وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

Ramin Sarmadi

مسئولیت نظرات در پلتفرم ها

در پلتفرمی که کاربرها می توانند نظرات و تجربیاتشون رو در مورد فروشگاه های اینترنتی رو بنویسند
آیا مسئولیت حقوقی نظرات منفی با پلتفرم است؟
امکان شکایت قضایی توسط فروشنده از مالک پلتفرم وجود دارد؟
با تشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

هر شخصی مسئولیت اعمال خویش را برعهده دارد و جز در موارد مصرح قانونی نمی توان یک شخص را به سبب عمل دیگری مسئول دانست. در این خصوص نیز نظر هر شخصی در صورتی که متضمن جرم افترا یا توهین باشد، مسئولیت کیفری و در صورت اثبات عناصر مسئولیت مدنی، مسئولیت حقوقی همان شخص را در پی خواهد داشت. بنابراین صاحب صفحه ی مجازی یا هر پلتفرم دیگر را نمی توان مسئول دانست.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمود صادقی

شکایت از سهامدار (مدیر عامل) توسط سهام دار دیگر

با سلام و احترام ، شرکتی تاسیس شده که سه نفر سهام دار دارد به نسبت های 49-49 و 2 درصد یک از سهامداران مدیر عامل و مدیر بازاریابی و فروش و یکی دیگر مدیر اداری و مالی شرکت است .
در انجام اولین پروژه شرکت ،مدیر عامل بجای حساب شرکت حساب شخصی را برای واریز وجه به مشتریان ارائه و دریافتی داشته است . و در پروژه دوم که به مدت کوتاهی پس از پروژه اول بوده مدیر عامل به بهانه مریض بودن 30 الی 45 روز پاسخ گوی شریک و هیچ شخص و مشتری نبوده اند .
مدیر اداری و مالی پاسخ گوی مشتریان بودند تا زمانی که اطلاع پیدا میکنند مدیر عامل در سفر تشریف دارند و از آن به بعد فقط جواب گوی مسائل مهم بودند .
حال پس از پایان سفر مدیریت ادعای کم کاری از مدیر اداری نموده و اعلام میدارند که باید بدون دریافت سود و زیان پروژه توسط مدیر اداری از لیست سهام داران خارج شود . هیچ گونه همکاری در خصوص فعالیت شرکت ننموده و اقدام به انجام پروژه های دیگر نموده است که به اطلاع شریک دیگر نمیدهد. و مدیریت دارای حق امضا و رئیس هیات مدیره بوده و سهام دار 2 درصدی نیز از اعضای خانواده ایشان است و اقدام به تشکیل جلسات هیات مدیره هم نمیدهد .
لطفا راهنمایی کنید که چه اقدامی میتوان انجام داد تا جلوی ضرر و زیان بیشتر رو گرفت. ممنون .

پروفایل کاربر

Pafar Company

سوء استفاده از وکالتنامه کاری

سلام ، شخصی جهت انجام امور اداری ملک خود ، به دیگری وکالت میدهد . وکیل مذکور با قصد قبلی ضمن هماهنگی با دفترخانه ، وکالت کامل با حق انتقال به غیر حتی خود را از موکل میگیرد . سپس وکیل مذکور مالکیت ملک را به نام خود منتقل مینماید که این امر خود موجب دق مرگ شدن مالک میشود . اکنون ورثه چگونه میتوانند حق خود را از غاصب اخذ کنند؟  

از آنجاییکه صرف وکالت دلیل بر انجام بیع نمیباشد لذا ورثه قصد دارند با تقدیم دادخواست کیفری مبتنی بر خیانت وکیل ، از نامبرده مبایعه نامه و سند پرداخت ثمن را مطالبه نمایند . جهت جلوگیری از انتقال ملک به دیگران کم هزینه ترین راه که نیاز به سپرده گذاری نداشته باشد چیست؟  لطفا" ضمن اظهارنظر راهنمایی کنید.

اگر در وکالتنامه مذکور حق صلح نیز به وکیل داده شده باشد را نیز در نظر بگیرید .

                                                           با تشکر

پروفایل کاربر

حسن خانکندی

بستن لوله باامضای شخص دیگر

زن بدونه اطلاع وکسب اجازه جهت بستن لوله ازشوهرشخص دیگر راببردبیمارستان وامضابگیردولوله ببنددوشوهربعدازسه سال بفهمدجرمش چیست