
کیوان لهرابیان
چک صیادی
سلام من از کارفرما بابت طلب پدرم چک صیادی گرفتم وبنام خودم ثبت کردم،ولاشه چک رو به پدرم دادم تا حساب منو بم بده بعد بنامش انتقال بدم.حالا پدرم حساب منو نمیده ومیگه چکها رو بنامم بزن ومنم نزدم.حالا میتونه شکایت کنه از کارفرماتا چکها رو بنام خودش انتقال بده.از زمان وصول چک ۲ماه گذشته،وپدرم برای طلبش قرارداد با کارفرما داره،ومن هم کارتکس کارکرد دستگاه رو دارم که مشخص میکنه چقدر طلب داره،ودر قرارداد ذکرشده کارتکس بعنوان حقوق دستگاه محاسبه میشود تا پرداخت شود.ومن بعنوان نماینده پدرم وراننده دستگاه سرکار مشغول بودم.درکل من باید چکار کنم که لاشه چک رو ندارم اما بنام خودم ثبت هستند،ممنون راهنمایی کنید
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
با توجه به شرایطی که توضیح دادهاید، موارد زیر را در نظر داشته باشید:
ثبت چک به نام شما: از آنجایی که چکها به نام شما ثبت شدهاند، شما به عنوان دارنده قانونی چکها محسوب میشوید و میتوانید برای وصول آنها اقدام کنید.
قرارداد پدر و کارفرما: اگر پدر شما قراردادی با کارفرما دارد که طلب او را مشخص میکند، این قرارداد میتواند به عنوان سندی برای اثبات طلب او مورد استفاده قرار گیرد.
مذاکره با پدر: بهتر است ابتدا به صورت دوستانه و با مذاکره با پدر خود، تلاش کنید تا به توافقی برسید. اگر پدر شما به توافق نرسید، میتوانید از طریق قانونی اقدام کنید.
مشاوره با وکیل: با توجه به پیچیدگی موضوع و برای اطمینان از حفظ حقوق خود، پیشنهاد میشود که با یک وکیل متخصص در امور حقوقی و چک مشورت کنید. وکیل میتواند شما را در خصوص نحوه اقدام قانونی و حفظ حقوقتان راهنمایی کند.
اقدام قانونی: در صورتی که پدر شما حاضر به همکاری نشد، شما میتوانید از طریق دادگاه برای وصول چکها اقدام کنید. همچنین میتوانید در صورت نیاز به دادگاه مراجعه کرده و درخواست صدور اجراییه برای وصول چکها را داشته باشید.
توجه داشته باشید که برای هر گونه اقدام قانونی، نگهداری تمامی مستندات و مدارک مربوط به چکها و قراردادها ضروری است.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

نجمه بروغنی
مسئولیت در ساختمان
دوسال ملکی رو ساکن شدیم،وقتی آمدیم اینجا بخاطر اختلافات پیش آمده قبل از ساکن شدن ما هیچکس مسئولیت ساختمان ۴ واحدی رو قبول نمیکرد،ما به ناچارقبض وسرویس آسانسور روانجام میدادیم.طبقه ۴ دردادن شارژاذیت میکردودیگه چندبارنمیدادتااینکه ما گفتیم اگه قرار بدحسابی کنند همبن دو مسئولیت هم قبول نمیکنیم.کلیدآسانسوربخاطرگم نشدن و مشکلی پیش نیاد،چون تقریبا یکسال هست سرویس نشده رو نگه داشتیم،چندبار متذکر شدیم که سرویس نشده آسانسور و علارغم میل باطنی گفتیم هزینه بپردازیدتاسرویس کاربیاد ولی توجهی نکردن.سوال بنده اینست اگه خسارت جانی یا مالی پیش بیادما مقصریم؟چون گویی بخاطر مسائل دیگر،عمدا ميخواهندمابه درد سربیفتیم
ما ققط شفاهی دو تا کار رو قبول کرده بودیم و طی جلسه یا کتبی نبوده است

رضا انگزی
ثبتی اینجانب وحید دلیری مالک زمین تصرف شده
زمین کشاورزی دارای سند مالکیت رسمی که در تاریخ سال ۵۴ به ثبت رسیده است و اداره مسکن و شهر سازی استان کرمانشاه درسال ۸۸ به تصرف خود نمود و قبل تصرف زمین دارای کشت وکالت و درآمد خانواده آبادی بوده و هیچ گونه سند مالکیتی انتقال ندادیم و ما ۸۰۰ سهم مشاع داریم و دادگاه خیلی علنی گفته با پول ۸۰۰۰هزار سهم بریزید حساب تا به حقد برسی سوال اینجاست ایا میشود هر زارعی به صورت جداگانه برای سهم الارث خود شکایت کنیم برای حق خود بدون نیاز بقیه زارعین

علیرضا قرائی
فروش مال غیر
سلام بنده معامله ای حدود ۹ ماه پیش انجام دادم که طی این معامله قرار بود که فروشنده یک واحد آپارتمان به مبلغ پنج میلیارد من بفروشد بعد از گذشت دو ماه متوجه شدم که خانه به نام شخص ثالثی سند خورده بنده تا اون زمان ۳ میلیارد تومن ثمن معامله رو پرداخت کرده بودم ولی وقتی از این موضوع با خبر شدم علیه فروشنده شکایت کردم حالا بعد چند ماه سند را به نام خودش برگردانده و میگوید که بریم سند بزنیم اما من میخوام شکایت خودم را پیگیری کنم آیا میتواند برای عدم انجام تعهد و فسخ قرارداد از من شکایت کند؟