مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمد اهدائی

6 سال پیش

بیمه بی کاری

به نام خدا
سلام
در یک شرکت خصوصی مشغول به کار هستم و قرارداد یکساله (ابتدای 98 تا انتهای 98) دارم. شرکت گفته است از ابتدای 99 به من نیازی ندارد و قرارداد جدیدی با من نمی بندد. میخواهم بدانم مبلغ بیمه بیکاری که سازمان تامین اجتماعی به من پرداخت می کند به طور خالص ماهیانه چقدر می شود؟
من 75 ماه سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم و حقوق امسال من ماهیانه 8 میلیون تومان بوده و حق بیمه واقعی هم برای آن پرداخت می شود. ضمنا همسر و یک فرزند دارم.
متشکرم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

6 سال پیش

سلام

با توجه به بند الف ماده 7 قانون بیمه بیکاری، اشخاصی که بین 25 تا 120 ماه سابقه بیمه داشته و متاهل باشند در صورت دارا بودن سایر شرایط قانونی برای دریافت بیمه بیکاری، 18 ماه بیمه بیکاری دریافت خواهد کرد. همچنین به موجب بند ب از همان ماده، میزان مقرری بیمه شده معادل 55 درصد از متوسط مزد یا کارمزد روزانه ی وی است. و به ازای هر فرد تحت تکفل 10 درصد اضافه می گردد. بنابراین 75 درصد از متوسط حقوق شما میزان مقرری بیمه بیکاری خواهد بود.

جهت محاسبه متوسط حقوق نیز به این تبصره از ماده 7 توجه نمایید: متوسط مزد یا حقوق روزانه بیمه شده بیکار به منظور محاسبه مقرری بیمه بیکاری عبارت است از جمع کل دریافتی بیمه شده که به‌مأخذ آن حق بیمه دریافت شده در آخرین (90) روز قبل از شروع بیکاری تقسیم بر روزهای کار، و در مورد بیمه شدگانی که کارمزد دریافت می‌کنند‌آخرین مزد عبارت است از جمع کل دریافتی بیمه شده که به مأخذ آن حق بیمه دریافت شده در آخرین (90) روز قبل از شروع بیکاری تقسیم بر (90) در‌صورتی که بیمه شده کارمزد، ظرف (3) ماه مذکور مدتی از غرامت دستمزد استفاده نموده باشد متوسط مزدی که مبنای محاسبه غرامت دستمزد قرار‌گرفته به منزله دستمزد ایام بیکاری تلقی و در محاسبه منظور خواهد شد.


با احترام

تیم حقوقی وینداد


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

S S

2 سال پیش

عدم پرداخت ، حقوق تهدید و تبعیض در پرداخت حقوق

بنده در شرکتی مشغول به کار هستم( نزدیک ۱۵ ماه) و برایم بیمه رد می شود
این شرکت سه ماه حقوق بنده (اسفند ۱۴۰۲ و فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۳)و به علاوه عیدی سنوات سال ۱۴۰۲ پرداخت نکرده اند هر موقع هم اعتراض می کنم مدیر عامل تهدید می کنند که اخراجت می کنیم و بهت نامه حسن نیت نمی دهیم و اگر کسی برای تحقیق برای استخدام زنگ بزند بهش میگویم که شما بدترین کارمندمون بودید و ... که تهدید محسوب می شود
و همچنین در این شرکت حقوق چند نفر از پرسنل که با مدیر عامل دست به یکی کرده اند از جمله خود مدیر عامل و حسابدار دو سه کارمند دیگر حقوق شان به روز هست و هیچ معوقه ای ندارند! و سایر کارمند ها و کارگران همه معوقه دارند (همانند شرایط خودم)
چه اقدامی جهت این تبعیض ، تهدید ها و همچنین گرفتم حقوق می توانم انجام بدهم؟

پروفایل کاربر

سعید مرادی

4 سال پیش

سهم هرشریک

بنده با شخصی قرداد مشارکت نوشتیم جهت ساخت ساختمان با حق السم مساوی در پرداخت و برداشت سود حاصله ایشان قبول نمود سازنده باشد وکارمزد دریافت کند پایان قرداد سال ۹۰بود اما تاسال ۹۶ طول کشید در زمان تسویه مشخص شد تا پایان قرداد پولی پرداخت ننموده و مقداری از پرداختی مرا در جای دیکری هزینه نموده وحق السهم خود را در سال ۹۵ و ۹۶ هزینه نموده اما بنده از سال ۸۶الی سال ۹۰ پرداخت نموده ام پرداختی بنده ۷۳۶ و پرداختی ایشان ۳۹۰ مباشد میخواستم بدانم هر نفر چه مقدار سهم میبرد

پروفایل کاربر

حسن ماهری

1 سال پیش

قرار داد کار

با سلام من چندی پیش به عنوان کارآموز جایی مشغول به کار شدم بعد که کمی کار یاد گرفتم صاحبکار قرار داد۲٫۵ساله ای نوشت که از اون ۲سال مونده و حالا من وقت خدمتم هست میخوام برم ولی صاحبکار مخالفت میکنه و هزینه اموزش میخواد چه حکمی داره ؟من میتونم برم خدمت ؟