وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

کیوان لهرابیان

3 ماه پیش

چک صیادی

سلام من از کارفرما بابت طلب پدرم چک صیادی گرفتم وبنام خودم ثبت کردم،ولاشه چک رو به پدرم دادم تا حساب منو بم بده بعد بنامش انتقال بدم.حالا پدرم حساب منو نمیده ومیگه چکها رو بنامم بزن ومنم نزدم.حالا میتونه شکایت کنه از کارفرماتا چکها رو بنام خودش انتقال بده.از زمان وصول چک ۲ماه گذشته،وپدرم برای طلبش قرارداد با کارفرما داره،ومن هم کارتکس کارکرد دستگاه رو دارم که مشخص میکنه چقدر طلب داره،ودر قرارداد ذکرشده کارتکس بعنوان حقوق دستگاه محاسبه میشود تا پرداخت شود.ومن بعنوان نماینده پدرم وراننده دستگاه سرکار مشغول بودم.درکل من باید چکار کنم که لاشه چک رو ندارم اما بنام خودم ثبت هستند،ممنون راهنمایی کنید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

با توجه به شرایطی که توضیح داده‌اید، موارد زیر را در نظر داشته باشید:



  1. ثبت چک به نام شما: از آنجایی که چک‌ها به نام شما ثبت شده‌اند، شما به عنوان دارنده قانونی چک‌ها محسوب می‌شوید و می‌توانید برای وصول آنها اقدام کنید.



  2. قرارداد پدر و کارفرما: اگر پدر شما قراردادی با کارفرما دارد که طلب او را مشخص می‌کند، این قرارداد می‌تواند به عنوان سندی برای اثبات طلب او مورد استفاده قرار گیرد.



  3. مذاکره با پدر: بهتر است ابتدا به صورت دوستانه و با مذاکره با پدر خود، تلاش کنید تا به توافقی برسید. اگر پدر شما به توافق نرسید، می‌توانید از طریق قانونی اقدام کنید.



  4. مشاوره با وکیل: با توجه به پیچیدگی موضوع و برای اطمینان از حفظ حقوق خود، پیشنهاد می‌شود که با یک وکیل متخصص در امور حقوقی و چک مشورت کنید. وکیل می‌تواند شما را در خصوص نحوه اقدام قانونی و حفظ حقوق‌تان راهنمایی کند.



  5. اقدام قانونی: در صورتی که پدر شما حاضر به همکاری نشد، شما می‌توانید از طریق دادگاه برای وصول چک‌ها اقدام کنید. همچنین می‌توانید در صورت نیاز به دادگاه مراجعه کرده و درخواست صدور اجراییه برای وصول چک‌ها را داشته باشید.




توجه داشته باشید که برای هر گونه اقدام قانونی، نگهداری تمامی مستندات و مدارک مربوط به چک‌ها و قراردادها ضروری است.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

رضا رنجبر

5 ماه پیش

مهریه

باعرض ادب و احترام

اینجانب(زوج) مهریه همسرم یک قطعه زمین و یک دانگ از ۶دانگ منزل مسکونی مادرم هست و در صورتمجلس بله برون زمین و یک دانگ خونه ذکر شده و حاضرین در بله برون(مادرم.خواهرم.دامادمون.خودم و بقیه) بعنوان شاهد همگی در پایین صورتمجلس امضا و انگشت زدیم .هنگام عقد در دفتر ازدواج سردفتر فرمودند چون زمین و خونه دارای سند رسمی نیست،در سند ازدواج زمین و یک دانگ خونه رو نمیتونن بنویسن...الان در سند ازدواجمان اصلا زمین و خونه قید نشده و تنها مدرک همسرم(زوجه) فقط کاغذ بله بران هست ...ایشون میتونن زمین و خونه رو بگیرن؟ چون از وکیل سوال کردم درجواب گفتند چون در سند ازدواج قید نشده و زوجه بجز کاغذ بله بران چیزی نداره براحتی نمیتونه موارد فوق رو مطالبه کنه و باید حداقل یکی دوسال دوندگی کنه تا بتونه اثبات کنه و حکم بگیره ..

لطفأ راهنمایی کنید که راهی هست که انجام بدم نتونن نسبت به یک دانگ خونه یا زمین کاری کنن ؟ چون واسه مادرم هست ...یا در کل چجوری زوجه میتونه بگیره؟

پروفایل کاربر

آراد کمالی

11 ماه پیش

ارث و میراث پدری

اگر پدری بخواهد حق ارث دختر که نیم هست را مثل اولاد پسرش تبدیل به ۱ کند و همه اولاد دختر و پسر به یک نسبت مساوی از حق پدری ارث ببرند در دفاتر رسمی حضور همه اولاد ضروری است یا خیر و شرایطش چطور است؟

پروفایل کاربر

زهرا مددکار

10 ماه پیش

سرپرست

سلام، دختر هستم 18 ساله. والدینم از بچگی هر مشکلی که پیش میومد تهدیدم میکردن که اجازه نمیدن به مدرسه برم و الان یک سال هست که دانشجو شدم ولی هنوز وقتی دعوا میشه میگن اگه به میل ما رفتار نکنی اجازه نمیدیم بری دانشگاه. من برای اینکه میترسیدم نزارن برم دانشگاه، همیشه توی بحث ها کوتاه اومدم. همین دیروز دوباره گفتن بهم اجازه ادامه دانشگاه رو نمیدن. و گفتن جایی رو برای رفتن ندارم و دیگه خرج زندگی مو نمیدن. میخواستم بپرسم میتونم ازشون شکایت کنم؟