پروفایل کاربر

احسان راد

3 سال پیش

مستندات قانونی فروش عرصه بدون اعیان

با سلام و احترام،

مستندات قانونی پاسخ داده شده به پرسش زیر کدام است؟


سؤال: آیا تنظیم سند رسمی برای «عرصه» املاک دارای اعیان در دفاتر اسناد رسمی بلامانع است؟ به عبارت دیگر، آیا فروش عرصه بدون اعیان ممکن است؟

پاسخ: تنظیم سند رسمی نقل و انتقال عرصه بدون نقل و انتقال اعیان (فروش عرصه بدون اعیان) بلامانع است.


با تشکر

راد

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

بهمن رضایی

7 ماه پیش

مالکیت

من پدرم فوت شده ویکس از عموهامم فوت سده حدود 15سال پیش پدرم وعموهام ارث پدریشون.تقسیم کردن وبصورت حرفی بوده یکی از عم.هام با پدرمن شریک شده ودوتا عم.ی دیگرم باهم شریک شدن حالا اون عموم که با پدر من شریک بوده با وارث اون یکی عموم و شریکش هرسه نفر برگه تقسیم اون زمانرو کتبی نمودن و امضا کردن من میتونم با علم به اینکه زمین خودمونو کشاورزی کردیم با پدرم و شریکمون حالا بگم قبول ندارم و باید مجددا تقسیم بشه لطفا راهنماییم کنید

پروفایل کاربر

محمد موسوی

6 ماه پیش

انتقال سند ملکی

با سلام.
قبلاً ملکی توسط شخص فروشنده (x) به خریدار (y) فروخته شده است. معامله از طریق مبایعه نامه در بنگاه املاک صورت گرفته و بدون کد رهگیری میباشد. ((معامله با قیمت توافقی انجام گرفته و مبلغی در قولنامه نوشته نشده است. خریدار(y) پذیرفته است که کلیه هزینه های مربوط به انتقال سند، دارایی، شهرداری و ... را پرداخت نماید و ضمنا طرفین معامله با هم آشنایی داشته و اعتماد کامل به همدیگر دارند.))
سند ملک مورد معامله، ششدانگ (تکبرگ) بوده و ملک دارای گواهی پایان کار شهرداری بوده و کلیه مدارک (سند و پایانکار)، تحویل شخص y شده است.
در طول این مدت، شخص y بنا به دلایلی از جمله عدم حضور و عدم آشنایی به قوانین معاملات و ...، نسبت به انتقال سند بنام خود اقدامی انجام نداده و متاسفانه شخص x به تازگی فوت شده اند.
((نکته: شاهدین امضا کننده ذیل قولنامه، 3 ورثه ی شخص x بوده و فرد x فقط دارای همین 3 ورثه میباشد و ورثه ی دیگری ندارد.))
سوال: حال شخص خریدار (y) برای انتقال و صدور سند جدید بنام خود، باید از چه طریقی اقدام نموده و مراحل آن چیست؟؟

پروفایل کاربر

م م

4 ماه پیش

ابطلال

باسلام و خسته نباشید بنده (لیلا) در سال ۹۶ یک واحد اپارتمان پیش خرید نموده ام با سند عادی از رضا به مبلغ اولیه ۱۵۶ م که۷۰ اولش دادم و ۵۰ زمان تحویل و مابغی زمان سند که ایشان ملک را با تخیر تحویل داد و از زدن سند به ما امتناع مینمود که ما سال ۹۹ با دادخواست االزام به تنظیم سند متوجه شدیم ملک مارا فروخته به شخصی به نام صاد و سند زده به نام ایشان و ایشان وام گرفته با سند ما داادخواست شکواییه تنظیم کردم در خصوص فروشدمال غیر و الزام به تنظیم سند و ابطلال سند رهنی و رای گرفتیم سند به نام ما شد و سند رهنی باطل شده و حالا بانک ملی امده دادخواست ابطال سند عادی سال ۹۶ مارا خواسته و با توجه به اینک کل ملک در سال ۹۴ وام مشارک گرفته برای ساخت ملک به مبلغ ۳۲۰ م و که برای کل ملک به متراژ ۳۵۰ متر بوده که ۱۱ واحد احداث شده حالا تکلیف بنده چیه ایا سند ما باطل میشه و ملک بنده مزایده میره و بدهی بانک پای منه من خبری نداشتم از رهن بودن ملک چیکار باید کنم

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد