واحد بازوند
آیا داور صلاحیت رسیدگی به مبایعه نامه ها ی دارد
آیا داور صلاحیت رسیدگی به مبایعهنامه عادی دارد
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
ناصر رضوی
واخواست سفته
سلام روزبخیر . بنده ساکن ملارد هستم . شاکی پرونده ی مالیم که متهم هم ساکن ملارد هست. برای واخواست سفته بهم گفتن باید به دادگستری کل واقع در تهران مراجعه کنم . آیا این موضوع صحت داره یا از طریق دادگستری محل زندگی خودمان هم قابل پیگیریست؟
نقی قلی زاده
تقسیم میراث
سلام و درود
وقت بخیر
بنده پدر بزرگم ۲۰ سال پیش فوت کرده بودند.۳ پسر و ۲ دختر داشتند.یک خانه از ایشان به جا مانده بود که هنوز هم بین ورثه تقسیم نشده و به نام پدر بزرگم هست.مادر بزرگم هم در قید حیات هستند.پدر من چند هفته پیش فوت کرد. الان از پدر بزرگم به من(نوه) هم ارث میرسه؟(با وجود اینکه خاله ها و دایی هام زندهاند)
محمد پرسا
ابطال معامله
سال ۹۹باغی خریدم.چند روزی است دادخواستی إمده مبنی بر این که معامله ای که بین فروشنده اولی و دومی انجام شده به علت مال غیر بودن ثمن معامله،مبایغه ما هم که پنجمین خریدار هستیم،هم باطل است.واقعا معامله ما باطل است؟یا نظر قاضی شرط است و امکان این که معامله ما صحیح باشد وجود دارد.معامله ما کاملا قانونی است.
با سپاس