مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

عباس جافرپور

6 ماه پیش

ارثیه

اگر ارثی که از مادر به جا میماند مادرش هم ارث می‌برد سوال این است که بعد از مرگ مادرشان دوباره وارث دارد

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

6 ماه پیش

بله، در صورتی که مادر از فرزند خود ارث ببرد و سپس خود او نیز فوت کند، اموالی که از فرزند به او به ارث رسیده به عنوان بخشی از ترکه او محسوب می‌شود و به وراث او منتقل می‌شود. به عبارت دیگر، اموالی که مادر از فرزندش به ارث برده است، پس از فوت مادر به وراث او تعلق می‌گیرد. توزیع این اموال بر اساس قوانین ارث انجام می‌شود و بستگی به این دارد که چه کسانی از وراث مادر باشند.


برای مثال، اگر مادر در زمان فوت خود دارای فرزندان یا همسر باشد، این افراد به عنوان وراث او محسوب می‌شوند و بر اساس قانون مدنی ایران، ارث را دریافت خواهند کرد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین حمرانی

3 روز پیش

احرازشهیدشدن

بنده ازارگانهایی مثل سپاه وبنیادشهیدوستادکل ووزارت دفاع برای ثبت شهادت پدرم دردیوان عدالت شکایت کردم وشعبه بدوی این شکایت را ردکردمیخواستم بدونم امکان شکایت مجددرادارم که شکل شکایت عوض کنم

پروفایل کاربر

محمدرضا میرزاده

1 سال پیش

اجاره خانه بدون سند

سلام وخسته نباشید،
من چندماه پیش یک خانه ویلایی رااجاره کردم وحالامتوجه شدم خانه ورثه ای است وسندهم ندارد واملاکی هم برام هیچ اطلاعی نداده بودوحتی یکی ازوراث هم میاددرخانه میگه من خبرنداشتم توبااجازه کی آمدی اینجا میرم شکایت میکنم خانه راتخلیه کن ،حالاکه میخوام خانه راتخلیه کنم املاکی داره اذیت میکنه ،لطفا بگیدراهی دارم جلوترازوقت قراردادخانه راتخلیه کنم؟

پروفایل کاربر

نگاه ملک پور

3 هفته پیش

ملکی و حقوقی

آیا مردی با وکالتنامه ملکی بنام زنش بکند و زن آن ملک رو بفروشد و ملک دیگری بخرد آیا باز هم مرد می تواند ملک را از زن بگیرد