مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حوریه حاجی قربانخانی

در مورد وکالت پدر به برادردر کانادا

سلام خدمت شما
خانواده من همه در کانادا وکویت سکونت دارند وپاس کانادایی دارند یک برادر در کویت وبرادر دیگر در کانادا در رابطه با کار پدر وکالت کاری از ایشان گرفتند ودر کانادا به علت اینکه نمی توانستند به زبان انگلیسی صحبت کنند برادر مترجم آنهابوده پدر 85 سالش می باشد ومبتلا به بیماری است که برادر سو استفاده کرده وپدر رو برده وتمام اموال را به نام خود کرده ومادر هم توانسته پدر را تحت فشار قرار دهد تا پس از مرگ تمام دارایی پدر به ایشان برسد ودر ایران هم دوملک که هر کدام 1500 متر ویلایی است هر کدام به نام برادرها بدون آگاهی ما به نام شان زده لطفا راهنمایی میکنید چه کاری از دست ما برمی آید تا جلوی این بی عدالتی گرفته شود ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مرضیه زمانی

خرید خودروی صفر از کارخانه که زمان تحویل متوجه رنگ دار بودن خودرو شدم

با سلام ،اینجانب اقدام به خرید یک دستگاه خودروی دیگنیتی سفید رنگ از کارخانه بهمن موتور نمودم که در زمان تحویل خودرو در نمایندگی از طریق کارشناس رنگ که به همراه خود برده بودم متوجه شدم درب عقب سمت راننده دارای رنگ شدگی هست و از تحویل خودرو خودداری نمودم . نمایندگی اظهار داشت که باید از شرکت سازنده یعنی بهمن موتور شکایت کنید که این پروسه هشت ماه حداقل زمان میبرد و به نتیجه ای نمی رسید لذا همین خودرو را قبول کنید .خواهش میکنم بنده را راهنمایی کنید که از چه طریقی باید اقدام کنم تا به نتیجه برسم و خودرو را تعویض کنند .

پروفایل کاربر

محمدرضا واقف زاده

فروش مال غیر

باسلام.اپارتمانی پیش خرید کردم بعد از اتمام ساخت فروشنده حاضر به تحویل نبوده.شکایت حقوقی کردم دادگاه حقوقی رای به تحویل مبیع و الزام به تنظیم سند رسمی داده فروشنده بعد از صدور اجراییه اقدام به انتقال همان پلاک ثبتی را به نزدیکان خود نموده در احکام حقوقی و مبایعه نامه به پلاک ثبتی اشاره شده آیا این مصداق فروش مال غیر می باشد و می توان شکایت کیفری فروش مال غیر تنظیم کرد
ممنونم

پروفایل کاربر

میثم رادپور

قرار اناطه و اطاله‌ی دادرسی

آذرماه سال گذشته بنده از صاحب خانه‌ام به جرم «ممانعت از حق» شکایت کردم. سپس صاحب خانه بنده دادخواستی را بابت اجور معوقه‌ی همان منزلی که مانع حق ورود بنده به آنجا شده بود، ثبت کرد. در جلسه‌ی رسیدگی به پرونده‌ی اجور که در شورای حل اختلاف برگزار شد، بنده با استناد به شکایت «ممانعت از حق» از شورای محل ارجاع دادخواست «اجور معوقه» تقاضا کردم تا تعیین تکلیف این شکایت راجع به آن دادخواست دستور اناطه صادر کند. همین‌طور شد و شورا (شورای اول) طی قرار اناطه، دادرسی دعوای اجور معوقه را تا سه ماه متوقف کرد. در حال حاضر دقیقا ۲ ماه از آن زمان گذشته و پرونده «ممانعت از حق» به‌تازگی به یک شورای فاقد صلاحیت محلی (شورای دوم) ارجاع شده. زمان جلسه‌ی رسیدگی به دعوای صاحب‌خانه در شورای اول یک روز بعد از جلسه‌ی رسیدگی به شکایت بنده در شورای دوم است. با توجه به اینکه اولا شورا (شورای اول) در مورد دعوای اجور معوقه در مدت زمانی کمتر از ۳ ماه جلسه‌ی رسیدگی گذاشته و ثانیا پرونده شکایت «ممانعت از حق» به شورای دوم که فاقد صلاحیت محلی ست ارجاع شده، چه اقدامی باید انجام داد؟