مهرنوش حیدری
فسخ قرارداد به علت خدمات خارج از توافق و درخواست مطالبه وجه
در کلینیک کاشت ابرو بر خلاف رضایت نامه روش برداشت را بدون رضایت و امضا اینجانب عوض کردند و در نبود مسئول فنی دوز بالای بیحسی در روش دوم استفاده کردند که بر خلاف دستور پزشک قلبم مبنی بر استفاده حداقل دوز بیحسی بود و باعث تپش قلب و تنگی نفس شد.اکنون میتونم فسخ قرارداد را به علت خدمات خارج از توافق بخوام و مطالبه وجه کنم؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
آراد کمالی
ارث و میراث پدری
اگر پدری بخواهد حق ارث دختر که نیم هست را مثل اولاد پسرش تبدیل به ۱ کند و همه اولاد دختر و پسر به یک نسبت مساوی از حق پدری ارث ببرند در دفاتر رسمی حضور همه اولاد ضروری است یا خیر و شرایطش چطور است؟
مسعود ایوبی
مشروب الکی
سلام خسته نباشین در مورخ خردادماه ۱۴۰۳ مقداری شراب در داخل ماشین بنده ب اندازه ۷۰۰ سیسی در ایست بازرسی پیدا کردند ولی از خودم تست الکل گرفتن منفی درآمد و ب دستور قاضی کشیک من رو بازداشت نکردن ولی ب فرداش رفتم دادگاه قاضی دستور توقيف دو ماه خودرو دادند و خودرو منو ب مدت دو ماه توقیف کردند حالا میخاستم بدونم آیا سابقه کیفری برای بنده شده این مورد یا خیر? برای استخدامی مشکل ایجاد میکند یا نه؟