پروفایل کاربر

علی کریم

قرارداد تامین نیرو

ایا امکان دارد یک شرکت با یک شرکت دیگر قرارداد تامین نیرو ببندد ولی تاریخ شروع به کار را قبل از تاریخ انعقاد قرارداد اعلام نماید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

6 سال پیش

پرسش شما مبهم است، به طور کلی تاریخ اجرای قرارداد بایستی از لحظه ی انعقاد قرارداد به بعد تعیین گردد. قانونا و منطقا تاریخ اجرای قرارداد را نمی توان پیش از زمان انعقاد آن تعیین نمود.

در صورت نیاز به مشاوره حقوقی با کارشناسان حقوقی وینداد تماس بگیرید.


با احترام

تیم حقوقی وینداد


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

صادق کرد

حقوقی

سلام . با یه بنا قرار داد بستم و تاریخ تحویل رو نوشتم و در قراداد قید کردم که درصورت ایراد از کار قرداد فسخ هستش . وقیمتهایی که نوشته بود بالاتر از عرف بوده از تاریخ تحویل سه ماه گذشته و الان که نزدیک اتمام بود اومد حساب کتاب دیدم قیمت‌های بالایی حساب میکنه و از حساب خودش هم من طلبکار شدم حالا وسایلش رو میخاد جمع کنه بره سره کار دیگه و من جلوشو گرفتم و اون داره شکایت میکنه چکار کنم

پروفایل کاربر

حمید نظرعلی خان

نیروگاه خورشیدی

من ی پروژه احداث نيروگاه خورشیدی به صورت EPC گرفتم روی سقف ، پس از برسی احساس شده ممکنه سقف اون سازه تحمل باری که میخواد بیاد روش و نداره، کارفرما میگه شما باید برید دنبال تایید مقاومت سازه و ما میگیم برعهده ما نیست ، با توجه به نوع قرارداد آیا تایید مقاومت سازه با پیمانکار هستش یا با کارفرما ؟ ممنونم پاسخ بدین

پروفایل کاربر

محمد عبادپور

تعدیل معکوس قیمت جدید

با سلام و عرض ارادت
لطفا بفرمایید در پروژه ای که شامل تعدیل نمی باشد، چنانچه کار با قیمت جدیدی به پیمانکار ابلاغ گردد، آیا میتوان برای جلوگیری از افزایش ده درصدی کارهای با قیمت جدید ( بند د ماده ۲۹ شرایط عمومی پیمان) ، آنالیز قیمت جدید ارائه شده از سوی پیمانکار را تعدیل معکوس کرد؟ اگر جواب خیر است چه راهکاری را پیشنهاد میفرمایید ؟