مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمدرضا عالی نژاد

آیا بطلان مصوبات و صورت جلسات هیات مدیره و مجامع عمومی شرکت های تعاونی که غیر از انتخابات باشد در صلاحیت مرکز داوری اتاق تعاون می باشد؟

سلام با طرح دعوای ابطال صورت جلسه هیات مدیره تعاونی راجع به افزایش سرمایه ( که تجاوز از حیطه وظایف آن مدیریت بوده) و نیز ابطال مجمع عمومی فوق العاده که راجع به اخراج اعضا بوده در دادگاه موفق به اخذ رای در ابطال هر دو مصوبه شدیم .با اعتراض شرکت ، دادگاه تجدید نظر با رد دادخواست آن را به مرکز داوری تعاون ارجاع داده است ، آیا این مرکز دارای صلاحیت لازم و کافی و قانونی در این امر هست یا خیر ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

فرزان فتحی

اعاده حیثیت

شخص حقوقی شرکت بعد از اخراجم(در غیابم در کمیته انضباطی) علیه من شکایت کرده با 2 اتهام: تبلیغ علیه نظام و اهانت به مقدسات اسلام
مدیر حقوقی شرکت به نمایندگی از شخص حقوقی شرکت ازم شکایت کرده.
بنده استخدام رسمی بودم و الان هم دوباره با همون وضعیت استخدام رسمی به کارم برگشتم.
با توجه به ساختگی بودن صفحه اینستاگرام مطروحه در پرونده، بازپرس بار اول قرار موقوفی تعقیب زده و بعد از اعتراض شرکت، بار دوم هم قرار منع تعقیب صادر کرده. چند وقت پیش با حکم قضایی به کارم برگشتم. منتهی الان دوباره به منع تعقیب اعتراض کردن.
اگه قرار قطعی تبرئه‌ی من صادر شد، می‌تونم عیله شخص حقوقی اعاده حیثیت بکنم یا خیر؟ یا اینکه فقط می‌تونم علیه اون اشخاصی که در کمیته انضباطی اون اتهام واهی رو مسجل دونستن و حکم اخراجم رو امضا کردن اعاده حیثیت بکنم؟ و اینکه اگر از شخص حقوقی شکایت بکنم، می‌تونم در قبال رضایتم ازشون خواسته‌های مالی بکنم؟

پروفایل کاربر

احمد شوشتری

ازکجا بفهمیم که جلب دارم یا نه

بابت چک نمیدونم طرف حکم جلب گرفته یانه

پروفایل کاربر

امین جلیل پیران

اشتباه در بررسی پرونده توسط دیوان عدالت اداری

بنده از اداره کار شهر فارسان استان چهارمحال و بختیاری نسبت به یک دادنامه در دیوان عدالت اداری شکایت کردم . و شعبه ۲۱ تجدید نظر دیوان عدالت اداری اشتباها یک پرونده دیگر در شهر آذربایجان شرقی را بررسی و رای قطعی بر بی حقی بنده داد و پرونده مختومه شده حالا با توجه به اینکه رای ۳ ماه بیشتر مهلت فرجام خواهی در دیوان عدالت اداری نداشت و دیگر من نمی‌توانم به دیوان نسبت به این دادنامه اداره کار شکایت بکنم راه حل چیست؟؟ ممنون