مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مهرداد فرامرزی

ضمانت بانکی

سلام یکی از دوستانم ضامن برادرش شده و الآن دو ماهه حسابش مسدود شده رفته بانک گفته که از حسابش کم کنه بانک قبول نکرده،حتی برادرش قبول نکرده تا پول را پرداخت کنه میشه یه راهنمایی کنید که باید چیکار کنه؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد امینی

حادث شدن اجازه مالک در معامله فضولی

با سلام و عرض اداب و احترام .


خودرویی در سال 96 خریداری نموده ام ، خودرو توسط پدر مالک اصلی به اینجانب فروخته شدو فضول قولنامه را به اسم خود تنظیم کرده است، اما مالک اصلی اطلاع خود از وقوع معامله را انکار می نمود وحدود 4 سال بعد در سال 1400 شکوائیه ای مبنی بر تائید معامله فضولی تقدیم دادگاه عمومی حقوقی نموده و دادگاه نیز خودرو را از بنده گرفته و به مالک اصلی تحویل دادند ، علی ایحال در بررسی پرونده های طرح شده مالک اصلی در یکی از پرونده ها و در تجدید نظر خواهی از رای شورای حل اختلاف در تاریخ 1397/11/08 کتبا اعلام نموده . عین جمله ی مالک :

« ... اینجانب هیچگونه نقشی بابت سفته ها ندارم و نه اثر انگشت زده ام که تعهدی بابت سفته ها داشته باشم سفته ها بنام پدر اینجانب می باشد و اینجانب هیچگونه نقشی بابت معامله صورت گرفته و سفته ها ندارم ... »

سئوال :

1 - آیا این متن که اعتراضی هم در آن که دلالت به مخالفت مالک اصلی به معامله صورت گرفته مشهود نیست خود به منزله تنفیذ معامله به فضول تلقی می شود؟


2- متن فوق مطابق با ماده 248 قانون مدنی بوده و تنفیذ یا اجازه مالک اصلی حادث شده است ؟

3 - رای صادره از شعبه عمومی حقوقی در سال 1401 مبنی بر الزام بنده به استرداد خودرو به مالک اصلی نافذ است یا منسوخ ؟

4 - آیا آنچه که این پدر و پسر انجام داده اند به نوعی کلاهبرداری محسوب می شود؟

5 - تنظیم شکایت نامه و لایحه ی دفاعیه از طرف شما در این مورد چقدر هزینه داره ؟؟

با تشکر مجدد

پروفایل کاربر

محمد احمدی

شرکت هرمی

سلام خانمی که لیدر شرکت هرمی بودن من را با زنگ و جلسه های حضوری ترغیب به سرمایه گذاری در یک شرکت کردن، ۱میلیارد تومان به حساب این خانم واریزکردم که رسیدشو دارم و تتر خریدن و پول من را تو شرکت گذاشتن و قرار شدکه ماهانه مبلغی سود بمن پرداخت بشه و بعد از ۱سال اصل پولم را به تتر برداشت کنم،قرار بود برای اصل پول سفته بدن که بعد از سرمایه گذاری به بهونه های مختلف ندادن و چت هاشون رو دارم،۶ ماه سود واریز شد و ۶ ماه هست که سودی واریز نشده و پول رو هم بهم نمیدن، میتونم حقوقی و هم کیفری شکایتشون کنم؟

پروفایل کاربر

میثم خوش فرجام

رسید دستی

من یه رسید به مبلغ400ملیون دادم وازمن 627میلیون شکایت کرده ومن از 400میلیون 100میلونم ریختم به حساب کسی که شماره حسابشو داده بدهی من 300میلیون است میگوید 600میلیون بدهکاری ولایت 600میلیون حسابم وابسته شاهدم دارم5روز دیگه دادگاه دارم تو دادگاه چیکار کنم