مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

علی احمدی

کلاهیرداری

ابطال وقت نظارت وارسال پرونده به مرجع ذیصلاح اعاده پرونده .
قرار رفع نقص/ تکمیل تحقیقات یعنی چی؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سعید ستاری

اعاده حیثیت و تهمت

بنده نظامی هستم (سپاه) ، مرتکب خطایی شدم و در کمیسیون نمایندگی (دینی و اخلاقی) مطرح شد این کمیسیون به عنوان رده پیشنهاد دهنده ، پیشنهاد تنزیل درجه را به مرجع بالاتر ارسال نموده ، لاکن بنده از همان تاریخ بصورت اجباری و یک طرفه آزاد سازی شده و در اختیار نیروی انسانی کل سپاه قرار گرفتم و از محل کارم بصورت جبر بنده را تسویه دادن ، نکته مهم آن است که بعد از گذشت ۵۰ روز همچنان رای قطعی در این خصوص صادر نشده و بدون اثبات اتهامات واصله بنده را تسویه دادن و منتظر رای قطعی و اثبات اتهامات بنده نشدن بطوری که علاوه بر آسیب های روحی و روانی که به بنده و خانواده بنده وارد شده ، آبروی و حیثیت بنده نیز در نزد همکارانم خدشه دار شد ، آیا میتوانم به دلیل تسویه پیش از قطعی شدن رای و اثبات اتهامات از عوامل دخیل در این موضوع شکایت کنم ؟! مرجع صالح کدام مرجع می‌باشد ؟!

پروفایل کاربر

عباس زرین قلم

هزینه ثبت شکایت

آیا برای ثبت شکایت نیاز پرداخت ودیعه بحساب قوه قضایه میباشد و اکر چنین است مقدارش بر چه مبنا محاسبه می‌شود بعنوان مثال بنده یه شکایت کیفری به وکیلم دادم ثبت کنه و ارزش آن بمقدار ۱۷۰۰.۰۰۰.۰۰۰ تومن بوده وکیل بنده مدعی لیست حداقل مبلغ ۱۷۰ میلیون می‌بایست بحساب قوه قضایه واریز کنم تا پرونده ام در روال قانونی قرار بگیرد همچنین مدعی شده بوازات نیاز به ثبت شکایت حقوقی علیه فرد مورد نظر لست و بابت آن مونده نیز می‌بایست ۱۰ درصد ارزش مورد نظر در پرونده وجه می‌بایست سپرده کنم آیا اینچنین است یا بهتر بگم در مراحل ثبت شکایت حقوقی و کیفری می‌بایست مبالغی بجز هزینه تمبر باطل کردن در صندق دولت وثیقه کرد ؟؟؟

پروفایل کاربر

یعقوب وطنخواه

اخراج از دانشگاه فرهنگیان

سلام بنده اواخر ترم ۴ از گزینش تماس گرفتند ک اخراج شدی ب علت کشیدن سیگار بعد سه ماه رفتم گزینش گفتن ک نامه اعتراض نزدی و الان نامتو زدیم تهران و کار از کار گذشته در حالی ک هیچ تست ی از من نگرفتن ک مثبت باشه بنظرتون قابل برگشت هست حکم و کجا میشه پیگیری کرد؟