مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

کیوان لهرابیان

4 ماه پیش

چک صیادی

سلام من از کارفرما بابت طلب پدرم چک صیادی گرفتم وبنام خودم ثبت کردم،ولاشه چک رو به پدرم دادم تا حساب منو بم بده بعد بنامش انتقال بدم.حالا پدرم حساب منو نمیده ومیگه چکها رو بنامم بزن ومنم نزدم.حالا میتونه شکایت کنه از کارفرماتا چکها رو بنام خودش انتقال بده.از زمان وصول چک ۲ماه گذشته،وپدرم برای طلبش قرارداد با کارفرما داره،ومن هم کارتکس کارکرد دستگاه رو دارم که مشخص میکنه چقدر طلب داره،ودر قرارداد ذکرشده کارتکس بعنوان حقوق دستگاه محاسبه میشود تا پرداخت شود.ومن بعنوان نماینده پدرم وراننده دستگاه سرکار مشغول بودم.درکل من باید چکار کنم که لاشه چک رو ندارم اما بنام خودم ثبت هستند،ممنون راهنمایی کنید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 ماه پیش

با توجه به شرایطی که توضیح داده‌اید، موارد زیر را در نظر داشته باشید:



  1. ثبت چک به نام شما: از آنجایی که چک‌ها به نام شما ثبت شده‌اند، شما به عنوان دارنده قانونی چک‌ها محسوب می‌شوید و می‌توانید برای وصول آنها اقدام کنید.



  2. قرارداد پدر و کارفرما: اگر پدر شما قراردادی با کارفرما دارد که طلب او را مشخص می‌کند، این قرارداد می‌تواند به عنوان سندی برای اثبات طلب او مورد استفاده قرار گیرد.



  3. مذاکره با پدر: بهتر است ابتدا به صورت دوستانه و با مذاکره با پدر خود، تلاش کنید تا به توافقی برسید. اگر پدر شما به توافق نرسید، می‌توانید از طریق قانونی اقدام کنید.



  4. مشاوره با وکیل: با توجه به پیچیدگی موضوع و برای اطمینان از حفظ حقوق خود، پیشنهاد می‌شود که با یک وکیل متخصص در امور حقوقی و چک مشورت کنید. وکیل می‌تواند شما را در خصوص نحوه اقدام قانونی و حفظ حقوق‌تان راهنمایی کند.



  5. اقدام قانونی: در صورتی که پدر شما حاضر به همکاری نشد، شما می‌توانید از طریق دادگاه برای وصول چک‌ها اقدام کنید. همچنین می‌توانید در صورت نیاز به دادگاه مراجعه کرده و درخواست صدور اجراییه برای وصول چک‌ها را داشته باشید.




توجه داشته باشید که برای هر گونه اقدام قانونی، نگهداری تمامی مستندات و مدارک مربوط به چک‌ها و قراردادها ضروری است.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سید احسان ساکبی

3 ماه پیش

زمین وراژتی

سلام
تعدادی زمین هست برای پدربزرگ پدرم هستن و طبق اظهار نامه ثبتی قبل سال ۱۳۳۰ به نام پدربزرگ پدرم هستن و نقل و انتقال ثبتی روی پلاک ها انجام نشده، پدر بزرگم و پدرم رحمت خدا رفتن ، بعد از فوت پدربزرگ و پدرم ، طبق بررسی هایی که کردم بچه های یکی از عموهای پدرم تعدادی از زمین ها مصالحه کردن با مردم بدون انتقال سند رسمی و مردم پلاک فرعی روی آن پلاک های مادر گرفتن ، بصورت آگهی کردن و حضور بقیه ورثه قایم کردن ، و تعدادی زمین با زمین شهری مصالحه کردن سال ۱۳۶۸ و مجدد حضور بقیه ورثه قایم کردن و حکم صحت معامله از دادگاه گرفتن به اسم خودشون ، اسنادی که دارم استعلام اداره ثبت اسفند سال ۱۴۰۳ هست که هنوز پلاک ثبتی به صورت اظهار نامه ثبتی به نام پدر پدربزرگم هست ، انحصار وراثت پدر پدربزرگم که پلاک زمین ها درج شده و برگه پرداخت مالیات زمین ها حدود سال ۱۳۳۰ ، حکم صحت معامله دادگاه سال ۱۳۶۸ که آنها گرفتن برای زمین شهری ، الان باید چطور و از کی اقامه دعوا کنم؟ مصالحه نامه ها دست ما نیست.

پروفایل کاربر

سیامک فیروزی

1 سال پیش

در مورد چک

با سلام اگر کسی چکی را در وجه شخصی صادر کند ایا دریافت کننده چک میتواند با پشت نویسی پرداخت چک را متعهد شود وبه شخص دیگری بدهد از راهنمایی شما ممنونم

پروفایل کاربر

زهرا محمدی

5 ماه پیش

بازنشستگی بانوان

سلام ..امکان ادامه کار بانوان شاغل در اداره دولتی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بعد از سن ۵۵ سال وجود دارد؟ با توجه به قانون جدید برنامه توسعه هفتم ...