
Pafar Company
سوء استفاده از وکالتنامه کاری
سلام ، شخصی جهت انجام امور اداری ملک خود ، به دیگری وکالت میدهد . وکیل مذکور با قصد قبلی ضمن هماهنگی با دفترخانه ، وکالت کامل با حق انتقال به غیر حتی خود را از موکل میگیرد . سپس وکیل مذکور مالکیت ملک را به نام خود منتقل مینماید که این امر خود موجب دق مرگ شدن مالک میشود . اکنون ورثه چگونه میتوانند حق خود را از غاصب اخذ کنند؟
از آنجاییکه صرف وکالت دلیل بر انجام بیع نمیباشد لذا ورثه قصد دارند با تقدیم دادخواست کیفری مبتنی بر خیانت وکیل ، از نامبرده مبایعه نامه و سند پرداخت ثمن را مطالبه نمایند . جهت جلوگیری از انتقال ملک به دیگران کم هزینه ترین راه که نیاز به سپرده گذاری نداشته باشد چیست؟ لطفا" ضمن اظهارنظر راهنمایی کنید.
اگر در وکالتنامه مذکور حق صلح نیز به وکیل داده شده باشد را نیز در نظر بگیرید .
با تشکرمشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات
سلام
در صورتی که حق انتقال به خود را از موکل دریافت نموده باشد، صرف انتقال به خود موجب ابطال وکالتنامه نمی گردد، با اثبات عدم رعایت مصلحت موکل از جمله می توانید، بر اعتبار معامله ی مذکور خدشه وارد نمایید، در صورتی که به هرجهتی قرارداد از سوی دادگاه معتبر شناخته شود، در صورت عدم پرداخت ثمن، امکان مطالبه ی آن وجود دارد. اظهار نظر دقیق مستلزم مشاهده ی اسناد و مدارک و توضیحات بیشتر است.
با احترام
تیم حقوقی ویندادهر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

مهدی موحدی
نظریه کارشناس
سلام. یکی از من به جرم جعل قرارداد شکایت کرده در شهر خودش. حالا من پیش دستی کردم و تامین دلیل دادم به دادگاه شهر خودم بابت اصالت امضا و کارشناس امضا رو تایید کرد, حالا من میتونم همین رای اصالت امضا رو در اون دادگاه که طرف شکایت کرده ارایه بدم یا قاضی میتونه دوباره امضا رو بده کارشناسی.

مهرداد خان
الزام به تنظیم سند و بطلان معامله
با سلام و عرض ادب
سال 83 ملکی را با سند مالکیت به خریدار منتقل کردم پس از گذشت یکسال ملک اینجانب معارض پیدا کرد و علیه بنده و خریدار دادخواست داد و حکم علیه اینجانب و خریدار گرفت و حکم قطعی شد،خریدار ملک اقدام به ساخت ملک بنده کرده بود و با شخص معارض به تفاهم رسیدند و ملک را بین خودشان تقسیم کردند.بعد از مدتی خریدار ملک علیه اینجانب دادخواست بطلان معامله داد و علیه اینجانب حکم گرفت و حکم قطعی شد بنده به ایشان گفتم صبر کند متاسفانه صبر نکرد و حکم گرفت پس از مدتی اینجانب برای احقاق حق خود از معارض ملک شکایت جعل سند کردم و خوشبختانه سند معارض جعلی از آب درآمد و حکم به معدومیت سند گرفتم و در شعبه ای که حکم قطعی به نفع معارض داده بودند اعاده دادرسی دادم و حکم صادره نقض گردید.حکم وضع سابق دادند بنا به حکم بطلان معامله که توسط خریدار علیه اینجانب گرفته بود سند ملک به مالک اولیه یعنی اینجانب برگشت و کلیه سند های دیگر ابطال و معدوم گردید،وراث شخص خریدار را که با معارض ملک تبانی کرده بود را از ملک خلع ید نمودم پس از گذشت10سال ملک خود را پس گرفتم و شخص خریدار فوت نمود و وقت به اجرای حکم بطلان معامله علیه اینجانب نکرد،پس از گذشت سالها از این موضوع وراث خریدار اقدام به اجرای حکم بطلان معامله را انجام نمیدهند و به تازگی علیه اینجانب دادخواست الزام به تظیم سند ملک اینجانب را نمودند با توجه به طمع که به ملک اینجانب دارند ثمن معامله بطلان معامله یکدستگاه آپارتمان و 45میلیون تومان وجه بوده است و بنده هم منتظر اجرای حکم ثمن معامله پدرشان بوده ام که اجرا نمیکنند و بنده همینجوری بلاتکلیف ماندم تا اینکه بیایند خلع ید کنند اما نیامدند بار ها هم تعداد 5 دفعه به شعبه تجدید نظر که حکم بطلان معامله پدرشان در آنجا قطعی شده مراجعه نمودند و اعاده دادرسی دادند تا حکم قطعی شده بطلان معامله نقض گردد اما خوشبختانه شعبه حکم به رد دعوی نمود و حکم بطلان معامله را باز قطعی نموده است.پرونده را به محاکم جهت خلاف شرع بین ارسال نمودند که خوشبختانه در محاکم عدم خلاف شرع بین صادر شد و دعوی ایشان باز رد شد.ملک اینجانب جز مایملک و دارایی های پدر شان نمیباشد.اکنون سوالم این است که با توجه به موضوعات مطرح شده دادخواست الزام به سند علیه اینجانب نتیجه ای خواهد داشت.از وکلا محترم خواهش دارم که راهنمایی بفر...

نیما لَک
کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع
سلام و وقت بخیر
حدود 4روز پیش شخصی رو بعنوان فروشنده و فروش صندلی دانشگاهی پیدا کردم و بعداز واریز مبلغ
((مبالغ جداگونه ،ولی برای انجام یک امر واریز شده، برای شخص اول 95میلیون و برای 3شخص دیگر نفری دومیلیون که باعث میشه هزینه به 101 میلیون برسه))
متوجه شدم کلاهبردار هستش.
—1) الان شکایت کنم کلاهبرداری بالای 100میلیون تومان حساب میشه یا نه پیایین 100میلیون و جرم هرشخص با شخص دیگه فرق خواهد کرد؟
—2) این شخص اصلی که کلاهبرداری کرده فکر کنم کارت بانکی این اشخاص رو اجاره کرده خب، و فقط میدونم یک شماره تماس با شخص اصلی کلاهبردار تماس گرفته و میدونم با کارت بانکی یک نفر دیگه رفته از یک سایت ایرانی خرید کرده((باتوجه به IP که داخل سایت میوفته ،اطلاعاتگوشی و شماره سیمکارت قابل استخراج و استعلام هستش))> آیا میتونم با استفاده از اون هم درخواست استعلام و استخداج رو بدم؟ با اینکه اون شماره کارت مال شخص بنده نیست و مال یک شخص دیگه ،ولی مال آشنا هست. امکانش هست؟
—3) بنده قبلاً یک شکواییه دیگهای رو بر علیه افراد ناشناس تنظیم کرده بودم و از طریق کلانتری به حل اختلاف ارجاع داده شد ،اتهاماتی هم بر بنده زده شده بود که به دادسرای کیفری اراجاع داده شده بود ولی منع تعقیب صادر شد.الان این سوال رو میخوام بپرسم که وقتی الان بنده شکایت میکنم از کلانتری به حل اختلاف ارجاع داده میشه و بعدش دادگاه یا ازکلانتری به حل اختلاف و بعدش به دادسرا و بعدش به دادگاه؟