مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

بدون نام

5 سال پیش

مستمری مدیر کارخانه

سلام آیا کسی که بازنشسته است و اکنون مدیر یک کارخانه میباشد را میتوان مستمری آن فرد را قطع کرد اگر بله از چه طریقی ؟ ممنون از راهنماییتون


مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام


در صورتی که منظور شما از قطع شدن مستمری فسخ قرارداد کار است، در مواردی که تخلف از آیین نامه کارگاه یا قصور در انجام وظایف محوله رخ داده باشد پس از اعلام نظر مثبت شورای عالی کار امکان فسخ قرارداد وجود دارد.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

پویا احمدی

1 سال پیش

قانون بیمه بیکاری

سلام
یکی از شرایط استحقاق دریافت بیمه بیکاری، اعلام و درخواست در مهلت ۳۰ روز و با شرایط خاص حداکثر ۳ ماه پس از بیکار شدن می باشد. علت تعیین مهلت برای اعلام بیکاری در قانون چیست؟ برای سازمان تأمین اجتماعی چه تفاوتی دارد که درخواست کننده یک ماه بعد از بیکار شدن اعلام نماید و یا یکسال بعد از بیکار شدن درخواست برقراری بیمه بیکاری بدهد؟

پروفایل کاربر

Mohammad dalirian

6 سال پیش

دررابطه با قراردادکار

باسلام،بنده ۷ساله دریک شرکت بدون قرارداد کارمیکنم وبیمه کامل هم ارسال شده وبصورت مستمرکارکردم،حال مدیرعامل اسرار به امضاءقرارداد یکساله می کند وبنده هم امضاء نمیکنم تکلیف چیست.باتشکر

پروفایل کاربر

احسان حسین زاده

6 سال پیش

قانون کار

بنده به عنوان مسئول فنی در وارگاه شیرینی خانگی مشغول به کارم. در قراردادم که از طرف شبکه بهداشت به من داده شد در قسمت حقوق و دستمزد من قانون کار رو ذکر کردم و قرارمون هم همون قانون کار می باشد. حال میخوام از شرایط و جزئیات قانون کار بدونم اینکه چه مبلغی به صورت نقدی باید واریز گردد و چه مبلغی بیمه و چقد از بیمه رو من باید پرداخت کنم.