مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

فرشاد پیرگزی

معاونت در جرم

سلام.یک بانک دوتا نگهبان داره نگهبان شیفت صبح کارش اینه بیاد در رو باز کنه و موقع تحویل شیفت در رو ببسته ولی ظهر نمیبسته

نگهبان دوم دست به در نمیزنه و با سارقین هم دست هست سارقان میان سرقت انجام میدند و میرن

ایا نگهبان دوم معاون در جرم شناخته میشود؟چرا

عمل نگهبان اول و دوم ترک فعل است یا فعل چرا؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

5 ماه پیش

در مورد وضعیت نگهبانان بانک و نقش آن‌ها در سرقت، باید به موارد زیر توجه کنیم:



  1. نگهبان دوم و معاونت در جرم:



    • بر اساس قوانین کیفری ایران، اگر نگهبان دوم با سارقان هم‌دست باشد و به آن‌ها کمک کند، می‌تواند به عنوان معاون در جرم شناخته شود. معاونت در جرم به معنای کمک یا تسهیل در ارتکاب جرم توسط دیگری است. اگر نگهبان دوم به طور آگاهانه و عمدی در تسهیل سرقت کمک کرده باشد، می‌تواند به عنوان معاون در جرم تحت پیگرد قانونی قرار گیرد.



  2. عمل نگهبانان: فعل یا ترک فعل:



    • نگهبان اول: اگر نگهبان اول وظیفه دارد که در را ببندد و این کار را انجام ندهد، عمل او می‌تواند به عنوان ترک فعل محسوب شود. ترک فعل به معنای عدم انجام وظیفه‌ای است که فرد موظف به انجام آن بوده است.

    • نگهبان دوم: اگر نگهبان دوم به طور فعال با سارقان همکاری کرده باشد، عمل او به عنوان فعل محسوب می‌شود. اما اگر تنها از انجام وظایف خود خودداری کرده باشد و به سارقان کمک نکرده باشد، می‌تواند به عنوان ترک فعل محسوب شود.




در هر صورت، بررسی دقیق‌تر و تصمیم‌گیری نهایی در مورد مسئولیت کیفری نگهبانان نیاز به بررسی دقیق‌تر شواهد و مستندات توسط مقامات قضایی دارد.



هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین ایزدی

پرداخت بدهی

با سلام و خسته نباشید
من ساکن تهران هستم و یک طلبکار مالی در بوشهر دارم دادگاه در شهر بوشهر من رو مقصر دونسته و باید بدهی را پرداخت کنم چطور بدون سفر به بوشهر اینکار را انجام بدم

پروفایل کاربر

سرتو سار

آیا با این شرایط امکان رای به نفع طرف مقابل هست؟

با سلام بزرگواران سوالی دارم. حراست ما در شرکت با کمک دوربین مداربسته و نگهبان جلوی در هنگام خروج از محل کارم به بنده مظنون شدن و علیه من شکایت کرده که فلانی کالای مورد نظر را داخل کیسه ای قرار داده و از محل کار با عجله خارج شده است. در حالیکه داخل کیسه بنده اقلام خوراکی و ناهار بود و حتی همکارانم میدانند که داخل آن کیسه چه بوده و گفتن که که در صورت نیاز ما شاهد ماجرا هستیم. بنابراین من به دادسرا و آگاهی رفتم و همین موارد را توضیح دادم. آیامن محکوم هستم؟

پروفایل کاربر

محمد پیشرو

سوال در مورد تصادف

سلام اگه کسی 20 سال پیش تصادف کرده باشه وبه علت نداشتن پلاک خودرو ومتواری شدن خودرو ونبودن دوربین در محل تصادف نتوانسته شکایت کنه الان می‌تونه پیگیری کنه چون در اثر تصادف الان از کار افتاده شده ورندگیش داغون