
زری حسامی
شکایت
پدرم ۴ سال پیش فوت کرده یه خونه از ایشون مونده مادرم و دوتا برادرهام اونجا زندگی میکنن سهم الارث من و نمیدن آیا میتونم شکایت کنم
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
بله، شما میتوانید برای مطالبه سهمالارث خود اقدام قانونی کنید. در صورتی که توافقی بین وراث برای تقسیم ترکه صورت نگرفته باشد و شما به سهمالارث خود دسترسی ندارید، میتوانید از طریق دادگاه اقدام به طرح دعوی کنید. مراحل کلی به شرح زیر است:
درخواست گواهی انحصار وراثت: ابتدا باید گواهی انحصار وراثت از شورای حل اختلاف دریافت کنید. این گواهی مشخص میکند که چه کسانی وراث متوفی هستند و سهم هر یک از وراث به چه میزان است.
طرح دعوی تقسیم ترکه: با داشتن گواهی انحصار وراثت، میتوانید دادخواست تقسیم ترکه را به دادگاه ارائه دهید. در این دادخواست، شما میتوانید درخواست تقسیم اموال متوفی را به نسبت سهمالارث هر یک از وراث مطرح کنید.
رسیدگی دادگاه: دادگاه پس از بررسی مدارک و مستندات، در صورت لزوم اقدام به ارزیابی و کارشناسی اموال میکند و پس از آن حکم به تقسیم ترکه صادر میکند.
اجرای حکم: پس از صدور حکم قطعی، میتوانید از طریق اجرای احکام دادگستری اقدام به اجرای حکم و دریافت سهمالارث خود کنید.
پیشنهاد میشود با یک وکیل متخصص در امور ارث و میراث مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکار حقوقی را انتخاب کنید و فرآیند قانونی را به درستی پیش ببرید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

Mahsa Feyzi
بازگشت بکار
سوال وقت بخیر ..لطف میکنید اگربنده راراهنمایی بفرمایین..شاکی نسبت به رای قطعی تجدیدنظر دیوان اعتراض داده ودستورموقت برای عدم اجرای حکم خواسته بود ..دستور موقت خداروشکر رد شده الان بایستی منتظر چه اقدامی باشم وچه کاری انجام دهم خواهشا راهنمایی بفرمایین

محمد انصاری
تکلیف عدم تمدید قرارداد کار و ادامه همکاری
اگر پس از مدتی فعالیت و کار در مجموعه ای قراردا تمدید نشود ولی همچنان کارگر به فعالیت خود ادامه دهد آیا وضعیت شغلی او رسمی میشود به عبارتی قرارداد کار او به صورت قانونی دائمی میشود و کار فرما نمیتواند اورااخراج نماید؟

f f
استفاده از مهر و امضاء شورا و دهیاری
اگر یک مبایعه نامه در سال 1385 نوشته شود و زیر برکه را شورای که در سال 1387 انتخاب شده می تواند امضاء و مهر نماید و همچنین دهیاری که در سال 1394 تأسیس شده می تواند زیر آن مبایعه نامه را مهر و امضاء کند در حالی که ( شورا و دهیاری خود اقرار نموده اند که در سال 1392 مهر و امضاء نموده است )