علی احمدی
کلاهیرداری
ابطال وقت نظارت وارسال پرونده به مرجع ذیصلاح اعاده پرونده .
قرار رفع نقص/ تکمیل تحقیقات یعنی چی؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
دلنیا ملکی
رضایت ترخیص بیمار تصادفی از بیمارستان
پدر من عابر پیاده بوده و یک موتوری با ایشون تصادف کرد و توسط آمبولانس به بیمارستان دولتی منتقل شدند. در مدتی که پدر من در این بیمارستان بود پزشکی قانونی یکی دوبار آسیبهای ایشون رو بررسی و ثبت کرد.
ارائه خدمات و کادر درمان این بیمارستان خیلی بد بود و هیچگونه رسیدگی نداشتند و وضعیت بهداشت این بیمارستان هم در پایین ترین سطح ممکن بود. به همین علت ما جهت انتقال پدرم به بیمارستان بهتر، رضایت شخصی دادیم برای ترخیص. بعد از اینکه رضایتنامه را امضا کردیم هیچگونه مدارک پزشکی و پزشکی قانونی را به ما تحویل ندادند و گفتند چون رضایت دادین دیگه امکان شکایت از موتوری و گرفتن خسارت و طول درمان ندارید.
آیا این گفته آنها درست است؟ و ما باید چیکار کنیم؟
مجید اسماعیلی
پایانکار جعلی
سلام. بنده خونه ای رو که زمینش سند تک برگ داشت خریداری کردیم. به شرط اینکه واحدمون قراره سند تفکیکیش بیاد و سازنده هم پیگیری کنه. توی قولنامه هم مقرر شد ۳۰۰ میلیون بعد از اخذ پایانکار، به ایشون پرداخت کنیم و بابت سند هم ۸۰ تومن نگه داریم. چند ماه بعد از امضای قولنامه، سازنده مدعی شد که پایانکار رو گرفته و باید ۳۰۰ تومن براش واریز بشه. ولی به جای پایانکار، یه برگه دیگه (اتمام عملیات ساختمانی) که برای دریافت سند ارزشی نداره رو به ما نشون داد و گفت پایانکاره. من هم چون شناختی روی این برگه نداشتم به تصور اینکه برگه پایانکاره، مبلغ رو براش واریز کردم. الان حدودا ۱.۵ ساله از اون واریزی میگذره و نه تنها سند گرفته نشده بلکه پایانکار هم گرفته نشده. من میخوام پولم به علاوه مبلغ خسارتش رو بگیرم. راهنماییم میکنید؟ به جایی میرسم اصلا؟
یاسین حسینی
تجاوز و آدم ربایی
شخصی به اتهام آدم ربایی شکایت کرده ولی جلوی قاضی گفت که بهش تجاوز شده گوشی مارو گرفتن الا بعد 2 ماه هیچ خبری نیست نه از گوشیم نه از رای دادگاه ثنا هم خبری نیست داخلش و اینکه الا با گذشت 1 ماه بعد اینگه پیشش بودم شکایت کردن خانوادش فهمیدن ولی ما یک سال پیش صحبت میکردیم ولی بعد یکسال مجدد 2 روز صحبت کردیم رفتم پیشش همچین حرفی زده میخاستم بدونم عاقبت ما چی میشه در صورتی که من خودم رفتم زیر دوربین خرید هم کردم و دختر جلو قاضی گفت اینا 3 نفر بودن بهم تجاوز کردن و من به زور سوار ماشینش کردم در صورتی که خودش سوار ماشین شد لطفا زود جواب بدین