
محمدامین پاس
تخلف در ارسال و عودت وجه
با عرض سلام و خسته نباشید
من چند هفته پیش از فروشگاه اینترنتی پارسیس موبایل گوشی خریداری کردم اما بعد از گذشت یک ۱۰روز که خبری نشد شخصا تماس گرفتم و گفتن تامین کننده نتوانسته کالا رو تامین کنه و سفارشتون لغو میشه و گفتن که ما با شما تماس گرفتیم و بهتون اطلاع دادیم درصورتی که اصلا با من تماس نگرفتن خلاصه سفارش لغو شد و قرار شد وجه رو عودت بدن اما بعد از دو روز که وجه رو عودت ندادن زنگ زدم و به دروغ گفتم همکارتون با من تماس گرفتن و گفتن کالا براتون ارسال میشه اونم گفت در جریان سفارشتون هستم و روز بعد وضعیت کالا رو به تایید حسابداری تغییر دادن و بعد از دو روز تو وضعیت زدن به دلیل متفاوت بودن نام پرداخت کننده و سفارش دهنده سفارش لغو شده و پول سفارش رو بعد از ۳ تا ۴ روز با کلی پیگیری برگشت دادن ؛برای تک تک مراحل کالا کلی تماس گرفتم و پیگیری کردم تا جواب بگیرم و همچنین یه سفارش دیگه هم از همین سایت چند روز بعد از این سفارش داشتم که همون روز لغو کردم و مبلغش رو با کلی پیگیری بعد از ۱۲ روز عودت دادن.
قوانین سایتشون میگه حداکثر زمان ارسال کالا ۷ روز کاریه و در صورت نبود موجودی خریدار حق هیچگونه اعتراضی ندارد
با توجه به وضعیت فوق شما چه پیشنهادی میکنید البته این شکایت رو در سایت پلیس فتا ثبت کردم ولی اصلا جوابی نگرفتم
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات
با توجه به دریافت مبالغ اصلی قرارداد، خسارت شما محدود به اختلاف قیمت زمان پرداخت و زمان استرداد آن است مشروط بر آنکه طرف مقابل نتواند فورس ماژور را اثبات نماید. برخورد دیگری با فروشگاه مزبور امکان پذیر نیست. در صورتی که نماد اعتماد الکترونیک داشته باشد می توان به اینماد شکایت کرد، در صورت اثبات به آن سایت تذکر داده می شود.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

زهره زکی
فروشگاه اینترنتی شرکتی
سلام روز بخیر ما یک شرکت تولیدی هستیم که محصولات پلیمری تولید میکنیم به تازگی در بستر اینترنت(سایت و اینستاگرام)فروشگاه اینترنتی زدیم که یکی از محصولات شرکت رو به صورت انبوه در فروشگاه به فروش میرسونیم. ای نماد و درگاه هر دو حقوقی هستند پس تمام درامد فروشگاه وارد حساب شرکت میشه و مالیات عملکرد شرکتی محاسبه میشه کلا سوال من این بود که کار منطقی و صحیح اینه که ما انجام دادیم؟یا ای نماد و درگاه به شکل حقیقی صحیح تره؟با توجه به اینکه دی جی کالا هم بک گراند شرکتی داره
کدام راه هم اصولیه هم به نفع ماست
و یک سوال دیگه در نرم افزار حسابداری درامدها و هزینه های فروشگاه در نرم افزار شرکت سند بخورن؟

فاطمه سبحانی
وکیل مناسب وب سایت وب اپلیکیشن
سلام وقت بخیر
برای ثبت و شروع کارهای مجازی وب اپلیکیشن ها با چه سمت وکیلی باید همکاری کرد که هر نوع کلاهبرداری و سرقت و حقوق مالکیت فکری و عدم افشا عدم رقابت عدم سو استفاده جلوگیری بشه ایده کار و خوده اپلیکیشن به سرقت نره

امین شاهد
چند سئوال مهم در مورد مالیات فروشگاه اینترنتی
عرض سلام و احترام
1- در مورد فروشگاه اینترنتی در صورتی که مشابه دیجی کالا، تعداد زیادی کالا از انواع مختلف کالا (موبایل، تخت، مبلمان، خوراکی و...) جهت فروش داشته باشیم چگونه باید نسبت به محاسبه مالیات اقدام کنیم؟
2- در صورتی که در مورد سئوال1 کار ما به صورت خریدبا قیمت همکار از فروشنده مبدا و فروش در سایت باشد وضعیت محاسبه مالیات به چه صورت می شود؟
3-در صورتی که کار ما به صورت صرفا پورسانتی از فروش باشد محاسبه مالیات و اثبات آن به چه صورت می باشد در حالی که کل مبلغ خرید کالا در حساب ما تراکنش خورده است و ممکن است در مواردی فروش پورسانتی و همانند سئوال2 توامان باشد و تفکیک این دو مورد به چه صورت قابل اجراست؟
4- با مشاوره ای که با یکی از ادارات مالیات داشتم می گفتند مالیات فروشگاه های اینترنتی 4% سود و یا در صورت عدم توان اثبات به علت تعدد کالا و دشواری کار 4% گردش حساب صاحب سایت می باشد که می خواستم از صحت این موضوع نیز اطمینان حاصل کنم.
ببخشید تعداد سئوالات زیاد شد ولی بنظرم مهمترین دغدغه دوستان در حوزه فروشگاه اینترنتی موارد فوق باشه.
با تشکر ویژه از شما و سایت خوبتون.