پروفایل کاربر

صدیقه قنبرزاده

6 سال پیش

قرارداد با حداقل بیمه و مالیات

با سلام و احترام، ما بنیانگذار یک شرکت تازه تاسیس و نوپا هستیم که کار شتابدهی کسب و کار انجام می دهد. علاوه بر عضویت در هیات مدیره ی شرکت، انجام مسئولیت های اجرایی متفاوت و کارهای آموزشی و منتورینگ اعضای شتابدهنده را نیز برعهده داریم و مایل هستیم با شرکت قرارداد ببندیم و از دارایی شرکت حق الزحمه دریافت کنیم. همچنین نیازی به بیمه نداریم و تمایل داریم به قرارداد ما تا حد امکان از هر دو سمت طرفین قرارداد، حداقل مالیات تعلق بگیرد. سوالی که داشتیم این هست که به این منظور، بستن چه عنوان قراردادی برای ما به صرفه تر است و ما را ملزم به بار بیمه و مالیات کمتری می کند؟
از این جهت که شرکت ما، شرکتی نوپاست، انتخاب نوع قرارداد بسیار می تواند در کاهش هزینه های ما موثر باشد و پیشاپیش از پاسخ و راهنمایی شما در این باره متشکریم.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

6 سال پیش

اعضای موظف هیئت مدیره اشخاصی هستند که علاوه بر وظایف مدیریتی هیئت مدیره انجام یکی از مشاغل شرکت را نیز برعهده دارند. این اشخاص به جهت انجام وظایف مدیریتی حق دریافت پاداش و سود سهام را دارند اما مبلغ حق حضور در جلسات به آن ها تعلق نمی گیرد. علاوه بر آن به سبب انجام یکی از مشاغل شرکت نیز بایستی با شرکت قرارداد کار منعقد کنند و بنابراین از حمایت های قانون کار از جمله حق بیمه برخوردار خواهند بود. در صورتی که بخواهید حق بیمه را نپردازید می توانید قرارداد مشاوره یا پیمانکاری منعقد نمایید.

در خصوص مالیات نیز درآمد اعضای موظف بابت انجام شغل طبق ضوابط حقوق کارگری کسر می شود. از درآمد اعضای هیئت مدیره در قالب پاداش و سود سهام نیز 10 درصد به عنوان مالیات کسر می گردد.

کارفرما در قرارداد های پیمانکاری ملزم به پرداخت حق بیمه نیست، اما این درصورتی است که کارگر شکایت نکند. در صورت شکایت کارگر و اثبات اینکه قرارداد در واقع پیمانکاری نبوده است می تواند حق بیمه معوقه را  دریافت کند. اما جدای از بحث شکایت و اختلافات آینده، قرارداد پیمانکاری قالبی است که بدون پرداخت حق بیمه، کار قابلیت انجام دارد.


در صورت تمایل می توانید از نمونه قراردادهای موجود درسایت وینداد استفاده کرده و یا مشاوره تخصصی قرارداد دریافت کنید.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سعید سعیدی

12 ماه پیش

سو استفاده کارفرما از سفته حسن انجام کار

کارفرما در زمان همکاری و قطع همکاری هیچ ادعایی مبنی بر خسارت نداشته و قطع همکاری از جانب کارفرما بوده(پیام داده است). بعد از دادخواست استرداد سفته و شکایت بیمه از جانب کارمند، کارفرما بعد از 4 ماه از قطع همکاری با کارمند، مدعی شده که در زمان همکاری کارمند به اموال شرکت به عمد خسارت وارد کرده
آیا چنین چیزی قابل قبوله از نظر مرجع قانونی؟

پروفایل کاربر

مجید سعیدی

6 سال پیش

ساعت کار توافقی

ساعت کار در قرارداد مثلا 140ساعت در هفته بجای 176ساعت در هفته وبه مدت 9ماه . آیا می شود توافقی بیمه را کامل 30یا 31روزه محاسبه کرد ؟ برای کارفرما در آینده مشکلاتی بوجود نمی آورد؟

پروفایل کاربر

احسان حسینی

2 ماه پیش

قرارداد کاری

سلام درود و وقت بخیر
یک قراداد کاری لازم دارم مابین سرمایه گذار و خودم
ک سرمایه را یکساله بصورت امانت بگیرم از طرف جهت خرید و فروش ملک و سود دهی هر خرید و فروش را بین خودمون تقسیم کنم مثلا با ۵ میلیارد سرمایه طرف ی ملک خریدم و فروختم ۵/۲۰۰ اون ۲۰۰ میلیون را تقسیم میکنم چ قراردادی لازمه بینمون (۱۰ میلیارد سرمایه داده ولی میگه قبولم داره ولی من خودم میخوام قرارداد بنویسم ک مشکلی پیش اومد زودتر از یکسال نتونه سرمایشو برداره)امکانش هست pdf قرارداد را واسم ارسال کنین ممنون