پروفایل کاربر

میلاد کیانی

تغییر سن

با سلام
بنده اگر تقاضای تغییر سن به دلیل اینکه خانواده بنده 5 سال سن بنده را بزرگتر از سن واقعی اینجانب در شناسنامه ثبت کرده اند پرونده بنده به کدام شعبه میرود؟ آیا به شعبه حقوقی خانواده میرود یا به شعبه کیفری؟با تشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

4 سال پیش

سلام

با توجه به "ماده واحده قانون حفظ اعتبار اسناد سجلی و جلوگیری از تزلزل آن ها و تبصره ی آن"، صاحب شناسنامه تنها یکبار در طول عمر و در صورتی که اختلاف سن واقعی با سن مندرج در اسناد سجلی بیش از 5 سال باشد می تواند سن خود را اصلاح نماید. و برای ارائه ی درخواست خود بایستی به ثبت احوال مراجعه نماید.

در صورتی که اختلاف سن واقعی با سن مندرج در شناسنامه کمتر از 5 سال باشد بایستی به دادگاه های دادگستری مراجعه نماید.این موضوع در دادگاه های حقوقی مورد بررسی قرار می گیرد.


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مانی رضوی‌زاده

ممنوعیت معامله و مزیت‌ها و معایب ثبت موسسات غیر تجاری

با سلام و احترام؛
دو سؤال داشتم در مورد ثبت مؤسسات غیر تجاری انتفاعی؛
جایی خواندم که در این نوع ثبت، مؤسسه حق هیچ‌گونه معامله‌ای ندارد. فرض کنیم یک مؤسسه خدمات ساختمانی و طراحی داخلی باید دستگاه‌ها و مواردی را از تولیدکننده دیگری بخرد و برای مشتری نصب کند. چگونه انجام قانونی چنین معامله‌ای میسر است؟
به طور کلی مزیت‌ها و معایب این نوع ثبت نسبت به مثلاً شرکت با مسئولیت محدود از لحاظ مجوزهای قانونی، مالیات و موارد دیگر چیست؟

سپاسگزارم از وبسایت مفید شما

پروفایل کاربر

محمد احمدی

نحوه شکایت از فروشنده گوشی

سلام وقت بخیر... من یه گوشی شیائومی mi 9t pro خرید کردم و الان دوربینش مشکل داره،طوری که وارد برنامه دوربین میشم اطراف دوربین سریع گرم میکنه و کیفیت دوربین بشدت میاد پایین و به مراتب شارژ هم زود خالی میکنه،دوبار گوشی رو برای بررسی به شرکت خریداری شده ازش فرستادم ولی اونا میگن مشکلی نداره،حالا باید چجوری ازشون شکایت کنم؟

پروفایل کاربر

مهران کریمی

سوال در خصوص دیه

با سلام . حدود 17 سال پیش پدرم طی حادثه ای با کمباین حین برداشت محصول فوت میکنند. صاحب ماشین که پدرم در استخدام ایشان بود چون ماشین کمباینش بیمه نبود و اینکه وابستگی فامیلی هم با ما داشت با وعده و وعیدهای دروغ و بدون پرداخت هیچ دیه و خسارتی مادرم را متقاعد به رضایت کرد. پس از هفت سال و زمانی که هیچ خبری از وعده های ایشان نشد مادرم مجددا شکایت جدیدی مطرح کرد ولی دادگاه گفت چون قبلا رضایت دادی امکان شکایت وجود ندارد . در آن زمان بنده کودکی بودم ولی اکنون بالغ شده ام . سوالم این بود که آیا امکان شکایت مجدد من و سایر خواهر و برادرانم که در آن زمان صغیر بودیم برای دیه وجود دارد یا خیر؟ و اگر شکایت کنیم به نتیجه ای میرسیم یا خیر؟ ممنون

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد