پروفایل کاربر

شادی هزاره

6 سال پیش

قرار داد محرمانه

قرار داد بین دو شرکت عمرانی که یکی از این شرکت ها رقیب است و میخواهد سود پروزه های این شرکت دیگر را بخرد و اینکه  جعل امضای رییس شرکت عمرانی مجازاتش چیست به طور خلاصه تمام قوانین مشارکت مدنی را میخواستم لطف کنید به من بگید.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

6 سال پیش

سلام

مطابق قانون مجازات اسلامی مجازات جعل در اسناد غیررسمی شش ماه تا دوسال حبس است.

در صورت نیاز به تنظیم قرارداد مشارکت مدنی روی لینک زیر کلیک کنید:

قرارداد مشارکت مدنی

شادی هزاره

6 سال پیش

سلام ممنونم کارشناس محترم

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ارزو نجاتی

2 سال پیش

سفته برای حسن انجام کار

سلام وقتتون بخیر من با یک شرکت خدمات اینستاگرام همکاری میکردم با من قرارداد ۳ ماهه بستن و ۱۰۰ میلیون هم سفته بابت حسن انجام کار دادم اما بعد از گذشت یک ماه زیر تمام قول و قرارهای توی قرارداد زدن منم میخواستم برم باهاشون حرف بزنم حاضر نشدن جلسه بذارن و بابت دستمزدم هم دیرکرد داشتن با کلی بحث و دعوا و دیرکرد پول منو دادن و خودشون از ما خواستن باهاشون کار نکنیم،حالا هرچی پیگیری میکنم که برم قرارداد رو فسخ کنم و سفته هام رو بگیرم شونه خالی میکنن.
اشتباهی که کردم داخل سفته مبلغ نوشتم وبه عدد هم تاریخ زدم به من گفتن قسمت حواله کرد رو خالی بذار خودمون مینویسیم اما پشت سفته نوشتم بابت حسن انجام کاره.و چون اعتماد کردم از سفته عکس ننداختم حتی رسیدم نگرفتم ازشون،ونسخه دوم قرارداد رو هم به من ندادن.
الان از مدت قرارداد ۱ماه و خورده ای مونده ولی نمیان فسخ کنن ،باید چیکار کنم؟

پروفایل کاربر

ایوب ....

1 سال پیش

املاک

سلام ما یه خونه رهن و کرایه کردیم بنا ب دلایلی میخام خونه پس بدم نصف رهن دادم نصفش مونده صاحب خونه میگه تا زمانی ک خونه بره کرایه باید نصف باقیمونده رو هم بدید الان تکلیف من چیه باید پرداختش کنم لطفا راهنمایی کنید

پروفایل کاربر

ع ح

11 ماه پیش

آسیب به کارگر

سلام و درود . طی یک حادثه کارگر افغانی بدون مدارک قانونی ورود به کشور از روی ماشین در حال حرکت به پایین سقوط کرد و این حادثه منجر به وارد شدن جراحاتی به سر او شد . راننده ماشین هم کارگر همان قسمت بود . در صورت تصویب دیه کارفرما مقصرر شناخته میشود یا راننده . در ضمن راننده فاقد گواهینامه بوده است .