میلاد کیانی
تغییر سن
با سلام
بنده اگر تقاضای تغییر سن به دلیل اینکه خانواده بنده 5 سال سن بنده را بزرگتر از سن واقعی اینجانب در شناسنامه ثبت کرده اند پرونده بنده به کدام شعبه میرود؟ آیا به شعبه حقوقی خانواده میرود یا به شعبه کیفری؟با تشکر
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
زهرا بیات
سلام
با توجه به "ماده واحده قانون حفظ اعتبار اسناد سجلی و جلوگیری از تزلزل آن ها و تبصره ی آن"، صاحب شناسنامه تنها یکبار در طول عمر و در صورتی که اختلاف سن واقعی با سن مندرج در اسناد سجلی بیش از 5 سال باشد می تواند سن خود را اصلاح نماید. و برای ارائه ی درخواست خود بایستی به ثبت احوال مراجعه نماید.
در صورتی که اختلاف سن واقعی با سن مندرج در شناسنامه کمتر از 5 سال باشد بایستی به دادگاه های دادگستری مراجعه نماید.این موضوع در دادگاه های حقوقی مورد بررسی قرار می گیرد.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
محمد شریعتی
توافق سهامداران (SHA)
با سلام
در خصوص توافقنامه سهامداران توضیحات کاملی داده بودید. سؤال من این است که با توجه به قوانین شرعی و قوانین ملی خصوصا درباره ارث، آیا سهامداران می توانند مثلا مشخص کنند که سهام قابل فروش به غیر اعضای خانواده نیست و یا این که پس از فوت یک سهامدار، چگونه سهم او به سایر افرادی که مشخص کرده است برسد؟
سؤال دیگر این است که آیا توافق سهامداران قابل فسخ هست یا خیر. اگر فرض کنیم بخواهیم توافقی برای مدت 20 سال تنظیم کنیم، آیا قبل از اتمام این مدت هیچ یک از سهامدارانی که توافق نموده اند می توانند این توافق را به هم بزنند؟
با تشکر
قاسم رضانژاد
چک
چکی را برگشت زده ام اما صاحب چک مدت 20روز وقت خواسته تا پول ب بنده بدهد وچک خود را پس بگیرد آیا باید بلافاصله بعد از برگشت زدن چک اقدام قانونی کنم یا نه وتا چه زمان وقت دارم اقدام کنم
سعید رحمت
سوال در خصوص تاریخ انقضا و تمدید قرارداد
با سلام و احترام
بنده در قراردادهای کاری که تنظیم می کنم تاریخ قرارداد را برای مثال از 97/01/01 تا 98/01/01 تنظیم می کنم و در زمان امضا قرارداد جدید تاریخ را از 98/1/2 تا 99/1/2 تنظیم می کنم آیا این روش درست است ؟ یکی از همکاران گفتند این روش اشتباه است و از حالت ممتد خارج می شود و میبایست در قرارداد جدید از روز انقضا یعنی 1/1/98 تا 1/1/99 تنظیم شود