پروفایل کاربر

رضا دهقان

4 سال پیش

بازگشت به کار

با عرض سلام و احترام

با تشکر فراوان از زحمات و راهنمایی های ارزنده و دقیق شما

ممنون میشم به این سوال پاسخ دهید:


من در سال 1367 در دانشگاه دولتی پذیرفته شده ام. در سال 1371 تعهد دبیری داده ام و تاریخ استخدام آزمایشی 1371 است. از سال 1372 کسورات قانونی صندوق بازنشستگی را پرداخت کرده ام. دردوران تحصیل هیچگونه فعالیت اداری یا آموزشی نداشته ام.

درسال 1381 همتراز مربی پایه 6 بوده ام که با مدرک کارشناسی ارشد به مرتبه مربی پایه 1در وزارت علوم تبدیل وضعیت شده ام.

درسال 1397 به مرتبه استادیاری با پایه 17 در دانشگاه دولتی با اخذ مدرک دکتری بدون استفاده از ماموریت تحصیلی ارتقاء یافته ام.

چندین بار درخواست کتبی داده ام تا سنوات خدمت از تاریخ پرداخت کسورات قانونی صندوق بازنشستگی یعنی سال 1372 باشد تا حداقل پایه های قبلی را جبران کنم.

ولی دانشگاه حکم بازنشستگی برایم صادر کرده و حتی از رویت پرونده قبل از ارسال به سازمان بازنشستگی جلوگیری کرده است.

و از اعطای پایه های تشویقی و 6 پایه قبل از تبدیل به هیئت علمی هم دریغ کرده است.


آیا می توانم از طریق دیوان عدالت اداری یا هر طریقی که راهنمایی بفرمایید درخواست بازگشت به کارمطابق ماده 105 قانون مدیریت خدمات کشوری و تبصره آن یا به هر استناد دیگری نظر به درخواست های مکرر قبلی سالهای گذشته ام داشته باشم؟

 سازمان مرکزی دانشگاه موافق پیگیری و قول همکاری کامل به جهت جبران خساراتها را داده است.

راه حل عملی چیست؟

بی اندازه سپاسگزارم


مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

فرزانه بزم آمون

4 سال پیش

با سلام

نظر به اینکه آیین های استخدامی هر سازمانی متفاوت خواهد بود پیگیری از طریق سازمان مرکزی دانشگاه کارآمدتر خواهد بود.

در این خصوص چنانچه نیاز به مشاوره بیشتری دارید می توانید از مشاوره حقوقی تلفنی وینداد استفاده کنید.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

اکبر کمالی

1 سال پیش

تنزل پست سازمانی

با توجه به تبصره 2 بند ذ ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه كشور ؛ والدين ، همسران ، فرزندان شهدا ، جانبازان ، آزادگان و رزمندگان با حداقل شش ماه حضور در جبهه (شهريور ۱۳۵۹- مرداد ۱۳۶۷) ، شاغل در كليه دستگاه هاي مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران و موسسات تابعه آنها و شركت هاي عمومي ، دولتي ، در صورت تنزل از پست سازماني بالاتر و مشروط به عدم محكوميت آنها بر اساس آراء مراجع قضائي يا اداري به تنزل پست ، از كليه حقوق و مزاياي همان پست سازماني يا پست هم تراز شغل و پست قبلي برخوردار مي شوند. آيا اين مورد شامل رزمندگان بعد از دفاع مقدس كه خدمت مقدس سربازي خود را در مناطق عملياتي و جنگي سپري كرده اند دربازده زماني بعد از سال 1371 را شامل مي شود

پروفایل کاربر

مریم علیزاده

2 ماه پیش

مهریه

سلام وقتتون بخیر.بنده سال ۹۹ با خودروی همسرم به درختی برخورد نمودم و همسرم از شهرداری شکایت کرد به دلیل اینکه درخت وسط خیابان بود و دادگاه شهرداری را محکوم به مبلغی خسارت نمود و ۱سال پیش از همسرم جدا شدم و همسرم بابت خسارت خودرو از بنده شکایت کرد و تهاتر انجام شد و حکم تهاتر راگذاشت روی پرونده مهریه و مهریه ام‌که ۵ عدد سکه و ۱سفر حج تمتع بود بابت خسارت به بنده ندادند.

سوالم اینه ایا سکه باید به روز حساب شود یا خیر؟

قاضی مهریه را به روزی که حکم تهاتر را روی پرونده گذاشته اند حساب کرده یعنی ۳۷ میلیون تومان.

در ضمن همسر سابق من از شهرداری در حال دریافت خسارت میباشد.لطفا راهنماییم فرمایید.

پروفایل کاربر

سما نصرتی

10 ماه پیش

شکایت از برنامه ترب

یک گوشی از سایت ترب سفارش دادم
اما ۴ روز بعد سفارش من ان فروشگاه در ترب غیر فعال شده الان سفارشم به دست من نرسیده ترب هم پاسخگو نیست چه کار باید انجام دهم؟