مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

صادق طباطبایی

9 ماه پیش

ثبت میل به ادامه زندگی

با سلام

در دوران عقد هستیم اما زوجه قصد ادامه زندگی ندارد.وع اظهار نامه ای ثبت کنم تا نتیجتا ، نیازی به پرداخت نفقه وجود نداشته باشد ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

8 ماه پیش

با سلام،


در صورتی که زوجه بدون دلیل موجه از انجام وظایف زوجیت خودداری کند، شما می‌توانید از طریق قانونی اقدام کنید تا نفقه به او تعلق نگیرد. بر اساس ماده ۱۱۰۸ قانون مدنی ایران، اگر زن بدون مانع مشروع از ادای وظایف زوجیت امتناع کند، مستحق نفقه نخواهد بود.


برای اثبات این موضوع، شما می‌توانید اظهارنامه‌ای تنظیم کرده و به زوجه ارسال کنید تا به صورت رسمی اعلام کنید که ایشان از انجام وظایف زناشویی امتناع می‌کند. این اظهارنامه می‌تواند به عنوان مدرکی در دادگاه مورد استفاده قرار گیرد.


در نهایت، اگر زوجه همچنان از انجام وظایف زوجیت خودداری کند، می‌توانید به دادگاه مراجعه کرده و درخواست صدور حکم برای عدم پرداخت نفقه را بدهید. دادگاه با بررسی مدارک و شواهد موجود تصمیم‌گیری خواهد کرد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

morteza alipour

2 سال پیش

ثپت اسناد

درود. سرقفلی مغازه ای 45 سال پیش توسط پدر مرحومم به اقای حسن واگذار شده بعد از 20 سال حسن // وکالتی //به کس دیگری فروخته . به اسم نادر.
چون این سرقفلی // وکا لتی // فروخته شده ثپت میگوید باید وراث حسن بیایند. که همکاری نمیکنند.
نه دفتر ثبتی کپی میدهد نه دادگاه کمک میکند. شکایتی هم نشده
من مالک کنونی هستم از کجا باید اقدام کرد
شکایت توسط دادگاه برای گرفتن 1 صفحه کپی برای اجاره نامه ای که خریدار دارد و رونوشت را نمیدهد یا از دفتر خانه ثپت.
تشکر . 9 خرداد 1403

پروفایل کاربر

علی باقری

1 سال پیش

بازنشستگی

من کارگر شهرداری هستم و یک سال بازنشسته شدم ومجددا دریک مغازه موتور فروشی کار می کنم
آیا می توانم در شغل جدید (موتور فروشی ) ازکارفرما به اداره کار جهت دریافت مطالبات قانونی شکایت کنم

پروفایل کاربر

ر ن

3 ماه پیش

مسئولیت سهامدار در پرداخت بدهی شرکت سهامی خاص

سلام و احترام



در سایت مرقوم فرمودید که

در شرکت سهامی خاص و سهامی عام

صاحبان سهام به میزان مبلغ اسمی سهام شان مسئول پرداخت بدهی هستند. مسئولیت پرداخت دیون در شرکت سهامی خاص و عام در صورتی با سهامداران است که دارایی‌های شرکت بدهی‌ها را پوشش ندهد.



سوالم این است که اگر سهامدار قبلا مبلغ اسمی سهامش را در شرکت وارد کرده باشد ولی به علت تخلف مدیران، این مبلغ و همه اموال شرکت هدر رفته باشد، باز از دیدگاه قانون سهامدار به اندازه مبلغ اسمی سهامش برای پرداخت دیون مسئولیت دارد؟