وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

هادی صداقت

2 ماه پیش

شکایت در اداره کار

من پزشکی هستم که به مدت حدود چهار سال ، یک منشی داشتم و طی این مدت همیشه بیمه ایشون رو منظم رد کرده ام. قرارداد کتبی بین ما نوشته نشده بود و فقط شفاهی با هم در مورد میزان دستمزد توافق داشتیم ولی بیمه کامل رد شده بود. به خاطر اخلاق و برخورد بد این فرد چندماه قبل ایشون رو اخراج کردم. الان این منشی به اداره کار شکایت کرده از بابت میزان حقوق کم و اخراج شدن. میخواستم ببینم تبعات این شکایت چیه و آیا جریمه ای برای من هست و چه کار باید بکنم؟مبنای بررسی میزان حقوق ایشون چی هست چون یه قسمتی از حقوقش رو نقدی و قسمتی رو از طریق واریز بانکی دریافت میکرد.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

در مورد شکایت منشی شما از بابت حقوق و اخراج، موارد زیر می‌تواند مورد توجه قرار گیرد:



  1. مبنای حقوق و دستمزد: در صورتی که قرارداد کتبی وجود نداشته باشد، مبنای تعیین حقوق و دستمزد معمولاً توافق شفاهی بین کارفرما و کارگر و همچنین مدارک موجود مانند فیش‌های واریزی و سوابق بیمه‌ای است. اگر بخشی از حقوق منشی به صورت نقدی پرداخت شده، ممکن است اثبات این بخش دشوار باشد مگر اینکه مدارکی نظیر رسید پرداخت یا شاهدانی برای اثبات آن وجود داشته باشد.



  2. شکایت بابت حقوق: اگر منشی شما ادعا کند که حقوق کمتری نسبت به توافق دریافت کرده، باید مدارک و مستنداتی ارائه کند که ادعای خود را ثابت کند. در این صورت، مراجع حل اختلاف کار می‌توانند به بررسی موضوع بپردازند و در صورت تأیید ادعای وی، ممکن است شما ملزم به پرداخت مابه‌التفاوت حقوق باشید.



  3. اخراج: بر اساس ماده ۲۷ قانون کار، اخراج کارگر باید بر اساس دلایل موجه و با رعایت آیین‌نامه‌های انضباطی کارگاه باشد. در صورت عدم رعایت این موارد، مراجع حل اختلاف ممکن است اخراج را ناموجه تشخیص دهند. در این صورت، ممکن است شما ملزم به بازگرداندن وی به کار و پرداخت حقوق معوقه شوید.



  4. مراجعه به مراجع حل اختلاف: در صورت شکایت، موضوع به هیأت تشخیص و حل اختلاف ارجاع می‌شود. توصیه می‌شود در این جلسات حضور یافته و مدارک و مستندات خود را ارائه دهید.




در نهایت، بهتر است با یک وکیل متخصص در امور کار مشورت کنید تا بهترین راهکارها و دفاعیات را برای شما فراهم کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

خانم بیگی

5 سال پیش

عدم تبعیت از قانون وزارت کار .رفاه وتعاون اجتماعی

درود مجدد

قبل از هرچیز ممنون بابت پاسخگوییتون

اما بهتره دقیقتر سوالمو مطرح کنم:


بنده از آذرماه 98 در یک مجموعه خصوصی قرارداد تمام وقت بستم (طبق شرایط وزارت کار) 

اما دوماه دی و بهمن ماه98 به صورت تمام وقت و چهارماه (خرداد تا شهریور99 به صورت شیفت بندی) مشغول به فعالیت بوده ام .البته نه به صورت فصلی و موقت بلکه بخاطر شرایط کرونا هفته ای دوروز شیفت داشتم(باتوجه به سامانه ی حضوروغیاب قانونی)

اما نه تنها عیدی سال98 و اضافه ی بنده پرداخت نشد بلکه بعدازگذشت یک سال همچنان برای بیمه بنده اقدام نکردند و مدیریت مدعی هستند دوره ی آزمایشی تمام نشده. درصورتی که بنده گواهی سابقه ی کار سه ساله و رضایت کارفرما ازکارمند ارائه دادم پس مدیریت شهربازی اجازه نداشتند بیش از یک ماه موقعیت بنده رو معلق نگه دارند.

اما الان بعد از گذشت یکسال، بیمه.اضافه کاری. عیدی و پاداش بنده پرداخت نشده هیچ استخدام هم نشدم...!

اصلا مشخص نیست از کدوم قانون تبعیت میکنند!

میخوام بدونم 4ماه عیدی کامل به بنده تعلق میگیرد یا طبق شیفت بندی مصوبه ی کرونا (یعنی روزانه)؟؟؟

بیمه .اضافه کاری و مزایا چطور؟؟؟

ممنون میشم اگر مجدد زحمت بکشید و  پاسخ بدید

سپاس فراوان 

پروفایل کاربر

رضا بوالی

1 ماه پیش

قرارداد قانون کار

سلام وقت بخیر

من مدیر عامل یک کارخانه تولیدی هستم امسال قراردادی با یکی از کارگرها بسته ام یکساله و ایشان قانونی درخواست استعفا داده اند و یکی دو ماه آینده می‌خواهند جدا شوند از مجموعه و مدیریت با درخواست ایشان مخالف هست و براساس وجود ایشان برنامه ریزی شده است و قرارداد چاپی هست ولی موارد هویتی قرارداد و مبالغ خالی می باشد که باید با خودکار در می‌شده که در بررسی صورت گرفته کد ملی ایشان در قرارداد اشتباه هست آیا این مورد باعث میشود که نتوانم پیگیری کنم قرارداد را و ایشان را به نوعی برخلاف میل خودشان در مجموعه نگه دارم؟

پروفایل کاربر

4 4

6 سال پیش

مشاور و بازنشستگی

سلام .‌‌‌‌‌‌ایاقرار داد مشاور با مستمری بازنشستگی بیمه مغایرت ندارد