پروفایل کاربر

حسین حقیقی

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

7 سال پیش

مدیر عامل شرکت در حدود اختیاراتی که توسط هیئت مدیره به او تفویض شده است،نماینده شرکت محسوب و از طرف شرکت حق امضا دارد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

اکبر حسن پور

عدم اجرای مص.به هئیت مدیره توسط مدیر عامل

سلام.سهامدارشرکتی هستم این شرکت 90 درصد سهام آ« به یک شرکت دیگری تعلق دارد هییت مدیره شرکتی که 90 در صد سهامدار هست در شرکت ما نیز هیت مدیره هستند البته 3نفرشان .سال 91هیت مدیره شرکت سهامدار در مصوبه جلسه ماهانه خود شخص مدیر عامل را مکلف کردند هر چه سریعتر وام بدهی ارزی شرکتی که بنده سهامدارش هستم را تسویه کند در غیر اینصورت تمامی خسارت ناشی بر عهده شخص مدیر عامل میباشد حال میتوان به استناد این صورتجلسه از مدیر عامل شکایت زیان وارده به شرمت را نمود یا نه ممنونم.

پروفایل کاربر

مریم اکبری

تسویه کار

سلام من داخل یه مجموعی کار میکردم و ازش خارج شدم به من گفتن برای تسویه دو ماه بعد از خروجت باید بیای همراه با اقرار نامه منم بعد از دو ماه اقرار نامه گرفتم و رفتم برای تسویه اقرار نامه از من گرفتن و سفته هایی که از من داشتن بهم دادن و یه دست نوشته از من گرفتن که با من تسویه کردن و همون لحظه به من گفتن امروز یا نهایت فردا پولتو برات واریز میکنیم ولی نکردن امروز متوجه شدم کلا نمیخوان واریز کنن الان من کاری میتونم بکنم؟
مجموعه بنام و معروفی هست

پروفایل کاربر

محمود غلامی فر

دفتر کار وکیل با سابقه

با سلام آیا کارشناس حقوق با ۷ سال سابقه کاردادگستری میتواند دفتر کار داشته ومشاوره بدهد اگر جواب بله هست نیاز به گرفتن پروانه خاصی وجود دارد که باید اخذ گردد یاخیر متشکرم