
Reza Hoseini
قرارداد ساعتی منشی
یه منشی بصورت پاره وقت استخدام کردم.
ماهیانه ساعت های متفاوت کار می کند. (بین ۸۰ الی ۱۵۰ ساعت )
مدرک زیر دیپلم دارد.
امور پذیرش کلینیک پزشکی را انجام می دهد.
۱-حقوق و مزایای قانون کار چگونه به وی تعلق میگیرد؟؟
۲-این چند ماه بیمه را کامل براش رد کردم ولی حقوق را توافقی ساعتی ۱۰ تومن بهش میدیم. بیمه نیازی هست کامل رد بشه؟؟؟
۳- حقوق و مزایا(حق مسکن، اولاد، بن، عیدی و سنوات، مرخصی) اگر به وی تعلق می گیرد چگونه برای وی محاسبه کنیم؟؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

الهام طراحی مفرد
با سلام:
کارکنان پارهوقت یا نیمهوقت از هر نظر مشمول قانون کار هستند و حقوق و مزایا طبق قانون کار به آنها نیز تعلق میگیرد.
مطابق ماده ۱۴۸ قانون کار، از نظر بیمه قراردادهای کار پاره وقت با قراردادهای کار دائم و معین تفاوتی ندارند. قرارداد کار پارهوقت در قانون کار مشمول مقررات تامیناجتماعی است و شما بهعنوان کارفرما و مسئول، موظف هستید حقبیمه را به شعب سازمان پرداخت کنید.
کارمند پارهوقت شما از آنجایی که مشمول قانون کار میباشد، تمام مزایای ضمن کار و پایان کار (حق بن .حق مسکن،.حق مرخصی، عیدی) به ازای هر سال دو ماه و سنوات هر سال یکماه به ایشان تعلق میگیرد.
با احترام؛
تیم حقوقی وینداد.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

میثم کریمی
فیش حقوقی
با سلام
شرکتی که من کار می کنم اصلا و ابدا فیش حقوقی و قرارداد کار رو تحویل کارگر نمیدن یعنی هیئت مدیره شرکت گفته تحت هیچ شرایطی فیش حقوقی رو تحویل پرسنل ندید . میخواستم ببینم ایراد قانونی این کار چی هست .

حسین غیاثوند
قرارداد ساعتی بازنشسته تامین اجتماعی
بازنشسته تامین اجتماعی هستم آیا می توانم در آزمایشگاه خصوصی یک شیفت صبح کار کنم
باتشکرفراوان

امیر اختر
فروش سورس کد
سلام من برنامه نویس چندین پروژه بودم در یک شرکت و کل یک پروژه
(پروژه آخر حضورم در اون شرکت) رو خودم تنها نوشتم و لازم به ذکر هستش که هیچ قراردادی با این شرکت نداشتم و توافقی حقوق میریختند برام چند ماه آخر هم حقوق ندادند و من مجبور به ترک شرکت شدم و لازم به ذکر هست که این پروژه ی آخر رو یک نفر به شرکت سفارش داده بود و قرارداد هم داشت ولی تایم تحویلشم گذشته بود چندین ماه و تا الانم تحویلش ندادند.حالا این بنده خدا که کار رو به شرکت سفارش داده بود می خواد سورس کد پروژه رو از من که برنامه نویس کار هستم بخره و ضمنا من با شرکت چون قراردادی ندارم ملزم عدم فروش و بهره برداری نیستم ولی کد رو چون توی سیستم اونها میزدم تا آخرین روز همون جا گذاشتم و خب یه نسخه هم که خودم دارم ازش.حالا با همه ی این اوصاف من می تونم سورس رو به ایشون بفروشم یا خی؟.ممنون.