پروفایل کاربر

مهدی خانپور

بدهی ارزش افزوده

با سلام و احترام.

آیا ممکن است برای شرکت سهامی خاص که ارزش افزوده ی سال 94 آن بررسی شده و در سال 99 قطعی شده است، ارزش افزوده ی سال های قبل از آن را بررسی نکرده باشند؟ یعنی وقتی ارزش افزوده سال 94 قطعی شده است و در لیست بدهی ها جزء سال 94 سال های دیگری نیست یعنی سال های قبل از آن بررسی شده و یا بدهی ندارد و یا مختومه شده و باید منتظر سال 95 و بعد از آن باشیم

لازم به ذکر است از شرکت فوق و مدارک آن به علت عدم پاسخگویی مدیرعامل کنونی اطلاعاتی در دست نیست و من از سال 89 تا 94 مدیرعامل بدون حق امضا و عضو هیئت مدیره با یک درصد سهم بوده ام و نگران هستم که نکند هنوز سال های 89 تا 93 را بررسی نکرده باشند و ظاهرا عملکرد بر اساس گذر زمان 5 سال مختومه شده است و فقط نگران ارزش افزوده ی سال های 89 تا 93 هستم. لطفا کمکم کنید.


لطف میکنید پاسخ دهید.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

فاطمه حسینقلی‌لو

4 سال پیش

سبلام و عرض ادب

دوست عزیزم

برای دریافت پاسخ این سوال میتوانید از خدمات مشاوره ای تیم وینداد استفاده کنید.

با احترام

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علیرضا قهرمانیان

کارفرما و پرداخت حق بیمه کارگر

سلام من بمدت پنج سال برای پدرم که صاحب کامیون بوده شاگردی وبعد از دریافت پایه یکم هشت سال رانندگی کردم .بدون دریافت حتی یک ریالحقوق طی این همه سال.بمن قول داده بود که بیمه هایم را پرداخت مینماید .تا اینکه چهار سال پیش تصادف کردم وبعلت صدمات شدید وکورشدن یک چشمم از کارافتادگی دایمی شدم ،ولی بعد مراجعه به بیمه روشن شد پدرم هیچ بیمه برای من واریز نکرده بود و هیچ حقوقی به من تعلق نمیگیرد که اگر بیمه هایم پرداخت میشد تا زنده بودم حقوق ماهیانه دریافت میکردم.الان میتوانم بابت چنین صدمه جبران ناپذیری از پدرم شکایت کنم یانه ؟الان چهار سال شده خانه نشینم.لطفا راهنماییم کنید سپاسگزارم.

پروفایل کاربر

رضا عليزاده

تهمت زدن صاحبکار

سلام خسته نباشید میگم خواهرم خلیج فارس کار میکنه غرفه صندلی ماساژور بعدش کارفرماش امده بهش تهمت زده گفته از دخلم دزدی کردی مشتری میاد روی صندلی ماساژور میشینه تا ماساژ ببینه دست میکنه نقدی انعام میده کارفرما میگه این انعام نیست مال منه دزدی کردی بعدش خواهرم 10 میلیون طلبکاره اونم بهش نمیدن باید چکار کنم؟

پروفایل کاربر

محمو وثوق

مسمتری از پدر بزرگ (پدر مادری) برای نوه دختر بدون شوهر وشغل

با سلام واحترام یک سوال داشتم آیا مسمتری حقوق بیمه تامین اجتماعی به نوه دخترتعلق میگیرد این دختر خانم اکنون با مادر زندگی می کنه .
مادر ودختر با مسمتری پدر مادر که فوت شده زندگی میکنند
۱-لطفا اگر قانونی در این مورد وجود دارد لطفا بیان کنید
۲-مدارک لازم جهت استفاده از این مستمری چیست؟
۳- به کدام قسمت سازمان تامین اجتماعی برای درخواست تقاضا مراجعه شود؟