مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

علی عصمتی

عدم تسویه مبایعه خودرو

سلام. طبق قولنامه‌ای که به صورت دستی نوشته شد، خودرو ام رو به فردی به ارزش مبلغ مشخصی فروختم. مبلغ ۱۰ میلیون تومان از کل ارزش مورد معامله، نگه داشته شد تا بعد از تعویض پلاک به من پرداخت بشه. به خریدار وکالت دادم و تعویض پلاک انجام داد و وجه باقیمانده رو پرداخت نکرد. آیا میتونم شکایت موثری داشته باشم؟ (رسید یا سند معتبر انتقال وجه جهت اثبات اتهام مطالبه کنم)

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

6 ماه پیش

در صورتی که خریدار خودرو مبلغ باقی‌مانده از معامله را به شما پرداخت نکرده باشد، شما می‌توانید اقدام به طرح شکایت حقوقی کنید. برای این کار مراحل زیر را می‌توانید دنبال کنید:



  1. مدارک و مستندات: ابتدا تمامی مدارک و مستندات مربوط به معامله، از جمله قولنامه دستی و هرگونه رسید پرداختی که دارید، جمع‌آوری کنید. همچنین، اگر مکاتباتی مانند پیامک یا ایمیل با خریدار داشته‌اید که نشان‌دهنده تعهد وی به پرداخت مبلغ باقی‌مانده است، این موارد را نیز گردآوری کنید.



  2. طرح دعوا در دادگاه حقوقی: با توجه به عدم پرداخت مبلغ باقی‌مانده، می‌توانید دعوای مطالبه وجه را در دادگاه حقوقی مطرح کنید. در این دعوا، شما باید اثبات کنید که خریدار تعهد به پرداخت مبلغ مذکور داشته و این تعهد را اجرا نکرده است.



  3. درخواست صدور حکم پرداخت: در صورت اثبات ادعای شما، دادگاه می‌تواند حکمی صادر کند که بر اساس آن خریدار موظف به پرداخت مبلغ باقی‌مانده به شما شود.




پیشنهاد می‌کنم برای پیگیری حقوقی و تنظیم دادخواست، با یک وکیل متخصص در امور حقوقی مشورت کنید تا بهترین راهکار برای شما اتخاذ شود.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

صفیه رضایی

آزادی متهم

امروز صبح برای ۳۶۰میایون و۱۰۰میلیون به کلانتری برده‌اند حالا لطفا راه حل چیه که یکشب هم زندانی نشه وبیاد خونه

پروفایل کاربر

شیرین حسینی

رد درخواست تعلیق

با سلام
من ۸ ماهحبس تعزیری درجه ۵ دارم که با پیگیری زیاد به دلیل اینکه نوزاد دارم تبدیل به پابند شد اکنون بعد از گذشت ۴ ماه درخواست تعلیق دادم که قاضی نوشته به دلیل ارفاق دیگه درخواست رد میشه
اکنون راهی هست به جز تعلیق برای ازادی؟

پروفایل کاربر

محسن محمودی

مالی و ارزی

سلام وقت بخیر ، ببخشید من در تاریخ 14 و 98/5/15 به یکی از آشناهام در تهران نمایشگاه بین المللی کار کردم 1 میلیونو هفتصد هزار تومن ازش طلب دارم و تا امروز چندین بار ازش پولمو خواستم هر بار به نتیجه نرسیدم گفته ندارم بهم فرصت بده ،دیگه خسته شدم اعصابمو خورد کرده چطوری میتونم شکایت کنم ازش؟