
امین رضایی
ذکر قوانین و شفاف سازی
با سلام و احترام
اینجانب مالک وبسایتی هستم که در حوزه معرفی واسطههای معتبر پلتفرمهای داخلی و خارجی فعالیت دارد. در این وبسایت، آیدی واسطهها درج میشود و پیش از قرارگیری اطلاعات آنها، از ایشان فیلم و تصاویر مدارک هویتی اخذ میگردد.
همچنین، در سایت بخشی تحت عنوان "شفافسازی و قوانین" ایجاد شده که در آن تصریح شده است در صورت بروز مشکل یا وقوع کلاهبرداری، تنها مدارک هویتی واسطه مربوطه به خریدار ارائه خواهد شد. در پایین صفحات سایت نیز قید شده است که استفاده از وبسایت به منزله پذیرش قوانین آن میباشد.
سوال بنده این است که در صورت بروز مشکل یا سوءاستفاده توسط واسطهها، آیا مفاد این قوانین و اعلامیهها از نظر حقوقی کفایت میکند و مسئولیت احتمالی از دوش مالک سایت برداشته میشود، یا ممکن است همچنان مسئولیت قانونی متوجه اینجانب گردد؟
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم.
با احترام
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

رامین ویسی
بازی انفجار
آیا فروختن ربات ضریب دقیق بازی انفجار جرم هست؟ اگه ارع جرمش چیه ؟ جریمه باید بده یا حبس میشه برا مدتی مثلا

زهره زکی
فروشگاه اینترنتی شرکتی
سلام روز بخیر ما یک شرکت تولیدی هستیم که محصولات پلیمری تولید میکنیم به تازگی در بستر اینترنت(سایت و اینستاگرام)فروشگاه اینترنتی زدیم که یکی از محصولات شرکت رو به صورت انبوه در فروشگاه به فروش میرسونیم. ای نماد و درگاه هر دو حقوقی هستند پس تمام درامد فروشگاه وارد حساب شرکت میشه و مالیات عملکرد شرکتی محاسبه میشه کلا سوال من این بود که کار منطقی و صحیح اینه که ما انجام دادیم؟یا ای نماد و درگاه به شکل حقیقی صحیح تره؟با توجه به اینکه دی جی کالا هم بک گراند شرکتی داره
کدام راه هم اصولیه هم به نفع ماست
و یک سوال دیگه در نرم افزار حسابداری درامدها و هزینه های فروشگاه در نرم افزار شرکت سند بخورن؟

Milad Naderi
مسائل حقوقی دامنه های اینترنتی
سلام وقت بخیر یه سوالی ذهنم رو مشغول کرده بنده یه دامنه .com ثبت کردم و الان دامنه آی آر دست کس دیگه ای هست به لحاظ حقوقی بنده چطور میتونم ادعای مالکیت دامنه آی آر رو داشته باشم آیا راهی برای این مسئله هست که بتونم اقدام کنم؟
سپاسگزارم