
سعید رحمت
سوال در خصوص وکالت فروش خودرو
با سلام
امروز از فردی تماس داشتم که خودرو بنده را وکالتی خریده بود و از فروش من نزدیک به 8 سال گذشته و خریدار یا خریدار های جدید نسبت به تعویض پلاک اقدام نکرده اند
حال آنکه تلفنی از من درخواست کردند که وکالت نامه جدیدی به انها برای تعویض پلاک بدهم بنده درخواست کردم وکالت نامه قبلی که توسط من امضا شده را بیاورند تا اقدام کنم
سوال بنده این است که چه چالش هایی در این باره وجود دارد و راهکار فردی همانند من در این مواقع چیست
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)

کارشناس حقوقی وینداد
با سلام:
با توجه به سوال مطروحه شما در قبال کسی که خودرو را از شما خریداری نموده فقط می توانید وکالتنامه تنظیم نمایید که این کار را انجام داده اید و در برابر دیگران (خریداران بعدی) مسئول نمی باشید. چنانچه خریداری که از شما خودرو را خریداری نموده مراجعه نمود به هزینه ایشان می توانید وکالتنامه مجدد تنظیم نمایید.
ضمن اینکه خریدار نهایی و متصرف فعلی خودرو می تواند از کسانی که خودرو را خریداری نموده طرح دعوای حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی نماید و پس از صدور حکم دادگاه شما مکلف به تنظیم سند شوید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

نازیلا یوسفی
رابطه نامشروع و منجر به بارداری
سلام دختری ۱۵ ساله هستم که از پسری که سنش از من ببشتر است، باردار شدم
من هیچ شکایتی ندارم از پسره و خودمم مقصر بودم الان نمیدونم چیکار کنم
چه جوری میشه سقط کرد
دارو بهم دادن میترسم مصرف کنم

مریم صبوری
مشکلات وراث
سلام وقتتون بخیر
پدر من ۵سال پیش فوت کردندو ما چون حال خوبی نداشتیم دختر عمه من دنبال کارها بودند و ما هزینه هارا پرداخت میکردیم . دختر عمه من یک قبر داشتنر یک طبقه بود بدون مشورت با ما یک طبقه را به اسم پدرم کردند و ما پدر را دفن کردین بعد از مدتی که حالم بهتر شد و هزینه هارا حساب میکردم بهدختر عمه ام گفتم هزینه قبر پدرم چقدر شد گفت هدیه من باشه به دایز که قبول نکردم و ایشان گفتند قب. برای دایی هست و حالا که خیلی میگید هزینه دوطبقه کردنو پرداخت کنید و همون موقع کلی مرتبا میگفتم طبقه دوم را هم چند برابر قیمت بفروش به ما میگفت این چه حرفیه کل قبر مال دایی هست چقدر بگم ولی پارسال باز حرف انداختم گعت به یکی از دوستلن گفتم من فوت کردم توی طبقه دوم قبر داییم خاک کنید سنگ هم نصف برای دایی نصف برای من.منم گفتم سه چهار سال هرموقع بهت گفتم قبرو بفروش گفتی کلش مال شماست و اصلا چرا از اول با ما مشورت نکردی و مارا در عمل انجام شده قرار دادی گفت حالا که شده .من نخواستم بحث کنم کدورتی پیش بیاد سوالم اینه ایا دور از جونشون اگر فوت کنند بدون اجازه ما میتونن دست به مزار پدرم بزنن سنگ را بشکنن و ایشان را دفن کنن یا خیر؟

م ش
تهمت مزاحمت
سلام من چند روز پیش به شرکتی درخواست همکاری دادم اما پذیرفته نشد. بعد با ایمیلی در (Google Map) نظرم رو درباره شرکتشون کاملا محترمانه منفی بیان کردم و با همون ایمیل درخواست کار جدیدی فرستادم. بعد از چند روز به من زنگ زدن و گفتن:"پاسختون با شخصی تکراری هست"
-"خب با هوش مصنوعی پاسخ دادم"
-"درسته. شما نظرتون رو داخل گوگل درباره ما وارد کردین "
-"این بازجویی هست؟"
-"بله یه جورایی "
-"بله. اون روز حس خوبی نداشتم و نظرم رو درباره شرکتتون بیان کردم"
-"مرسی از تماستون"
(فکر کنم بدون اجازه هم از مکالمه ضبط میکرد)
همون روز آدرس کسب و کارشون و نظراتم و نظراتشون از روی گوگل مپ پاک شد.
بعد به من و مادرم در سایت کاریابی پیام دادن که:
"به علت مزاحمت به عمل اومده توسط تیم حقوقی ما پیگیری میشود"
و شماره و ایمیل من و مادرم رو قرار داده
من مزاحمتی ایجاد نکردم و برعکس به نظرم اونا برام مزاحمت ایجاد کردن
اونا چطوری میتونن علیه ما پیگیری کنن و من چطوری علیه اونا اقدام کنم؟