وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

زهرا راد

4 سال پیش

سفته تضمینی

گرفتن سفته از سوی شرکت ها در هنگام عقد قرارداد از اشخاص طبق قوانین کار است؟آیا می تواند از سوی شرکت مورد سوء استفاده قرار گیرد؟ چگونه می توان از خطر سوءاستفاده از سفته، که وجه نقد محسوب می شود، رهایی یافت؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

3 سال پیش

سلام

دریافت سفته از کارگر توسط کارفرما با مانع قانونی رو به رو نیست. به چند نکته توجه کنید: اولا، روی سفته مزبور ایت عبارت درج شود: سفته ی مزبور به جهت تضمین حسن انجام کار تحویل کارفرما شد و پس از اتمام کار بایستی مسترد گردد. دوم؛ حتما مشخصات و شماره سریال سفته را در قرارداد کار ذکر نمایید. سوم؛ یک کپی از قرارداد و سفته را نزد خود نگهداری کنید. بعد از اتمام قرارداد درخواست کنید سفته مسترد گردد... سفته سفید امضا نباشد... کنار امضای خود تاریخ بنویسید..


با احترام

تیم حقوقی وینداد

زهرا راد

3 سال پیش

از توجه و پاسخگویی تیم وینداد ممنونم??

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

وحید وحیدی

7 سال پیش

پایان قرارداد کاری و عدم تحویل امور محوله به کارفرما

در صورتی که مهلت قرارداد یک کارمند به اتمام رسیده باشد و کارمند مایل به ادامه همکاری بیشتر نباشد و از فردای تاریخ اتمام کار دیگر در محل کار خود حاضر نشود، ایا کارفرما میتواند درخواست تحویل کار از کارمند خود بنماید؟ و در صورت امتناع کارمند در تحویل امور محوله خود، کارفرما میتواند از طریق سفته هایی که بابت تضمین کار از کارمند تحویل گرفته است اقدامی بنماید؟

پروفایل کاربر

مهدیه تمیمی

4 ماه پیش

استعفا نامه و تنظیم قرارداد

سلام وقت بخیر بنده یک قرارداد کاری با یک مجموعه امضا کردم به این صورت که قید شد ۳ ماه به صورت آموزشی و در صورت رضایت طرفین به مدت یکسال به صورت خودکار تنظیم گردد و باتوجه به این موضوع ینده استعفانامه‌ی خود را به صورت شفاهی و کتبی به مدیریت رساندم و طی صحبت فرمودند مزایای جدیدی توی قرارداد ایجاد میکنند و قرارداد جدید نوشته میشود ولی قرارداد جدیدی نوشته نشد و به امضای طرفین نرسید و بنده در هنگام واریز حقوق هم بیان کردم که بنده استعفا نامه دادم و عدم همکاریم رو اعلام کردم قرارداد جدید بنویسید و توجهی به این موضوع نشد (توی یکی از بندهای قرارداد نوشته شده اگر بنده تمایل به همکاری نداشته باشم از دوماه قبل باید اعلام کنم ) با این تفاسیر اگر بنده بعد از عید که موعد دوماهم میشود ترک کار کنم با توجه به اینکه ایشان سفته از من دارند و بیمه هم برای من پرداخت نکرده‌اند برای بنده مشکل ایجاد میشود؟

پروفایل کاربر

M MK

1 سال پیش

پرداخت غیرهماهنگ و عدم پرداخت حقوق

با سلام
آیا هیات مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب یک استان (شرکت خصوصی وابسته به دولت با قرارداد قانون کاری با پرسنل رسمی) این حق را دارند که حقوق پرسنل رسمی خود را غیرهماهنگ پرداخت کنند؟ مثلا ستاد شرکت و هیات مدیره حقوق خود را دریافت کنند اما حقوق شهرستانها با تاخیر پرداخت شود یا یک الی دو ماه نسبت به ستاد تاخیر داشته باشد؟ البته در پرداخت حقوق بین شهرستانها نیز فرق گذاشته شده است.