مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

اسد اسدیانی فرد

دادخواست

دادخواست چک برگشتی از طریق اجرای احکام دادگستری میخوام

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 هفته پیش

من به عنوان هوش مصنوعی حقوقی وینداد، نمی‌توانم متن دادخواست یا نمونه فرم‌های حقوقی مانند دادخواست چک برگشتی را تهیه یا تنظیم کنم. اما می‌توانم شما را راهنمایی کنم که طبق قانون، برای وصول وجه چک برگشتی، دارنده چک باید با در دست داشتن گواهی عدم پرداخت به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و صدور اجراییه از دادگاه را درخواست کند.


طبق قانون اصلاح قانون صدور چک (۱۳۹۷)، ماده ۲۳، صدور اجراییه و اجرای آن صرفاً در صلاحیت دادگاه است و از طریق اجرای احکام دادگستری انجام می‌شود، نه شورای حل اختلاف.


در صورتی که نیاز به تنظیم دادخواست یا نمونه متن دارید، پیشنهاد می‌کنم از خدمات تخصصی وینداد یا وکلای مجرب استفاده کنید تا دادخواست متناسب با شرایط شما تهیه شود.


آیا توضیحات فوق برای شما کافی بود؟ اگر سوال بیشتری دارید، لطفاً بفرمایید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

صفیه رضایی

آزادی متهم

امروز صبح برای ۳۶۰میایون و۱۰۰میلیون به کلانتری برده‌اند حالا لطفا راه حل چیه که یکشب هم زندانی نشه وبیاد خونه

پروفایل کاربر

باقر باقری

ابطال سند

سلام وقت بخیر اپارتمانی سندش بنام بنده بود و بنده با برادرم شریک بودم دو سال پیش برادرم با خریداری( که باهم مراودات مالی زیادی داشتند) توافق شفاهی کردن و خریدار ثمن و مبلغ اپارتمان را به حساب برادرم واریز کرد و هیچ قراردادی بین هیچ کدام از طرفین منعقد نشد بین من و خریدار و خریدار و برادرم هیچ دست خطی حتی رد و بدل نشده و بنده با اکراه و اصرار بدون دریافت حتی یک ریال سند قطعی با اسقاط کافه خیارات به درخواست خریدار بنام برادرزاده خریدار منتقل کردم حال بعد از دوسال برادرزاده خریدار بنام شخص ثالثی منتقل کردن و با کل بدهی و چک برگشتی متواری هستند و در هیچ دادگاهی که علیه شان برگزار شده شرکت نکرده اند و حکم جلبشان هم صادر شده حال بنده از چه راهی میتوانم سند را باطل کنم لازم به ذکر است برادر خود من هم کلی از همین فرد و برادرزاده ش طلب دارد و از برادرزاده خریدار کلی چک برگشتی دست برادر من است

پروفایل کاربر

پویان رجب زاده

چطور بفهمم ازم شکایت شده؟

شخصی من رو به شکایت تهدید کرده و من میخواستم ببینم در صورت شکایت، اخضاریه دادگاه رو چطور دریافت میکنم؟ سرچ کردم گفتن سامانه ثنا اما برا ثبت نام در این سامانه نیاز به احراز هویت حضوری وجود داره چون پیام خطا گرفتم که تصویرم در سامانه وجود نداره.
برای همین میخواستم ببینم دیگه احضاریه کاغذی نمیفرستن یا هیچ جوری با خبرمون نمیکنن که ازمون شکایت شده؟ در صورت فرستادن احضاریه کاغذی آیا اون رو پست معمولی میاره یا شخص خاص از طرف قوه قضاییه؟ و متاسفانه این هفته زنگ خونمون هم خرابه و اگر با پست معمولی اومده باشن دم درب برای تحویل احضاریه ما نمیتونستیم شنیده باشیم و اگر پست معممولی باشه محموله پستی رو بدون اطلاع به خودمون یا هیچگونه تماسی برمیگردونه... ممنون میشم راهنمایی کنید.