مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

میلاد حسن پور

موارد قانونی کسب و کار اینترنتی

سلام و خسته نباشین. من میخواستم یک نرم افزار خدماتی یه چیزی شبیه دیوار و شیپور راه بندازم اما میخوام برای جذب مخاطب  بیشتر فعلا به صورت رایگان به دست مردم بدم ولی بعد از اینکه تعداد کاربر های فعال بیشتر شد خدمات ارائه شده رو پولی کنم میخواستم بدونم که قوانینش به چه صورت است؟البته من میخوام که تمام کار تولید نرم افزار و پشتیبانی رو بدون داشتن شرکت و کارمند و فقط باتکیه بر دانشم انجام بدم. آیا زمانی که نرم افزارو پولی کردم باید به دنبال پرداخت مالیاتش باشم؟یا از همون اول باید اقدام کنم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

صنم مقیمی

5 سال پیش

با سلام 

برای راه اندازی کسب و کار های اینترنتی قوانین خاصی وجود  دارد که قانون تجارت الکترونیک از جمله این قوانین است که شامل مباحثی مانند حمایت از مصرف کننده،حمایت از داده پیام های شخصی حمایت از علائم تجاری و قواعد تبلیغ است.

از مهم‌ترین اقدامات اولیه راه‌اندازی کسب‌وکارهای اینترنتی، لزوم دریافت مجوزهای لازم برای کسب وکارهای اینترنتی است.

دریافت اینماد ، پروانه کسب‌وکار اینترنتی، رسانه دیجیتال و مجوز نظام صنفی رایانه‌ای از مهم‌ترین و ضروری‌ترین مجوزهای مربوطه می‌باشد.

البته توجه داشته باشید که به هر حال برای بهتر پیش بردن کسب و کارتان از افرادی کمک بگیرید چرا که با داشتن یک تیم موفق و همراه نتایج بهتری به دست خواهید آورد.

هم چنین طبق اطلاعیه سازمان امور مالیاتی کشور صاحبان کسب و کار های مجازی چه اشخاص حقیقی یا حقوقی مانند سایر فعالان اقتصادی مشمول قوانین مالیاتی مربوطه هستند و می بایستی تکالیف قانونی خود را انجام دهند.صاحبان مشاغل مکلفند ظرف چهار ماه از تاریخ شروع فعالیت مراتب را کتبا به اداره امور مالیاتی محل شغل خود اعلام و نسبت به تشکیل پرونده اقدام نمایند.

با احترام 

تیم حقوقی وینداد 

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مهناز الهی

از خرید انلاین راضی نیستم این سری جواب نمی ده چکارکنم؟

خرید انلاین داشتم راضیزنیستم میخوام برگردونم گوشی رو جواب نمیده

پروفایل کاربر

عرفان گودرزی

استعلام قانونی بودن یک پروژه استارتاپی

سلام وقت بخیر،
ما یک تیم هستیم که روی پروژه‌ای با هدف حمایت از حیوانات در حال انقراض کار می‌کنیم و تصمیم داریم یک وب‌سایت مرتبط با این موضوع راه‌اندازی کنیم. می‌خواستیم بدونیم چنین پروژه‌ای از نظر قانونی در ایران مشکلی ایجاد نمی‌کنه؟ همچنین قصد داریم برای تأمین بخشی از منابع، از NFT‌ استفاده کنیم. آیا استفاده از NFT و فروش یا عرضه آن در ایران قانونی هست؟ و اگر یکی از اعضای تیم به سن قانونی (۱۸ سال) رسیده باشه، آیا می‌تونه پروژه یا برند رو به‌صورت رسمی به نام خودش ثبت کنه؟ ممنون می‌شیم اگر راهنمایی‌مون کنین.

پروفایل کاربر

حسین جعفری

قرارداد و امضای دیجیتال

بنده طراح سایت هستم و میخوام پرداخت اقساطی رو هم برای مشتری هام در نظر بگیرم . اما خب چون همه ی مشتری هام در شهر خودم نیستن و از جاهای دور و نزدیک پیش میاد. میخواستم ببینم آیا اگر از قرارداد دیجیتال که توسط شرکت های واسطه بین دو شخص انجام میشه استفاده کنم , اعتبار قانونی داره ؟ یعنی اگر پرداختی انجام ندن به صرف اون قرارداد دیجیتالی که مشتری امضای دیجیتال روش ثبت کنه میتونم پولم رو مطالبه کنم ؟ آیا سفته هم ب صورت دیجیتالیی ضمیمه قرارداد کنم ؟ یا نوشتن متن مناسب در مورد پداخت کفایت میکنه ؟