پروفایل کاربر

قاسم عبدلی

حقوقی

سلام قیم محجور در مورد اینکه خود محجور به شخص چک ثبت نشده داده و معامله کرده بدون اذن قیم وهیچ گونه از معامله را قیم در جریان نیست وشخص حقوقی. برای قیم دادخواست داده و محجور ضرر دیده برای دادگاه چی جواب بدهیم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

شمیم پرورش

3 سال پیش

با سلام
در صورتی که محجور صغیرممیز نباشد، معاملات ایشان بدون تائید بعدی قیم نافذ نمیباشد.  به طور کلی معمالات محجور معتبر نیست مگر به اذن بعدی قیم

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سینا رضوانی

توهین پیامکی

سلام من قبلاً با یه نفر همکاری میکردم تو حوزه موسیقی و هیچ قراردادی بین ما نبود چند روزه که گفتم من می‌خوام جدا بشم در کمال احترام اون چندین بار بهم زنگ زد و من جواب ندادم امروز تو پیام هاش بهم توهین کرده و فحش ک داره داده میتونم قانونی برخورد کنم ؟

پروفایل کاربر

محمد یوسف نژاد

ارثیه مادری

سلام،یک واحدخانه کمیته امدادی بنام مادربی سرپرستم میباشد،میخواهدآن خانه رابنام من بزند،بدون رضایت بقیه دختروپسرها این اجازه راقانون به ایشان میدهد

پروفایل کاربر

خانم میلانی

عدم انتقال سند ملک به دلیل قابل تفکیک نبودن سند ملک از پارکینگ

سلام و وقت بخیر، ما ملکی را بدون پارکینگ خریداری کردیم، زیرا صاحب ملک گفت که قصد تجاری سازی پارکینگ را دارد و ماده 100 آن را گرفته است. پول خانه را پرداخت کردیم(جز 200 میلیون که باید موقع سند زدن می پرداختیم) و خانه را به ما تحویل دادند و قرار شد که ماه بعد سند بزنند. اما صاحب ملک به بهانه های مختلف از سند زدن امتناع کرد و در نهایت گفت که قادر به سند زدن نیست زیرا سند ملک از پارکینگ تفکیک نشده است و کارهای تجاری سازی پارکینگ درست نشده، و گفتند که شکایت هم کنید نهایتا من هزینه خانه را با مقداری ضرر و زیان به شما برمیگردانم و خانه را دوباره پس می گیرم چون سند قابل تفکیک نیست.
ما شکایت ثبت کردیم و عدم حضور گرفتیم و... ولی هزینه این خانه در هنگام خرید 1 میلیارد و 900 بوده ولی الان دارد بالاتر می رود و فعلا ارزش آن بالغ بر 2 میلیارد و 500 هست، چه برسد به زمان تاریخ دادگاه که مهر1403 هست و تا آن موقع، ما خیلی ضرر می کنیم. چه راه حلی وجود دارد؟ آیا دادگاه رای به سند زدن می دهد؟