
کاربر
بیمه قرارداد
سلام. شرکت ما برای طراحی سوال با افراد مختلف قرارداد بسته است. آیا باید مفاصا حساب بیمه دریافت کنیم؟ ضمنا طراحان الزامی به حضور در شرکت ندارند و در کنار کار اصلی خودشان این کار را انجام میدهند
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات
سلام
شمول یا عدم شمول بیمه نسبت به طرف قرارداد شما، بستگی به نوع قرارداد دارد. درصورتی که قرارداد شما در حیطه ی قرارداد پیمانکاری قرار گیرد، الزام بیمه مرتفع می گردد.
می توانید از نمونه قرارداد پیمانکاری موجود در سایت وینداد استفاده کنید و یا برای دریافت مشاوره حقوقی به لینک مربوطه مراجعه نمایید.
با احترام
تیم حقوقی ویندادهر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

علی کشتکار
جایگزینی آیتم های قراردادی
با سلام ؛ احتراما یک قراردادپیمانکاری وجود داره که یکی از آیتم های قراردادی مورد استفاده نیست.اما در عین حال یک تجهیزی وجود داره که در لیست قیمت قرارداد نیست.حالا با توجه به این وضعیت پیمانکار ادعا کرده که این آیتم باید قیمت جدید باشه .سوال من این است که آیا میشه اون آیتم بلا استفاده رو جایگزین آیتم جدید کرد ؟ و اگر میشه مابه التفاوت این دو آیتم به چه صورت محاسبه میشه؟

عباس محمدی
حق خسارت
سلام من مغازه کسی رو سقف کاذب زدم و پولمو کامل گرفتم بعد چند روز رفته شکایت داده کار خرابه
قرار داد هم نداره ایا کاری میتونه انجام بده مبلغ کارهم ۳۲ م هست

علی جعفرزاده دیزج
راهنمایی میخوام
سلام بنده درجه دارپیمانی۵ساله نیروی انتظامی بودم که سه چهارماه ازخدمت مانده اخراج شدم برگه تسویه حساب رادادندواضافه دریافتی رابرگرداندم ولی کارت پایان خدمت نگرفته ام وهنوزهم که هنوزه کارت پایان خدمتم نیومده لطفاًراهنمایی ام کنیدبرای گرفتن کارتم چه کارکنم،ممنون میشم