مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حسین سعادتی

6 سال پیش

قرارداد کار بین کارفرمای دارای شخصیت حقیقی با یک کارمند

با سلام  

۱. ایا برای اینکه بتوانیم یک کارمند را استخدام کنیم حتما باید شخصیت حقوقی داشته باشیم یا به عنوان یک شخص حقیقی هم می توانیم استخدام کنیم؟

۲. اگر ممکن است با داشتن شخصیت حقیقی کارمند استخدام کنیم ایا قوانین کار و غیره در مورد شخص حقیقی ( خودمان ) هم موضوعیت دارد ؟

۳. ایا قانون حق و حقوق یک شخص حقیقی ( مثلا تعهدنامه عدم افشا - تعهدنامه عدم رقابت - مالکیت معنوی و .... ) که کارمند استخدام کرده را هم حمایت کرده به رسمیت میشناسد ؟

لطفا موارد فوق را توضیح دهید. با سپاس

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

باسلام؛

بله امکان استخدام و انعقاد قرارداد کار معین با کارمند به عنوان یک شخصیت حقیقی وجود دارد و شما می‌توانید از قراردادهای عدم افشا اطلاعات نیز در کنار قرارداد کار با مدت معین برای کارمند استفاده کنید.


بااحترام؛

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی صالحی نیا

3 ماه پیش

ترک کار در دوره آزمایشی

با سلام. من در یک شرکت خصوصی شروع به کار کرده و در ابتدا مبلغی سفته و بک قراداد nda امضا کردم ولی قرارداد کاری هنوز ندارم چون دو ماه اول آزمایشی هستش. الان بعد از یک هفته از شروع کارمی‌خوام به دلایلی قطع همکاری کنم . آیا باید از یک ماه قبل اطلاع بدم یا میتونم زود تر برم. چون آزمایشی هستش ؟

پروفایل کاربر

پریا ب

4 ماه پیش

اجرای سفته توسط کارفرما

سلام من با قرارداد ۶ماهه درمؤسسه پرستاری استخدام شدم بااین متن که تاسه ماه بعداز قرارداد شناسنامه پیش شرکت بمونه و درصورت ادامه کار برای سالمند بعداز قراردادبدون اطلاع مؤسسه اینکار تبانیه و سفته رو اجرا میذارم حالا من باید در دادگاه با استناد به کدام قانون از خودم دفاع کنم وچی بگم با تشکر

پروفایل کاربر

کاربر

3 سال پیش

قرارداد ساعتی

با عرض سلام من راننده ماشین الات سنگین راهسازی گریدر در شهرداری هستم قرارداد ساعتی بعد ۸ سال با ما بستن بهمون گفتن نه مرخصی نه جمعه نه تعطیل رسمی ندارید همه را آزمون کم میکنن ماهیانه ۲۰ روز بهمون حقوق میدن اونم ساعتی ۱۸ تومان قبلا شرکتی بودیم که بزرگواران خواستن ساماندهی مون کنن کردنمون ساعتی