مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

جهان پارسی

خسارت تاخیر تادیه

بنده مقداری پول رو از طریق انتقال کارت به کارت بانکی به شخصی قرض دادم ،و قرار شد پول من رو تا اسفند 1400 پس بدهند، که ایشان در زمان تعیین شده نتوانست طلب بنده را پس دهد و وقتی متوجه شد که قصد شکایت دارم قراردادی کتبی را با من امضا نمود که طی شرطی که در قرارداد شد قرار شد مبلغ طلب بنده رو طی 4 ماه آینده پرداخت کنن و در صورتی که به عهد خود وفا نکند خسارت تاخیر تادیه بنده را از تاریخ اسفند 1400 به بنده پرداخت نماید و این موضوع به صورت واضح و شفاف در متن قرار داد عنوان شد. حالا سوال بنده اینه که اگر من از نامبرده شکایت کنم، دادگاه خسارت تاخیر تادیه رو از اسفند 1400 برای من محاسبه میکنه یعنی چیزی که در قرارداد بین من و ایشان ذکر شده یا تاخیر تادیه رو از زمان ثبت درخواست شکایت محاسبه میکنه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

نعمت غلامی

خرید وفروش ملک معاوضه ای

سلام نزدیک ۳ سال پیش خانه ام را با خانه ای معاوضه کدم وچون ارزشش بالتر بود مقداری پول دریافت کردم وقتی برای دریافت سند رسمی اقدام کردم متوجهشودم که فروشنده سرمون کلاه گذاشته زیرا ملک فروخته شده به بنده زمینش مقداریش اوقافی ومقداری مال مسکن وشهرسازی میباشد واوقافی بودن وشهرسازی بودن ملک را کارشناس دادگستری تایید مینماید وفروشنده تعهد کرده که بلا مانع از تمام ادارات از جمله اوقاف وشهرسازی را گرفته وتسویه نماید اما به تعهداتش عمل نمیکن وباتوجه به مستحق الغیر بودن ملک میتوان ابطال معامله را کرد درصورتی که تمام خیارات را از خود بدون اگاهی ساقط کرده باشیم

پروفایل کاربر

مهدی مترجم

پولشویی

با عرض سلام :
شرکت الف به صرافی ب در تهران مراجعه میکند و طی قراردادی از صراف ایرانی درخواست میکند که 200 هزار یوان چین به طرف معامله شرکت ب در چین پرداخت نماید و در همان مرحله معادل ریال انرا همراه با کارمزد مربوطه را به صراف پرداخت میکند.
صرافی ب به کارگزار خود در چین دستور میدهد که 200 هزار یوان چین به شماره حساب معلوم در کشور چین واریز نماید. کارگزار این صرافی شخصی بنام زید در تیمی هکری و کلاهبرداری فعال است و بلافاصله از محل هک کردن حساب شرکتی در کشور چین و کلاهبرداری از همین محل 200 هزار یوان پول حاصل از این کلاهبرداری را به شماره حساب اعلامی از صرافی ایرانی واریز میکند.
پلیس کشور چین بر اساس شکایت مال باخته چینی ( شرکتی که حسابش هک شده بود) رهگیری نموده و 200 هزار یوان را از حساب اعلامی از سوی صرافی را ضبط و به مالباخته مسترد میکند. تمام موارد فوق مورد گواهی پلیس کشور چین و بصورت کاملا رسمی میباشد.
سوال اینجاست: ایا شرکت الف میتواند به طرفیت صرافی ب به اتهام پولشویی در محاکم کیفری طرح دعوی نماید؟ اگر پاسخ اری است محل وقوع جرم در کجاست؟ ایران یا چین ؟
ایا دادگاههای کیفری ایران صلاحیت بررسی را دارند؟ با سپاس از پاسخ شما .

پروفایل کاربر

محمد رضا

خرید با پول سرقتی

باسلام و احترام

بنده قصد فروش یک کنسول بازی داشتم. در دیوار آگهی کردم. شخصی تماس گرفت و گفت برای من نگهدار تا شب براتون مبلغ دستگاه رو میزنم و شما کالا رو به راننده اسنپی که میفرستم تحویل بدید. بنده هم گفتم چشم.

علاوه بر تماس به صورت پیامکی هم تا شب صحبت کردن برای تخفیف و قیمت.

همچنین در نهایت برای گرفتن آدرس منزل ما از واتس اپ هم پیام دادند و گفتن فلان ماشین با این پلاک مشخص میاد و از شما تحویل میگیره. قبل رسیدن ماشین مبلغ رو برای من واریز کردند چون زیاد بود و کارت به کارت نمیشد.

ماشین آمد و من هم از پلاک خودرو عکس گرفتم و براشون فرستادم که کالای شما تحویل شد.

تشکر کرد و تمام.



بعد از 2 هفته الان رفتم بانک دیدم حسابم مسدود شده به مفدار همون پول.

رفتم پلیس فتا گفتن از شما شکایت شده اون پولی که به حساب شما اومده سرقتی بوده.



در واقع اون خریدار حساب من رو نمیدونم به چه منظوری به شخص دیگری داده بوده و الان اون ادعا کرده که من پول واریزی خودم رو میخوام.



آیا بنده تقصیر کار در دادگاه شناسایی میشم؟

من هم مثل اون فریب خوردم و الان دستگاهی که فروختمو از دست دادم.



چه کار کنم؟ من اصلا نمیدونم اون کیه و چی شده. حساب واریزی حقوق من هم هست و بهش نیاز دارم.

خودم کارمند هستم و هیچ سابقه ای در خانواده هم نداریم.