پروفایل کاربر

فاطمه گلسفیدی

قرارداد طبق ماده 118لایحه اصلاحی قانون تجارت

هیات مدیره شرکتی سهامی اقدام به انعقاد معامله ای در خصوص خریدچند هزار لاستیک از شرکت بارز میکند.در حالت الف مشخص کنید که آیا شرکت بارز با توجه به ماده 118 لایحه اصلاحی قانون تجارت به عنوان ثالث میتواند بع این قرارداد استناد کند و مبلغ قرارداد را از آن شرکت مطالبه کند؟؟؟؟الف) مجمع عمومی عادی مقرر کرده است که هیات مدیره حق انعقاد قرارداد خرید هیچ محصولی را ندارد.

لطفا تا امشب جوابش رو برام بفرستید.خیلییییی ممنونم ازتون.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

فرزانه بزم آمون

5 سال پیش

با سلام

شرکت بارز ثالث محسوب نمیشود و خود طرف قرارداد بوده که حق مطالبه ثمن معامله را دارد.

حال اگر در اساسنامه شرکت ذکر شده باشد که هئیت مدیره حق انعقاد معامله را ندارد ولی نام شرکت در قرارداد به عنوان طرف قرارداد ذکر شده باشد شرکت مسئول پرداخت بوده اما بعدا برای جبران خسارت خود میتواند به شخص/اشخاصی که محق نبودند اما قرارداد را منعقد کرده اند، رجوع کند اما اگر معامله بدون ذکر نام شرکت و از طرف خود شخص باشد وی شخصا مسئول خوهد بود.

در این خصوص چنانچه تردیدی دارید می توانید از مشاوره حقوقی تلفنی وینداد استفاده کنید.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

احمد نادری

4 هفته پیش

اسقاط کلیه اختیارات

باعرض سلام خسته نباشید بنده اپارتمانی پیش فروش گرفتم درمبایعه نامه قید کردیم کلیه اختیارات ازجمله غبن ولوفاحش افحش به هردرجه ازطرفین ساقط گردید وطرف دیگر قید شده درصورت عدم وصول هرکدام ازچک ها معامله به صورت یکطرفه فسخ میشه یکی ازچک هام برگشت میخوره طرف اظهار نامه فسخ فرستاده واون چک هم فروشنده انتقال داده بود به شخص ثالث اون برگشت زده قبل ازاظهار نامه مبلغ واریز کردم وبعد از برگشت چک های بعدی هم پاس شده ایا فروشنده میتونه معامله را فسخ کنه

پروفایل کاربر

اکبر رحیمی

اجاره ملک مسکونی

آیا ملک مسکونی به مدت خاصی برای اجاره به یک نفر (مثلا ۶ سال پشت سر هم) داده شود آن شخص میتواند ادعای مالکیت ملک را داشته باشد ؟
در اینستاگرام چنین ویدئویی را دیدم خواست از صحت آن مطمئن شوم

پروفایل کاربر

علی فروغی

نبودن امضا یکی از طرفین اصلی دست نوشته و امضا نمودن در تایم دائم الخمر بودن

عرض ادب، در دست نوشته ای که بنده امضا نمودم و عنوان مینمایم که در آن تایم به دلیل الکلیسم بودن و خوردن قرص های اعصاب و روان که میتوانم با شاهد و داروهای مصرفی خودم اثبات نمایم اصلا متوجه قرارداد و امضا نشدم، متوجه شدم نام فردی که طرف قرارداد با بنده بوده و به نوعی شریک بنده بوده امضا و اثر انگشت ایشان وجود ندارد و فرد ثالثی دیگر به جای ایشان امضا نموده و طی تحقیقاتی که نمودم ایشان در آن تایم به هیچ عنوان وکالتی از طرف نام برده در قراداد نداشته، آیا این دست نوشته دارای اعتبار است ، با وجود اینکه طرف نام برده شده در دست نوشته اصلا حضور نداشته و امضا و اثر انگشت نزده؟؟