحب ملکی شوم آیا این وکالت در قبال این ملک جدید هم قابل تسری هست؟

پروفایل کاربر

علیرضا خوراسگانی

درخواست اِعمال ماده ۴۷۷ قانون آ.د.کیفری جهت اتیان سوگند استظهاری

سلام

اگر یکی از ورثه در جلسه دادگاه جهت ادای سوگند استظهاری حاضر نشده باشد و دادگاه به دلیل عدم حضور(عدم اتیان سوگند استظهاری ) رای به بی حقی وی صادر نموده باشد، لذا اگر درخواست اِعمال ماده ۴۷۷ ق.آ.د.کیفری مصوب ۱۳۹۲ نماید آیا با این درخواست موافقت خواهد شد یا خیر؟؟

پروفایل کاربر

فریال احدی

مزاحمت همسایه

همسایه ما مدتی هست که مزاحمت ایجاد می‌کنند و علی رغم تذکر های چندین باره همسرم ایشون دائما مزاحم من میشن و شروع به فوش دادن میکنن ، چندین ماه پیش با همسرم شروع به دعوا و همسرم ایشون رو زدن ، حالا در جریان دادگاه ها به دلیل اینکه دوربین پارکینگ ساختمان رو ایشون روز حادثه دست زدن قسمتی که همسایه شروع به دعوا میکنن داخل فیلم ها نیست و فقط قسمتی که همسرم ایشون رو زدن هست میخوام بدونم با این فیلم مشکل جدی برای همسرم پیش میاد ؟ ( همچنان آزار و مزاحمت های ایشون هست )