مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

هانیه عبدی

4 ماه پیش

کیفری

یه نفر یه نفر دیگه رو از طبقه چهار هل میده به قصد کشت در طبقه دوم شخصی با گلوله اون شخص رو ب قتل میرسونه جرم هر کدوم چیه؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مرتضی

4 هفته پیش

در قانون اصل بر این است کدام ضربه و عمل باعث سلب حیات از اون شخص شده ... آیا آن شخص بر اثر افتادن از ارتفاع فوت کرده یا به ضرب گلوله شخص دوم که این رو پزشکی قانونی مشخص میکنه 

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

پدرام وزیری

11 ماه پیش

ممانعت از ورود دانش اموز به کلاس

ایا مدیر یا معاون می‌توانند بخاطر بلند بودن مو (پسر) از ورود دانش اموز به کلاس جلوگیری کنند

پروفایل کاربر

فاطمه نوربخش

8 ماه پیش

سهم ورثه

سلام وقت بخیر، پدر بنده سال ۱۳۹۹ فوت کردند و قولنامه‌ی باغ به نام پدربزرگم بوده که سال ۱۳۶۹ فوت شده. پس از فوت پدربزرگم فرزندان یک قولنامه‌ی دستی به نام مادربزرگم می‌نویسند و امضا می‌کنند، ولی پدر من امضا نکرده. هنگام فوت پدر من مادربزرگم در قید حیات بودند و ماده ۱۰۰ شهرداری برق به نام مادربزرگم بوده، و بدون اطلاع وراثه پدرم، باغ به فروش رسیده. ایا با توجه به این مدارک می‌توانیم برای بازگرداند باغ اقدامی کنیم؟

پروفایل کاربر

محمد ارجستانی

10 ماه پیش

وضعیت مالکیت قسمت رمپ پس از تبدیل پارکینگ ها به کاربری دیگری

با سلام و احترام
مالک ملکی تجاری مسکونی در 10 واحد (8 واحد مسکونی و 2 واحد تجاری) بوده ام در سال86 که کل ملک را در اختیار داشته ام زیرزمین ملک به صورت 3 واحد پارکینگ در پروانه و پایان کار بوده است که در سال97 بنا به مشکلات ورودی پارکینگ با مجوز شهرداری 3 پارکینگ را حذف و تبدیل به انباری تجاری نموده و رضایت 2 واحد واگذاری شده را نیز اخذ نموده و گواهی عدم خلاف را نیز سال 97 اخذ کرده ام.
طی این سال‌ها واحدهای مسکونی دیگر را نیز به فروش رسانده و اکنون فقط مالک 2 واحد تجاری و 2واحد انباری تجاری هستم و محل رمپ تسطیح شده مربوط به زیر زمین (پارکینگ)قبلی را که به صورت چهار دیواری در انتهای ملک و در مجاورت واحدهای تجاری قرار دارد را در اختیار دارم.
اکنون یکی از واحدها ادعای مشاع بودن آن مکان را نموده است؛ آیا وقتی در زمان تغییرات، مالک خودم بوده و هیچ کدام از واحدها نیز در سند پارکینگ نداشته و ندارند و مشاعات آن ها نیز در سند تک برگ ارائه شده ملک مشخص است؛ می توانند ادعایی داشته باشند؟
تشکر