وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

محمد سرور

وکالت بلاعزل خودرو

سلام . من یک دستگاه خودرو رو با وکالت نامه بلاعزل فروختم و الان بعد شش ماه بنا به دلایلی نمیخوام خودرو به نامم باشه ، به خریدار میگم برو ماشین رو تعویض پلاک انجام بده میگه نمیخوام بفروشمش فعلا . آیا من میتونم به لحاظ حقوقی کاری انجام بدم ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

با توجه به شرایطی که توضیح داده‌اید، شما به خریدار خودرو وکالت بلاعزل داده‌اید که به او اجازه می‌دهد بدون نیاز به حضور شما، اقدامات لازم برای تعویض پلاک و انتقال سند را انجام دهد. با این حال، اگر خریدار تمایلی به تعویض پلاک و انتقال سند ندارد، ممکن است مشکلاتی برای شما ایجاد شود، به‌ویژه از نظر مسئولیت‌های قانونی و مالیاتی مرتبط با خودرو.


برای حل این مشکل، می‌توانید اقدامات زیر را در نظر بگیرید:



  1. مذاکره با خریدار:



    • ابتدا تلاش کنید تا با خریدار مذاکره کنید و او را متقاعد کنید که تعویض پلاک و انتقال سند را انجام دهد. ممکن است ارائه توضیحات درباره مشکلات احتمالی که برای شما ایجاد می‌شود، مفید باشد.



  2. ارسال اظهارنامه رسمی:



    • می‌توانید یک اظهارنامه رسمی به خریدار ارسال کنید و از او بخواهید که در مهلتی معین، تعویض پلاک و انتقال سند را انجام دهد. این اظهارنامه می‌تواند به عنوان مدرکی در صورت نیاز به اقدامات قانونی بعدی استفاده شود.



  3. مراجعه به مراجع قضایی:



    • اگر خریدار همچنان از تعویض پلاک و انتقال سند خودداری می‌کند، ممکن است نیاز به مراجعه به مراجع قضایی و طرح دعوا برای الزام به تعویض پلاک و انتقال سند داشته باشید.




در نهایت، پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور قراردادها مشورت کنید تا بهترین راهکار قانونی را برای وضعیت خود پیدا کنید. 

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

عسل احمدی

تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

سلام
دو سال گذشته با جعل امضای بنده از بانک وام گرفتند، که برائت بنده حکمش اومد و جعلی بودن امضا مشخص شد،،،
الان این ابلاغیه/ احضاریه اومده با موضوع فوق و علت حضور پیگیری عملیات اجرایی

پروفایل کاربر

فرشته نخعی

استرداد خودرو

سلام من چن وقت پیش یک حواله رو فروختم .. به اقا وکالت تعویص پلاک و وکالت ک تحویل بگیرن خودرو رو دادم .. تحویل گرفتن خودرو رو و حتی فردختنش .. الان مبلعی رو برای استرداد خودرو ب حساب من ریختن اقا میگه واریز کن ب حسابم وگرنه ازت شاکی میشم .. مدارک رو گرفتن ازم و من هم سفته ای داشتم دستشون ازشون گرفتم با قولنامه .. الان چی میشه؟

پروفایل کاربر

مهدی سلطانی

خیانت در امانت در قرارداد

سلام.مبلغ 100 میلیون اسناد از جمله 70 میلیون سفته و30 میلیون وجه نقد به عنوان ضمانت به شرکتی داده شده که اگر خسارتی ایجاد شد وصول و در غیر این صورت 1 ماه پس از فسخ قرارداد مسترد شود(تمام موارد در قرارداد مهر و امضا شده) حال شرط 1 ماه محقق شده و از استرداد خودداری شده در حالیکه حساب کتابها انجام شده(منظور اینکه موضوع خسارت وجود ندارد و اسناد و وجه نقد باید مسترد شود).ضمن اینکه بنده علاوه بر این موارد مبلغی هم به عنوان حقوق طلب کار هستم که از طریق اداره کار شکایت انجام شده و در دادخواست علاوه بر حقوق موارد اسناد و وجه نقد مطالبه شده.

در یک بند قرارداد اشاره شده تمام وجه نقد ضمانتی پرداختی کارگر به کارفرما تبدیل به کالا در محیط کار می شود و کارگر نسبت به این موضوع اطلاع و اعتراضی ندارد.

سوال:ایا به عنوان خیانت در امانت می توان اقدام کرد تشکر.