علی یادگار
حقوقی
در بحث ارایه سند تاریخ درخواست سند از اداره ثبت مهمه یا تاریخ صدور سند رسمی
مثلاً صلحنامه ای تنضیم شده که سند رسمی نداشته تاریخ صلحنامه بعد از درخواست سند از اداره ثبته ولی قبل از تاریخ درج شده روی سند رسمی آیا خللی به صلحنامه وارده
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
H K
بعد توافق چقدر به وکیل پول میرسه؟
سلام وقت بخیر من وقتی همسرم فوت شد بخاطر شرایط کاریم وکیل گرفتم تا به جام بره امضاء هامو انجام بده وکیلمم گفتم وسایل نمیخوام و 6تا مهریه میخوام اونم گفت باید یک برگه امضا کنم برایه وکالت و نوشته بود 10 درصد از هر پولی که برام بگیره مال اونه . بدون توجه به خواسته من 90 تا سکه گذاشته اجرا و همه وسایل توقیف کرده و اموال بعد قبل از تموم شدن مهلت دادخواست ابلاغیه من با خانواده همسرم توافق کردیم و این خانوم وکیل هیچ پولی به حساب من هنوز نریختن اما ادعا دارن چون کارا مهریه رو انجام دادن گذاشتن اجرا و اموال توقیف کردن باید 72 میلیون بهشون پول بدم و چون اون قرار داد امضا کردم در حالی که گفته بودن زمانی که پول به حساب واریز بشه پول میگیرهالان به نظر شما ایشون چقدر حقشون و ایا 72 میلیون واقعا حقشونه؟ و من باید بدم؟
بهروز دوجی
اعتراض به نتیجه استخدامی
سلام
یک سوال حقوقی دارم لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید.
من در آزمون استخدامی فراگیر ۱۲ شغل محل فرمانداری در نتایج کتبی با اختلاف ۵ امتیاز نفر اول شدم ولی بعد از مصاحبه نفر سوم در نتایج نهایی با اختلاف ۴امتیاز نسبت به من قبول شد.
رقیبم از استانداری بود و یکی از مصاحبه کننده از استانداری و یک نفر دیگر از سازمان دیگر ولی با رقیبم ارتباط کاری دارند.
اگر اعتراض کنم و به دیوان عدالت شکایت کنم نتیجه میگیرم یا پیگیر نباشم؟
چون من خودم در فرمانداری بصورت شرکتی زیر نظر استانداری کار میکنم میترسم اگر در شکایت کردن جواب نگیرم از این شغلم هم اخراجم کنند.
ابراهیم غجه پور
مطالبه وجه
سلام. من به آقایی کار کردم و او از دادن دستمزد من امتناع کرد. ازش شکایت کردم بعد از سه ماه که اولین جلسه دادگاه برگزار شد من اضهاراتمو نوشتم خوانده هم نوشت من همون اولی که شکایت کردم اسم دو تا شاهد دادم. بعد از تموم شدن دادگاه اومدم خونه دیدم ابلاغیه اومده رای نهایی به علت معرفی نکردن شاهد و نداشتن مدرک شکایت ردکرده . با این من گفتم شاهد ۲۰ تا هم بخواین میارم او دو تا شاهدیم نوشته بودم اصلا احضار نکردن