وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

ایرج میرجوادخانی

همکاری نکردن وراث متوفی برای فروش ملک

سلام پدر ومادرم که در مراغه سکونت داشتن در آنجا ملک دارن اکنون فوت کردن من که یکی از وراث هستم در قزوین سکونت دارم ایا امکان داره از دادگستری قزوین بابت همکاری نکردن وراث طلب کمک کنم یا باید برم شهر مراغه از دادگستری آنجا کمک بطلبم ممنون

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

سلام و وقت بخیر
پرسش شما درباره صلاحیت دادگاه برای رسیدگی به اختلافات بین وراث در مورد ملکی است که در مراغه واقع شده، در حالی که شما در قزوین سکونت دارید.


پاسخ قانونی


بر اساس ماده ۲۳ قانون آیین دادرسی مدنی (۱۳۷۹):



«دعاوی راجعه به غیر منقول اعم از دعوی مالکیت و سایر حقوق راجعه به آن باید در دادگاهی اقامه شود که مال غیر منقول در حوزه آن واقع است...»



توضیح:



  • دعاوی مربوط به املاک (مانند تقسیم ترکه، افراز ملک، رفع تصرف و ...) باید در دادگاه محل وقوع ملک مطرح شود، حتی اگر خواهان یا خواندگان در شهر دیگری ساکن باشند.

  • در نتیجه، برای پیگیری حقوقی و درخواست همکاری یا الزام سایر وراث نسبت به ملک واقع در مراغه، باید به دادگستری مراغه مراجعه کنید و دادگاه محل وقوع ملک صالح به رسیدگی است.


جمع‌بندی



  • دادگستری مراغه برای رسیدگی به اختلافات ملکی مربوط به ملک والدین شما صلاحیت دارد.

  • دادگستری قزوین در این موضوع صلاحیت قانونی ندارد.


آیا پاسخ من برای شما کافی بود؟ در صورت نیاز به توضیحات بیشتر یا راهنمایی درباره مراحل حقوقی، لطفاً بفرمایید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

فرزاد تات شه دوست

عدم رعایت سلسله مراتب در فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران

عدم رعایت سلسله مراتب در فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
عدم رعایت سلسله مراتب در فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران سلام،در فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران آئین نامه ای (در قالب مقرره) به واحدهای نظامی ابلاغ شده با این فحوا که در صورت حدوث مشکل سرباز می بایست مشکل را بدواً به فرماندهان دسته ،گروهان،گردان،تیپ،آموزش،جانشین فرمانده مرکز آموزش و تربیت،فرمانده مرکز آموزش و تربیت ،فرمانده مراکز آموزش و تربیت کل کشور(فراجا) ،فرمانده انتظامی کل کشور،فرماندهی معظم کل قوا اعلام نماید و سپس طبق سلسله مراتب موضوع را به مافوق (فرد ارشد تر) گزارش دهد 1-آیا در صورت عدم رعایت سلسله مراتب آئین نامه ای ،ترک فعل(تخلف) نموده و یا جرمی مرتکب شده است؟ 2-آیا این مقرره خلاف قانون اساسی و شرع مقدس است و قابلیت ابطال در دیوان عدالت اداری را دارد؟

پروفایل کاربر

محمد سواری

پس از گواهی عدم سازش پرونده به دادسرا ارسال میشود یا خیر؟

با سلام اینجانب طی شکایتی از شخصی به اتهام کلاهبرداری شکایت کردم و طی یک جلسه شورا دادنامه عدم سازش صادر کرد ایا بنده میتونم با استناد به دادنامه اقدام کیفری کنم یا باید منتظر بشم پرونده به دادسرا ارجاع بشه ؟؟؟

پروفایل کاربر

بابک امینی

کلاهبرداری

با سلام خسته نباشید فردی آشنا به من مراجعه و درخواست کرد به کیف پولشان رمز ارز ارسال کنم که ایشان پس از واریز ۲۱ میلیون تومان پول برایشان رمز ارز خریده و به کیف پولشان آن لحظه ارسال کردم ولی حالا پس از گذشت مدتی با عنوان کلاهبرداری و کسب مال از طریق نامشروع شکایت کرده است الان چه باید بکنم؟