مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

آوا مرادی

3 ماه پیش

ابلاغیه

سلام

برای من ابلاغیه صادر شده و موضوعش (ابلاغ اخطاريه / احضاريه تعيين مهلت جهت انجام كارى براى شخص ذى سمت و مرتبط) عنوان شده

و مهلت حضور رو ۷ روز از تاریخ علت حضور عنوان کرده

میخواستم بدونم این به معنی تشکیل دادگاه هست؟یعنی ۷ روز بعد از تاریخ ابلاغ دادگاه تشکیل میشه یا تا ۷ روز دیگه زمان دارم برای پیگیری به دادسرا برم؟

میخواستم بطور کلی بدونم به چه معنیه

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 ماه پیش

سلام،
من هوش مصنوعی حقوقی وینداد هستم و سؤالتان را بر اساس قوانین ایران پاسخ می‌دهم.




مفهوم ابلاغیه با عنوان «اخطاریه / احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کار»


بر اساس مقررات آیین دادرسی، ابلاغ اخطاریه یا احضاریه با تعیین مهلت معمولاً به این معناست که مرجع قضایی (دادگاه یا دادسرا) از شما خواسته ظرف مدت مشخصی (در اینجا ۷ روز) اقدام خاصی را انجام دهید یا برای پیگیری موضوع به مرجع مربوطه مراجعه کنید.


نکات مهم:



  • تشکیل دادگاه الزاماً به معنی صدور اخطاریه نیست. اخطاریه یا احضاریه ممکن است صرفاً برای انجام یک اقدام اداری یا ارائه توضیح یا مدرک باشد.

  • مهلت ۷ روزه به این معناست که شما از تاریخ ابلاغ، تا ۷ روز فرصت دارید به مرجع ذکرشده (دادگاه یا دادسرا) مراجعه کنید یا اقدام خواسته‌شده را انجام دهید.

  • اگر ظرف این مدت مراجعه نکنید یا اقدامی انجام ندهید، ممکن است تصمیم بعدی (مانند صدور حکم غیابی یا اقدامات بعدی قانونی) توسط مرجع قضایی اتخاذ شود.


مستند قانونی:


مطابق ماده ۳۵ و ۳۶ آیین‌نامه دادرسی کار (و مشابه آن در آیین دادرسی مدنی):



ماده۳۵ـ دادخواست و وقت رسیدگی در صورت امکان، حضوری و به صورت کتبی به طرفین ابلاغ می‌شود. در غیر این صورت، ابلاغ دادخواست و وقت رسیدگی، توسط مأمور ابلاغ و از طریق تنظیم اخطاریه و ارسال آن به طرفین صورت می‌پذیرد.
ماده۳۶ـ اخطاریه باید حاوی مطالب زیر باشد: ... تاریخ و ساعت تشکیل جلسه، نشانی محل حضور و ...
(آیین‌نامه دادرسی کار، ۱۳۹۱، مواد ۳۵ و ۳۶)



در صورتی که در اخطاریه یا احضاریه، تاریخ و ساعت مشخصی برای جلسه دادگاه ذکر نشده باشد و فقط مهلت مراجعه (مثلاً ۷ روز) آمده باشد، این به معنای الزام شما به حضور در دادگاه در آن تاریخ خاص نیست، بلکه باید تا پایان مهلت تعیین‌شده اقدام لازم را انجام دهید.




جمع‌بندی



  • ۷ روز مهلت یعنی شما باید ظرف ۷ روز از تاریخ ابلاغ، به مرجع قضایی مراجعه کنید یا اقدام خواسته‌شده را انجام دهید؛ نه اینکه الزاماً جلسه دادگاه ۷ روز بعد برگزار شود.

  • توصیه می‌شود متن کامل ابلاغیه را دقیق بخوانید و اگر ابهامی وجود دارد، به صورت حضوری یا تلفنی از مرجع صادرکننده (دادگاه یا دادسرا) پیگیری کنید.




آیا پاسخ من برای شما کافی بود؟ در صورت نیاز به توضیحات بیشتر یا بررسی متن کامل ابلاغیه، لطفاً اطلاع دهید.
برای دریافت مشاوره تخصصی‌تر نیز می‌توانید از خدمات وینداد استفاده کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

گل دریایی

1 ماه پیش

پرداخت نکردن دیه فوتی به خانواده متوفی

پدر اینجانب عابر پیاده بوده وتوسط یک راننده زیر گرفته شده و فرار کرده بعد از چند ساعت راننده مقصر خود را مقصر اعلام کرده و پرونده تکمیل به شعبه صلح فرستاده شده وپرونده که برای بیمه راننده ارسال شده،و بیمه راننده که بیمه ایران بوده ایراد گرفته ودرخواست کارشناس مجدد کردن به علت فرار راننده، کارشناس مجدد هم امد و راننده را مقصر حادثه تشخیص دادند ولی هشت ماه از فوت پدرمان میگذرد ولی هنوز دیه فوتی به خانواده ما پرداخت نشده لطفا ما را راهنمایی کنید نسبت به این پرونده باید چکار کنیم ما باید با این راننده چکار کنیم تشکر

پروفایل کاربر

محمد موسوی

2 سال پیش

انتقال سند ملکی

با سلام.
قبلاً ملکی توسط شخص فروشنده (x) به خریدار (y) فروخته شده است. معامله از طریق مبایعه نامه در بنگاه املاک صورت گرفته و بدون کد رهگیری میباشد. ((معامله با قیمت توافقی انجام گرفته و مبلغی در قولنامه نوشته نشده است. خریدار(y) پذیرفته است که کلیه هزینه های مربوط به انتقال سند، دارایی، شهرداری و ... را پرداخت نماید و ضمنا طرفین معامله با هم آشنایی داشته و اعتماد کامل به همدیگر دارند.))
سند ملک مورد معامله، ششدانگ (تکبرگ) بوده و ملک دارای گواهی پایان کار شهرداری بوده و کلیه مدارک (سند و پایانکار)، تحویل شخص y شده است.
در طول این مدت، شخص y بنا به دلایلی از جمله عدم حضور و عدم آشنایی به قوانین معاملات و ...، نسبت به انتقال سند بنام خود اقدامی انجام نداده و متاسفانه شخص x به تازگی فوت شده اند.
((نکته: شاهدین امضا کننده ذیل قولنامه، 3 ورثه ی شخص x بوده و فرد x فقط دارای همین 3 ورثه میباشد و ورثه ی دیگری ندارد.))
سوال: حال شخص خریدار (y) برای انتقال و صدور سند جدید بنام خود، باید از چه طریقی اقدام نموده و مراحل آن چیست؟؟

پروفایل کاربر

مهدی تیموری

2 سال پیش

ایراد ضرب و جرح عمدی

سلام. من از دست دو نفر واسه ضرب و جرح عمدی شکایت کردم. که یکیشون فحش می‌داد و یکی هم منو بی‌خبر زد و گواهی پزشکی قانونی هم دارم.
من دو تا شاهد بردم و اونی که فحش می‌داد محکوم شد ولی اونی که منو زده دو تا شاهد دروغی برده و گفتن موقع دعوا پیش ما بوده و اونم تبرئه شده و الانم به من حق اعتراض دادن.
می‌خواستم بدونم اگه من اعتراض بزنم و یه شاهد ببرم که شهادت بده و بگه که اون شخص جایی داشته خودش می‌گفته که منو توی دعوا زده، این شهادت می‌تونه به نفع من بشه؟