
سحر مظفری
خرید پکیج اموزشی
بنده یه پکیج منابع آزمون استخدامی خریداری کردم
دو روز ازشون سوال میکردم منابع کامله خلاصه ها چجوری فقط میگفتن عمومی و اختصاصی خلاصه شده و تخصصی منابع اصلی منم چند بار پرسیدم خلاصه ها کامله خط به خط کتاب خلاصه شده همش همینو میگفتن و با توجه به توضیحات داخل سایت خریداری کردم
حالا نگاه کردم میبینم منابع تخصصی اسلاید گذاشته و خود کتاب نیست و اصلا رشته من منابعش کامل نیست
و نوشته ها برام تار و نمیشه راحت خوند
اصلا اون چیزی که فکر میکردم نبود
الان میگم دسترسی بنده رو به سایت قطع کنید و هزینه برگشت بزنن
میگن نمیشه
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
با توجه به توضیحات شما، خرید شما مشمول مقررات حمایت از حقوق مصرفکننده و همچنین قانون تجارت الکترونیکی است. بر اساس ماده ۳۸ قانون تجارت الکترونیکی مصوب ۱۳۸۲ و آییننامه اجرایی آن، مصرفکننده در خریدهای اینترنتی حق انصراف از خرید را تا ۷ روز کاری پس از دریافت کالا یا خدمات دارد، مگر در موارد استثنایی که در آییننامه ذکر شده است.
نکات حقوقی مرتبط با خرید شما
حق انصراف: طبق ماده ۳۸ قانون تجارت الکترونیکی و آییننامه اجرایی آن، شما به عنوان مصرفکننده حق دارید تا ۷ روز کاری پس از خرید، بدون ارائه دلیل از خرید خود انصراف دهید و فروشنده موظف است مبلغ پرداختی را به شما بازگرداند، مگر اینکه کالا یا خدمات مشمول استثنائات قانونی باشد (مانند محتواهای دانلودی که پس از دانلود دیگر امکان بازگشت ندارند، یا خدماتی که با رضایت مصرفکننده پیش از پایان مهلت ۷ روز ارائه شدهاند).
الزام به شفافیت و اعلام شرایط مرجوعی: کسبوکارهای الکترونیکی موظفاند روند مرجوع کردن کالا یا انصراف از خرید و نیز نحوه بازپرداخت وجه را به صورت شفاف در سایت خود اعلام کنند و امکان ثبت درخواست انصراف از طریق روشهای قابل استناد مانند پیام یا ایمیل را فراهم کنند. (مطابق دستورالعمل اعطای نماد اعتماد الکترونیکی و ماده ۳۸ قانون تجارت الکترونیکی)
عدم مطابقت کالا با توضیحات: اگر کالای خریداریشده با آنچه در سایت یا توسط پشتیبانی اعلام شده مطابقت نداشته باشد (مثلاً منابع ناقص یا کیفیت پایینتر از وعده دادهشده)، این موضوع میتواند مصداق تبلیغ خلاف واقع و تخلف باشد و شما حق دارید درخواست عودت وجه نمایید.
اقدامات پیشنهادی
- درخواست رسمی انصراف: درخواست انصراف خود را به صورت کتبی (ایمیل یا پیامک) و با ذکر جزئیات خرید و دلایل خود ارسال کنید و رسید آن را نزد خود نگه دارید.
- ارجاع به قوانین: در مکاتبات خود به ماده ۳۸ قانون تجارت الکترونیکی و الزام کسبوکار به بازگرداندن وجه اشاره کنید.
- ثبت شکایت: اگر فروشنده همکاری نکرد، میتوانید از طریق سامانه نماد اعتماد الکترونیکی (enamad.ir) یا سازمان حمایت از حقوق مصرفکننده (www.cppo.ir) شکایت خود را ثبت کنید.
- مستندسازی: تمامی مکاتبات، تصاویر و مدارک مربوط به خرید و پاسخهای فروشنده را ذخیره کنید.
منابع قانونی مرتبط
- قانون تجارت الکترونیکی (۱۳۸۲)، ماده ۳۸
- آییننامه اجرایی مواد ۳۸ و ۴۲ قانون تجارت الکترونیکی
- دستورالعمل اعطای نماد اعتماد الکترونیکی
آیا این راهنمایی برای شما کافی بود؟ در صورت نیاز به توضیحات بیشتر یا راهنمایی در ثبت شکایت، لطفاً اعلام بفرمایید.
این پاسخ توسط هوش مصنوعی حقوقی وینداد تهیه شده است. برای دریافت خدمات تخصصیتر میتوانید از مشاوران وینداد کمک بگیرید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

سارا فرجی
شکایت از پیج فروشگاهی اینستاگرام
با سلام من از يك پيج فروش در اينستاگرام كفش خريدم و و زمانيكه به دستم رسيد سايز كفش كوچك بود درخواست تعويض دادم و فروشنده با امتناع از من خواست كه هزينه هاى موجوع كردن را خودم بپردازم كه البته پرداخت كردم اما همچنين از ارسال كالا امتناع مى كند! بعلاوة دسترسى من به پيج را بسته و من را ريموو كرده! بنظر شما راهى براى پيگيرى وجود دارد؟!

داود عرب بافرانط
خرید اینترنتی
من یک جفت لاستیک خریدم مشکل تاریخ داشته عودت دادم.حالا شرکت همپا لاستیک کرایه را میخواهد از پول لاستیک کم کند.

بدون نام
مالیات درامد دلاری
سلام وقت بخیر.یک سوال داشتم اگر امکانش هست بنده رو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم. بنده میخواهم درسایت های خارجی بازاریابی کنم وکسب درامد دلاری کنم.به دلیل تحریم ها مجبورم با vpn یا سرورهای مجازی به این سایت ها وارد شوم...همینطور برای دریافت مبالغ کسب شده در سایت مجبورم با واسطه(یکی از اشنایان درخارج از کشور)وباسیستم های صرافی این پول رو دریافت کنم. سوالم این هست ک از نظر قانونی این کار مشکلی برام ایجاد نمیکنه درداخل کشور؟؟منع قانونی وجود داره؟توبحث مالیات چطورهست؟کسب درامد بااین روش مالیات تعلق میگیره؟