وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

طیبه حسینی

5 سال پیش

شکایت برای دریافت حقوق و مزایا

سلام خسته نباشید من در یک موسسه ثبتی حقوقی از تاریخ ۱۶ آذر ماه ۹۸ شروع به کار کردم و کارفرما اعلام کرد که تا سر ماه باید آزمایشی و آموزشی کارکنید و پورسانت از قراردادی که در این مدت ببندید میشه حقوقت بعد در تاریخ ۱ دی ماه ۹۸ با من قرارداد سه ماهه تا پایان سال ۹۸ با حقوق ثابت ۱۵۰۰ و پورسانت ۴ درصد از قرارداد های خودم و ۱ درصد از قراردادهای کارشناسان فروش زیر دستم بگیرم و سال جدید قراردادی با من نبست و ۱۵ روز فروردین ۹۹ رو حقوق پرداخت نکرد و نصف حقوق پایه رو که برای سال جدید ۲ میلیون در نظر گرفته بود پرداخت کرد با همون درصد پورسانت های سال گذشته و قرار بود لیست بیمه رو از ۱ دی ماه ۹۸ رد کنه چون من بصورت ثابت از ۹ صبح تا ۵ بعدازظهر اونجا کار میکردم حالا سوالم اینه من چون هیچ مزایایی شامل بن حق مسکن و پایه اداره کار رو کامل نمیگرفتم آیا شامل حالم میشه یا اینکه چون پورسانت گرفتم پورسانتام جای اونا حساب میشه ؟؟؟و اینکه من تا ۲۳ اردیبهشت ماه ۹۹اونجا کار کردم و ایشان الان اومدن بیمه من رو در قالب یک شرکت مهندسی رد کردند و از برج ۱ و اون سه ماه گذشته رو رد نکردن آیا از لحاظ قانونی مجاز هستند که در قالب یه موضوع فعالیت دیگه بیمه رو رد کنند چطور ازشون شکایت در این مورد کنم و برای حقوق و مزایام چی شاملم میشه ؟


مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

جهت دریافت حقوق و مزایای خود می توانید به اداره کار مراجعه نمایید و از هیت تشخیص رسیدگی به موضوع را مطالبه نمایید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

فاطمه معدنی

10 ماه پیش

عدم توان پرداخت خسارت ادعای عدم تعهد

اگر کسی توان پرداخت خسارت ناشی از انجام عدم تعهد رو نداشته باشد حکمش!چیست

پروفایل کاربر

S S

1 سال پیش

عدم پرداخت ، حقوق تهدید و تبعیض در پرداخت حقوق

بنده در شرکتی مشغول به کار هستم( نزدیک ۱۵ ماه) و برایم بیمه رد می شود
این شرکت سه ماه حقوق بنده (اسفند ۱۴۰۲ و فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۳)و به علاوه عیدی سنوات سال ۱۴۰۲ پرداخت نکرده اند هر موقع هم اعتراض می کنم مدیر عامل تهدید می کنند که اخراجت می کنیم و بهت نامه حسن نیت نمی دهیم و اگر کسی برای تحقیق برای استخدام زنگ بزند بهش میگویم که شما بدترین کارمندمون بودید و ... که تهدید محسوب می شود
و همچنین در این شرکت حقوق چند نفر از پرسنل که با مدیر عامل دست به یکی کرده اند از جمله خود مدیر عامل و حسابدار دو سه کارمند دیگر حقوق شان به روز هست و هیچ معوقه ای ندارند! و سایر کارمند ها و کارگران همه معوقه دارند (همانند شرایط خودم)
چه اقدامی جهت این تبعیض ، تهدید ها و همچنین گرفتم حقوق می توانم انجام بدهم؟

پروفایل کاربر

ح ع

2 سال پیش

ساعت کار

با سلام.من۲ساله ک در شرکت خصوصی کارمیکنم.ب ما گفتن ک باید ماهانه ۲۴۰ساعت کار کنید ک حق و حقوق اداره کاری رو بهتون بدیم و بیشتر از۲۴۰ساعت اضافه کارتون میشه.ماهر روز ب اجبار اضافه کار میکنیم روزانه ۱۰یا ۱۱ساعت،جمعه ها ب اجبار سرکار میریم ولی اضافه کار حساب نمیشه مگر اینکه ساعت کارمون از ۲۴۰ عبورکنه.فیش حقوقی ک نمیده ک ما بدونیم چی ب چیه.تکلیف ما الان چی میشه.باتشکر