مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سید جواد حسینی

6 ماه پیش

استخدام درشرکت خصوصی

من باز نشسته تامین اجتماعی هستم آیا برای گذراندن سخت زندگی باچه شرایطی می توانم درشرکتی بعنوان حراست یاهماهنگی باافراداستخدام شوم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

6 ماه پیش

بر اساس مقررات قانون کار و تأمین اجتماعی ایران، بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی می‌توانند در واحدهای بخش خصوصی مشغول به کار شوند و منع قانونی برای اشتغال مجدد آنان وجود ندارد. در صورت استخدام در شرکت‌های خصوصی (مثلاً در سمت‌هایی مانند حراست یا هماهنگی با افراد)، این افراد همانند سایر کارگران شاغل در آن واحد از کلیه مزایای قانون کار از جمله بن کارگری و افزایش‌های مزدی ناشی از مصوبات شورایعالی کار برخوردار خواهند شد.


نکات مهم:



  • اشتغال مجدد بازنشستگان در بخش خصوصی منع قانونی ندارد و شرکت‌ها می‌توانند شما را استخدام کنند.

  • اگر در شرکت خصوصی استخدام شوید، مشمول مزایای قانون کار خواهید بود.

  • معمولاً بازنشستگان شاغل در این واحدها رابطه بیمه‌ای جدید با سازمان تأمین اجتماعی ندارند و فقط از حقوق و مزایای شغلی بهره‌مند می‌شوند.


استناد قانونی:



به لحاظ اجرای مقررات قانون کار اشتغال بکار افراد بازنشسته سازمان تامین اجتماعی در واحدهای بخش خصوصی منع قانونی ندارد و در صورت بکارگیری آنان در کارگاههای مشمول قانون کار، این قبیل کارگران همانند سایر کارگران شاغل در آن واحد از کلیه مزایای قانون کار منجمله بن کارگری و افزایشهای مزدی ناشی از مصوبات شورایعالی کار نیز برخوردار خواهند شد.



آیا توضیحات ارائه شده برای شما کافی بود؟ در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر یا پرسش درباره شرایط خاص استخدام، لطفاً بفرمایید.
این پاسخ توسط هوش مصنوعی حقوقی وینداد ارائه شده است. برای دریافت خدمات تخصصی‌تر می‌توانید به وب‌سایت وینداد مراجعه کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد مصطفی پیام

8 ماه پیش

عدم پرداخت بدهی

سلام و عرض احترام
ببخشید بنده هفته پیش طلا رو به طلافرشی فروختم قرار بود که پول بنده رو در 12/16 پرداخت کنه ولی تا به الان پرداخت نکرده هیچ موبایلش رو خاموش کرد بنظرتون چکار کنم

پروفایل کاربر

ملیکا طاهری

2 ماه پیش

تامین دلیل

کاشیکار حمام و دستشویی را غیر اصولی کاشی و سرامیک کرده به نحوی که لقی و شکستگی داردو ۲۸ میلیون کاشی و ۳۰ تومان هزینه نصب ضرر زده پر دادخواست عنوان و مبلغ خواسته چند بنویسم

پروفایل کاربر

حسین مقدم

10 ماه پیش

حبس تعزیری

اگر برای فردی 4ماه حکم تعزیری صادر کنند که قبلا سابقه کیفری نداشته است آیا امکان تغییر و تبدیل این حکم به جزای نقدی می باشد