مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مهدی قلی زاده

پس گرفتن شهادت

با سلام.من چن ماه پیش ب عنوان شاهد برای دخترخالم ب دادگاه رفتم ک بتونه بدهکاری ک ب مبلغ ۱۵۲ میلیون بوده رو قسط بندی کنه.چند وقت بعد خواستم وام بگیرم ک گفتن مشکل حقوقی داری و وام ب شما تعلق نمیگیره.قبل این ماجرا من وام گرفته بودم و همه چیز هم کاملا اوکی بود ولی الان گیر کردم و هیچ جا بهم وام نمیدن.آیا میتونم برم همون دادگاه و شکایتم رو پس بگیرم؟راه حل چیه؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

6 ماه پیش

سلام،


به نظر می‌رسد که مشکلی که شما با آن مواجه هستید، ممکن است به دلیل ثبت اطلاعات شما به عنوان ضامن یا شاهد در پرونده‌ای باشد که ممکن است تأثیری بر اعتبار مالی شما داشته باشد. در این موارد، نکات زیر را در نظر بگیرید:



  1. بررسی وضعیت حقوقی:



    • ابتدا باید مطمئن شوید که دقیقاً چه مشکلی در سوابق حقوقی شما وجود دارد. ممکن است به دلیل ثبت نام شما به عنوان ضامن یا شاهد در پرونده‌ای، این مشکل به وجود آمده باشد.



  2. استعلام از بانک مرکزی:



    • می‌توانید با مراجعه به بانک مرکزی یا سامانه‌های مرتبط، وضعیت اعتبار مالی و سوابق خود را بررسی کنید. این کار می‌تواند به شما کمک کند تا بفهمید دقیقاً چه اطلاعاتی ممکن است باعث ایجاد مشکل شده باشد.



  3. مراجعه به دادگاه:



    • اگر فکر می‌کنید که ثبت اطلاعات شما به عنوان شاهد یا ضامن باعث این مشکل شده است، می‌توانید به دادگاهی که در آن به عنوان شاهد حضور داشتید مراجعه کنید و موضوع را پیگیری کنید. ممکن است نیاز به ارائه مدارک و توضیحات بیشتری داشته باشید.



  4. مشاوره حقوقی:



    • پیشنهاد می‌شود با یک وکیل یا مشاور حقوقی متخصص در امور بانکی و اعتباری مشورت کنید. آن‌ها می‌توانند به شما کمک کنند تا بهترین راهکار را برای حل مشکل پیدا کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسن هژبری

در مورد رد اعسا

من مبلغی به شخصی بدهکار شدم و اعسار زدم و شاکی هم حضور پیدا نکرد و من شاهد بردم و قبول کردند حالا خوانده با اینکه دو جلسه در دادگاه حاضر نشده و مدرکی هم برای اثبات اینکه شاهدان دروغ گفتند ارایه نداده تقاضای تجدید نظر کرده ایا ممکن هست کلا با اعسار من که قاضی قبول کردهموافقت نشود ممنون

پروفایل کاربر

امیرحسین رضائی

اتهام کلاهبرداری رایانه ای

سلام حدود 5 ماه پیش از حساب بانکی بنده سو استفاده شد و فردی ناشناس در فضای مجازی که به من پیشنهاد کار داده بود با هویت جعلی من را فریب داد و مبالغی را که ظاهراً از راه کلاهبرداری اینترنتی بوده برای من واریز کرد متاسفانه من هم بدون اطلاع از سو نیت و هویت واقعی آن فرد ناشناس مبالغ را برایش ارز دیجیتال خریده و به کیف پولش منتقل نمودم حالا از من شکایت شده و در دادسرا احضاریه دفاع از اتهام انتسابی دریافت کردم وقتی مراجعه کردم گفتن باید ضامن و یا وثیقه ارائه بدی وگرنه مستقیم میری زندان! آیا واقعا همینطوره ؟
و اینکه من هیچ گونه ضامن و یا وثیقه ای ندارم آیا امکانش هست مبلغ شکایت شده رو بعنوان ضمانت برای ممانعت از بازداشت در اختیار قاضی قرار دهم؟(ضمنا مبلغ شکایت شده زیر ۱۰۰ میلیون تومان است)
و اینکه از تمام چت های من با آن فرد ناشناس مدارک اسکرین شات و فیلم از چت موجود است آیا امکان رفع اتهام از من وجود خواهد داشت ؟

پروفایل کاربر

مایانا م

سهم‌الارث متوفی

سلام وقت بخیر پدر من دوسال پیش فوت کردن و ما سه‌تا خواهر هستیم که خواهر کوچیکم زیر سن قانونی هستش(۱۵سالشه) مادرم تصمیم‌گرفتن که تمام اموال و دارایی‌های پدرم رو به خواهر کوچیکم بدن(هنوز انحصار وراثت انجام ندادن) آیا چنین‌کاری امکان‌پذیره؟