
شادی هزاره
قرار داد محرمانه
قرار داد بین دو شرکت عمرانی که یکی از این شرکت ها رقیب است و میخواهد سود پروزه های این شرکت دیگر را بخرد و اینکه جعل امضای رییس شرکت عمرانی مجازاتش چیست به طور خلاصه تمام قوانین مشارکت مدنی را میخواستم لطف کنید به من بگید.
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات
سلام
مطابق قانون مجازات اسلامی مجازات جعل در اسناد غیررسمی شش ماه تا دوسال حبس است.
در صورت نیاز به تنظیم قرارداد مشارکت مدنی روی لینک زیر کلیک کنید:
قرارداد مشارکت مدنیهر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

مهسا کتابی
دوره آزمایشی کار بازرگانی
من در شرکتی بعد از توافق شفاهی مبلغ حقوق مشغول شدم و ۳ روز بعد به ماموریت ۵ روزه (حضور در نمایشگاه اهواز که دو روز آن تعطیل رسمی بود )رفتم. بعد از سفر کارفرما با من قطع همکاری کرد و اعلام کرد که طبق قوانین دوره آزمایشی با من تسویه میکند.
اگر حقوق توافقی ۲۵ میلیون تومان باشه برای ۹ روز کار آزمایشی حق کارگر چقدر میشه و اگر ایشون بدقولی کنند و حداقل حقوق وزارت کار رو در نظر بگیرند چه مقداری خواهد بود؟

علی حسینی
قرارداد کار کمتر از حداقل حقوق
آیا من میتونم کمتر از حداقل حقوق سال ۱۴۰۱ با کارمندانم قرارداد ببندم؟

سمانه صادقی
سقف ساعت کارکرد در قرار داد مشاوره
در قرار داد مشاوره، حداکثر ساعت حضور مشاور در ماه چند ساعت می تواند باشد؟
آیا از مقدار معنی بیشتر مشمول بیمه نمی شود؟
طبق بند 5 نمونه قرار داد مشاوره در سایت، مشاور حتما باید در محل شرکت حضور داشته باشد، این با نوع قرار داد در تضاد نمی باشد؟